- Forum
- Διάφορα
- Ιστορία (υπολογιστών - software κτλ)
- Εταιρείες Software
- 40 χρόνια Microsoft (επέτειος)
40 χρόνια Microsoft (επέτειος)
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές λόγω της "κόμωσης" μου, με παρομοιάζουν ανά διαστήματα με αρκετούς, αφού αυτή την κόμωση την έχουν πολλοί
Πάντως πέρα από την πλάκα, δεν είμαι τόσο fanatic όσο θα νομίζουν αρκετοί με την microsoft, απλά έχω βολευτεί με τα windows 7 απ'όταν κυκλοφόρησαν και έχω και κάποιες ωραίες αναμνήσεις με τα 98 που χρησιμοποιούσα αρκετα (τρελό retrogaming), αλλά και με το αθάνατο MS-DOS που σχεδόν όλοι οι παλιοί με αυτό ξεκινήσαμε στα pc και κάναμε τα πρώτα μας βήματα και κάποιοι συνέχισαν και πολύ παραπάνω (επαγγελματικά) - και απλά λέω ειλικρινά την γνώμη μου αυτή, σε αντίθεση με αρκετούς που απλά την κατηγορούν μηχανικά αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν windows / office κτλ.
Σαν ρετρο-site πάντως, έπρεπε να γίνει η αναφορά για τα 40 χρόνια της microsoft, άσχετα αν εγώ θαυμάζω τον Billάκο ή όχι
Και γνωρίζω ότι όποιος και να πει κάτι "καλό" για εταιρείες στυλ MS, επειδή είναι περίεργη η φάση, σίγουρα θα πέσει πείραγμα κτλ, είναι αναμενόμενο και το λέω καλοπροέραιτα
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- kazas
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 261
Fotis_KFOR έγραψε: χαχαχα
![]()
Έλιωσα και εγώ ελαφρά kazas
Καλό, δεν το είχα σκεφτεί.....
Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές λόγω της "κόμωσης" μου, με παρομοιάζουν ανά διαστήματα με αρκετούς, αφού αυτή την κόμωση την έχουν πολλοί
Πάντως πέρα από την πλάκα, δεν είμαι τόσο fanatic όσο θα νομίζουν αρκετοί με την microsoft, απλά έχω βολευτεί με τα windows 7 απ'όταν κυκλοφόρησαν και έχω και κάποιες ωραίες αναμνήσεις με τα 98 που χρησιμοποιούσα αρκετα (τρελό retrogaming), αλλά και με το αθάνατο MS-DOS που σχεδόν όλοι οι παλιοί με αυτό ξεκινήσαμε στα pc και κάναμε τα πρώτα μας βήματα και κάποιοι συνέχισαν και πολύ παραπάνω (επαγγελματικά) - και απλά λέω ειλικρινά την γνώμη μου αυτή, σε αντίθεση με αρκετούς που απλά την κατηγορούν μηχανικά αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν windows / office κτλ.
Σαν ρετρο-site πάντως, έπρεπε να γίνει η αναφορά για τα 40 χρόνια της microsoft, άσχετα αν εγώ θαυμάζω τον Billάκο ή όχι
Και γνωρίζω ότι όποιος και να πει κάτι "καλό" για εταιρείες στυλ MS, επειδή είναι περίεργη η φάση, σίγουρα θα πέσει πείραγμα κτλ, είναι αναμενόμενο και το λέω καλοπροέραιτα![]()
Φώτη συνέχισε ακάθεκτος την πολύ καλή δουλειά που κάνεις και μην ακούς κανένα. Τη κράζουμε πότε πότε την Microsoft αλλά κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την συμβολή της στον κόσμο των υπολογιστών.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Forum
- Διάφορα
- Ιστορία (υπολογιστών - software κτλ)
- Εταιρείες Software
- 40 χρόνια Microsoft (επέτειος)