Το νέο μου site - GreekRCM.gr
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Computer Games Magazine τεύχη 54 Μάρτιος 2005 & 58 Ιούλιος 2005
Είτε τα κατεβάζετε από το
greekrcm.gr/magazines/computer-games-magazine/
ή μπορείτε να τα διαβάσετε άμεσα
issuu.com/nkary/docs/computer_games_magazine_54_march_2005
issuu.com/nkary/docs/computer_games_magazine_58_july_2005
73k+ digitized pages - my legacy
greekrcm.gr
www.facebook.com/GreekRCM.gr/
Συνημμένα:
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Νέα ψηφιοποίηση!
RAM τεύχος 61, Ιούλιος-Αύγουστος 1993
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το
greekrcm.gr/magazines/ram
ή να το διαβάσετε άμεσα στο
issuu.com/nkary/docs/ram_61_july-august_1993
greekrcm.gr
Συνημμένα:
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Ευχαριστούμε, συνέχισε την καλή δουλειά!!!
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room

UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection

My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO

- supacoopa
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 117
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Λοιπον ανέβασα μια νεα ψηφιοποίηση
Την ψηφιοποίηση έκανε ο Γιαννακούδης Κυριάκος, τον ευχαριστώ πολύ
MicroMad τεύχος 10, Ιανουάριος 1987
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το
greekrcm.gr/magazines/micromad
greekrcm.gr
Συνημμένα:
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Πριν 1 μήνα η issuu έστειλε email στο οποίο αναφέρει ότι :
This notice is to inform you that we are changing the features of our free Basic plan, which will start being enforced on February 23, 2023, as follows:
File size limit: Individual publications will be limited to 50 MB
Page limit: Individual publications will be limited to 50 pages
Availability: Publications can no longer be unlisted
Starting on February 23, 2023, any existing publication that exceeds any of the above limits will continue to be hosted on Issuu but not accessible to readers.
Τα σημερίνα όρια ειναι File size limit:100MB & Page limit:500
Οπότε δεν υπήρχε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι το όριο των 50 σελίδων ανά περιοδικό (φυσικά και το όριο των 50ΜΒ αλλά οκ πες θα ανεβάσεις χαμηλότερης ποιότητας pdf).
Άρα από 23 του μήνα δε θα μπορείτε να "δείτε" σχεδόν κανένα από τα 808 περιοδικά, βιβλία, manuals και κόμικς στον λογαριασμό μου, επομένως δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιώ.
Ήδη πριν μερικά χρόνια που πουλήθηκε η υπηρεσία είχαν κόψει πάλι κάποιες λειτουργίες στο free plan όπως τα στατιστικά, αλλά μικρό τότε το κακό.
Για το starter plan (File size limit:100MB & Page limit:500) η issuu ζητάει 216€ το χρόνο (δεν ξέρω αν έχει και επιπλέον φόρο στην τιμή), είναι πολλά για μένα.
Αν γνωρίζει κάποιος άλλο αντίστοιχο free site (εκτός από το archive.org καθότι όποτε ασχολήθηκα έχασα την μπάλα) ας το αναφέρει
greekrcm.gr
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 418
Ετήσια συνδρομή στη google με 20ευρώ που σου δίνει 100GB, θεωρώ πως τα pdf δεν πρέπει να είναι πάνω από 50GB.
one.google.com/about/plans
Ανέβασμα στο google drive λοιπόν και παίρνεις ένα link με viewer-only access για το κάθε ένα. Ακόμα και αν το service δεν είναι προσανατολισμένο σε documents, το link μια χαρά θα ανοίγει το pdf στον browser

- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 151
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Ναι δεν έχει νόημα να κρατήσεις το issuu, κάθε χρόνο γίνεται χειρότερο. Η δική μου πρόταση είναι είναι η εξής:
Ετήσια συνδρομή στη google με 20ευρώ που σου δίνει 100GB, θεωρώ πως τα pdf δεν πρέπει να είναι πάνω από 50GB.
Ανέβασμα στο google drive λοιπόν και παίρνεις ένα link με viewer-only access για το κάθε ένα. Ακόμα και αν το service δεν είναι προσανατολισμένο σε documents, το link μια χαρά θα ανοίγει το pdf στον browserΔοκίμασε εδώ το χθεσινό micromad για παράδειγμα από το δικό μου gdrive: drive.google.com/file/d/1wkBROXcpIKHGIu4.../view?usp=share_link Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κανέναν κρυφό περιορισμό όπως πχ να μην μπορείς να κάνεις share τόσα αρχεία, αλλά και πάλι μπορείς να πάρεις link για το folder.
Ε όχι ρε συ, καμιά σχέση με το issuu. Εγώ θέλω να ειναι όμορφα και ωραία. Αν ειναι έτσι δινω κατευθείαν το λινκ στο mediafire και το ανοιγετε στον browser σας
greekrcm.gr
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Η αλήθεια ειναι ότι το σκεφτομαι ολο και περισσοτερο καθως θα εξαλείψω το κόστος του site, δηλαδη θα το κλεισω και θα τα έχω ολα στο archive. Θα το σκεφτώ καλυτερα ΟΤΑΝ με το καλο μας αναβαθμισουν την περιοχη και θα μπορώ να ανεβάζω με κάποια ταχυτητα της προκοπης, καθως τώρα ειμαι με 0,7mbbs. Οπότε δεν υπάρχει περίπτωση να ανεβάσω τόσο gigabytes.Εγω πιστεύω ότι το archive είναι μια καλή λύση εαν οργανωθείς κάτι που ουσιαστικά ήδη έχεις κάνει και επίσεις μπορείς να συνδιάσεις και ξένα περιοδικά που υπάρχουν ήδη σε ένα σημείο κάτω από το όνομά σου.
greekrcm.gr
- konc
-
- Elite Member
-
Ομολογώ πως δεν αντιλαμβάνομαι καθόλου τι όμορφο και ωραίο προσφέρει το issue αλλά οκ προφανώς δεν θα το πιάνω εγώ
Ναι δεν έχει νόημα να κρατήσεις το issuu, κάθε χρόνο γίνεται χειρότερο. Η δική μου πρόταση είναι είναι η εξής:
Ανέβασμα στο google drive λοιπόν και παίρνεις ένα link με viewer-only access για το κάθε ένα. Ακόμα και αν το service δεν είναι προσανατολισμένο σε documents, το link μια χαρά θα ανοίγει το pdf στον browserΔοκίμασε εδώ το χθεσινό micromad για παράδειγμα από το δικό μου gdrive: drive.google.com/file/d/1wkBROXcpIKHGIu4.../view?usp=share_link Δεν ξέρω βέβαια αν έχει κανέναν κρυφό περιορισμό όπως πχ να μην μπορείς να κάνεις share τόσα αρχεία, αλλά και πάλι μπορείς να πάρεις link για το folder.
Ε όχι ρε συ, καμιά σχέση με το issuu. Εγώ θέλω να ειναι όμορφα και ωραία. Αν ειναι έτσι δινω κατευθείαν το λινκ στο mediafire και το ανοιγετε στον browser σας
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Δες πως φαίνεται το pdf στο issuu
issuu.com/nkary/docs/pixel_014_september_1985
Google Drive
Δες πως φαίνεται το pdf στο google drive
drive.google.com/file/d/1TSN3YhZMAhNM9P9...4S6/view?usp=sharing
Mediafire
Δεν βλέπεις διαφορά στην καλαισθησία?
greekrcm.gr
Συνημμένα:
- konc
-
- Elite Member
-
Λάθος κατάλαβα τότε, είχα φανταστεί πως το κύριο μέρος του browsing θα γίνεται από το site σου και ότι ψάχνεις μια εναλλακτική του mediafire, ένα δεύτερο μέρος να ανεβάζεις τα αρχεία απλώς με τη δυνατότητα να ανοίγουν κατευθείαν στον browser.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
greekrcm.gr
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Μπαϊ δε γουέϊ σε ευχαριστώ για τη δωρεά στο siteΑν εννοείς το πόσο καλά μπορείς να παρουσιάσεις όλη τη λίστα με τους φακέλους σαν mini site με thumbnails κλπ ναι προφανώς το issuu υπερτερεί μιας και εχει φτιαχτεί γι' αυτό το σκοπό.
Λάθος κατάλαβα τότε, είχα φανταστεί πως το κύριο μέρος του browsing θα γίνεται από το site σου και ότι ψάχνεις μια εναλλακτική του mediafire, ένα δεύτερο μέρος να ανεβάζεις τα αρχεία απλώς με τη δυνατότητα να ανοίγουν κατευθείαν στον browser.
greekrcm.gr