40 χρόνια Microsoft (επέτειος)

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
11/04/2015 00:10 #28458 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα 40 χρόνια Microsoft (επέτειος)
χαχαχα :lol2: :lol2: Έλιωσα και εγώ ελαφρά kazas :tease2: Καλό, δεν το είχα σκεφτεί.....

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές λόγω της "κόμωσης" μου, με παρομοιάζουν ανά διαστήματα με αρκετούς, αφού αυτή την κόμωση την έχουν πολλοί ;)

Πάντως πέρα από την πλάκα, δεν είμαι τόσο fanatic όσο θα νομίζουν αρκετοί με την microsoft, απλά έχω βολευτεί με τα windows 7 απ'όταν κυκλοφόρησαν και έχω και κάποιες ωραίες αναμνήσεις με τα 98 που χρησιμοποιούσα αρκετα (τρελό retrogaming), αλλά και με το αθάνατο MS-DOS που σχεδόν όλοι οι παλιοί με αυτό ξεκινήσαμε στα pc και κάναμε τα πρώτα μας βήματα και κάποιοι συνέχισαν και πολύ παραπάνω (επαγγελματικά) - και απλά λέω ειλικρινά την γνώμη μου αυτή, σε αντίθεση με αρκετούς που απλά την κατηγορούν μηχανικά αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν windows / office κτλ.

Σαν ρετρο-site πάντως, έπρεπε να γίνει η αναφορά για τα 40 χρόνια της microsoft, άσχετα αν εγώ θαυμάζω τον Billάκο ή όχι ;)
Και γνωρίζω ότι όποιος και να πει κάτι "καλό" για εταιρείες στυλ MS, επειδή είναι περίεργη η φάση, σίγουρα θα πέσει πείραγμα κτλ, είναι αναμενόμενο και το λέω καλοπροέραιτα ;) :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kazas

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• kazas
  • Το Άβαταρ του/της kazas
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
14/04/2015 20:05 #28545 από kazas
Απαντήθηκε από kazas στο θέμα 40 χρόνια Microsoft (επέτειος)

Fotis_KFOR έγραψε: χαχαχα :lol2: :lol2: Έλιωσα και εγώ ελαφρά kazas :tease2: Καλό, δεν το είχα σκεφτεί.....

Η αλήθεια είναι ότι αρκετές φορές λόγω της "κόμωσης" μου, με παρομοιάζουν ανά διαστήματα με αρκετούς, αφού αυτή την κόμωση την έχουν πολλοί ;)

Πάντως πέρα από την πλάκα, δεν είμαι τόσο fanatic όσο θα νομίζουν αρκετοί με την microsoft, απλά έχω βολευτεί με τα windows 7 απ'όταν κυκλοφόρησαν και έχω και κάποιες ωραίες αναμνήσεις με τα 98 που χρησιμοποιούσα αρκετα (τρελό retrogaming), αλλά και με το αθάνατο MS-DOS που σχεδόν όλοι οι παλιοί με αυτό ξεκινήσαμε στα pc και κάναμε τα πρώτα μας βήματα και κάποιοι συνέχισαν και πολύ παραπάνω (επαγγελματικά) - και απλά λέω ειλικρινά την γνώμη μου αυτή, σε αντίθεση με αρκετούς που απλά την κατηγορούν μηχανικά αλλά ταυτόχρονα χρησιμοποιούν windows / office κτλ.

Σαν ρετρο-site πάντως, έπρεπε να γίνει η αναφορά για τα 40 χρόνια της microsoft, άσχετα αν εγώ θαυμάζω τον Billάκο ή όχι ;)
Και γνωρίζω ότι όποιος και να πει κάτι "καλό" για εταιρείες στυλ MS, επειδή είναι περίεργη η φάση, σίγουρα θα πέσει πείραγμα κτλ, είναι αναμενόμενο και το λέω καλοπροέραιτα ;) :cheer:

Φώτη συνέχισε ακάθεκτος την πολύ καλή δουλειά που κάνεις και μην ακούς κανένα. Τη κράζουμε πότε πότε την Microsoft αλλά κανείς μας δεν μπορεί να αμφισβητήσει την συμβολή της στον κόσμο των υπολογιστών.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.230 δευτερόλεπτα