Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site

• FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
07/06/2015 03:37 - 12/06/2015 12:59 #29902 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
πολυ καλυτερο εγινε το site!! ευγε σε ολους για αυτη την προσπαθεια. επιτελους τωρα εχω ενα λογο να επιστρεψω :lol:

φωτη αμα θες καμια βοηθεια με κωδικα πες μου. εχω αποκτησει αρκετες γνωσεις με τις μλκιες που ασχολουμαι λογω δουλειας

btw τωρα το ειδα αλλα πρεπει να αναφερθω, γαμ#το το 404 retro error

www.retrocomputers.gr/images/404Errorpage.jpg
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
07/06/2015 09:24 - 07/06/2015 09:26 #29906 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Πού χάθηκες βρε Κώστα?

Έπεσε πολύ δουλειά στο site, αναβάθμιση, πολύ optimization / μάζεμα κτλ για να φύγει ότι περιττό και να φορτώνει πολύ γρηγορότερα σε σχέση με πριν και έχω πολλά άλλα στο μυαλό μου ακόμα, όσο μπορώ βέβαια...

Να είσαι καλά, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την καλή σου πρόθεση να βοηθήσεις, θα σου στείλω αν είναι για καμιά συμβουλή κτλ :)
  • FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
07/06/2015 12:49 - 07/06/2015 12:51 #29914 από FarCry
για customisation το ειπα στην php. καλα εκανες και εβγαλες τα social κουμπια. καλυτερα να βαλεις ενα social connect button για facebook για να μη χρειαζονται να κανουν register και εδω. να μπαινουν μεσω fb. μπορεις να ενσωματωσεις streams απο fb retro fan pages και να φαινονται εδω, ειναι διαφορα. ενα chat box, shoutbox θα ειχε φαση

ε μια η δουλεια, μια αλλες προτεραιοτητες, ηθελα καποιο χρονο εκτος και εξαφανιστηκα
  • glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
07/06/2015 12:59 #29916 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Η ιδέα chatbox/shoutbox και social connect button είναι καλή περίπτωση.
  • FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
07/06/2015 13:08 - 07/06/2015 13:51 #29918 από FarCry
α και κατι αλλο που λειπει, tags και tag cloud. το kunena υποστηριζει. επισης βλεπω εχει μεγαλες αλλαγες το 4. οποτε μπορεις φωτη κανε και μια αναβαθμιση στο forum

www.kunena.org/docs/Kunena_4.0.0_Read_Me
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
08/06/2015 08:39 #29964 από Fotis_KFOR
Thanks για τις προτάσεις, τα είπαμε και στο τηλέφωνο, τα γνωρίζω όλα αυτά και κάποια σχέδια είναι "ενεργά" (είπαμε - 4 σελίδες με σχέδια έχω που γράφω ανά καιρούς και τα έχω δείξει και στην ομάδα στους καφέδες μας), αλλά γενικά όλα αυτά πάνε ανάλογα με τις ανάγκες του site αλλά και τον διαθέσιμο χρόνο / κόστος κτλ από μέρους μου.

Είπαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα στο τηλέφωνο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και τις προτάσεις σου Κώστα :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": FarCry
  • FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
08/06/2015 15:39 #29972 από FarCry

Fotis_KFOR έγραψε: Thanks για τις προτάσεις, τα είπαμε και στο τηλέφωνο, τα γνωρίζω όλα αυτά και κάποια σχέδια είναι "ενεργά" (είπαμε - 4 σελίδες με σχέδια έχω που γράφω ανά καιρούς και τα έχω δείξει και στην ομάδα στους καφέδες μας), αλλά γενικά όλα αυτά πάνε ανάλογα με τις ανάγκες του site αλλά και τον διαθέσιμο χρόνο / κόστος κτλ από μέρους μου.

Είπαμε πολλά και χρήσιμα πράγματα στο τηλέφωνο, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και τις προτάσεις σου Κώστα :cheer:

κατι που ειναι πολυ ευκολο να κανεις. μπορεις να βαλεις παραπανω retro εικονες στο Boardcode για να βαζουμε στα posts? πλακα εχουν! :monkey8bit:
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
08/06/2015 22:08 - 08/06/2015 22:14 #29985 από Fotis_KFOR
Και αυτό που λες το είχα αναφέρει στα παιδιά συζητώντας τα διάφορα σχέδια που έχω γενικά στις συζητήσεις μας για τεχνικά θέματα του site και μάλιστα το υλοποίησα αφού έβαλα αρκετά από ότι είδες σε σχέση με το αρχικό φόρουμ αλλά και κάποια avatars κτλ.

Απλά επειδή όμως στο φόρουμ οι προγραμματιστές του kunena είναι κατηγορηματικοί σε κάποια πράγματα και δεν καταλαβαίνω το λόγο, π.χ. στο να προσθέσουν ένα κουμπί MORE για τα emotions (αφορά και το θέμα που αναφέρεις), ή να βάλουν την αυτονόητη δυνατότητα για ΡΜs - αυτό είναι έξτρα άλλο πρόγραμμα , και διάφορα άλλα, επειδή ήδη έχω βάλει αρκετά emotions και αναγκαστικά τα δείχνει όλα μαζί, αν προσθέσω και άλλα θα "βαρύνει" η σελίδα κατά τη δημιουργία απάντησης.

Αν προστεθεί από τους προγραμματιστές σε μελλοντική έκδοση ένα κουμπί MORE για τα emotions, τότε μπορώ να προσθέσω πολλά, αφού δεν θα φορτώνονται κατευθείαν παρά μόνο αν τα χρειάζεται ο χρήστης αν δεν τον καλύπτουν τα υπόλοιπα που φορτώνονται άμεσα.

Εϊναι και άλλα πολλά που θέλω να κάνω και κάποια θα γίνουν πιο σύντομα, κάποια λίγο αργότερα, λόγω διάφορων παραγόντων που είπα σε προηγούμενο ποστ + ότι κάποια για συγκεκριμένους λόγους δεν τα αναφέρω (έχω τους λόγους μου). ;)
  • FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
09/06/2015 13:06 - 09/06/2015 13:07 #29995 από FarCry
αχα μαλιστα. σωστο και αυτο που λες. βλακεια να μην εχει more ή να τα βγαζει σε ξεχωριστο πινακακι οπως εχουν αλλα φορουμς. καποια πραγματα δε τα καταλαβαινω με το kunena
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
12/06/2015 12:55 - 14/04/2026 18:22 #30110 από Fotis_KFOR
Έγινε ένα μικρό update σε ένα προγραμματάκι (δεν εππηρεάζει λογικά κάτι).

Επίσης έγιναν κάποιες τελευταίες προσθήκες στα μενού του site με τα καινούργια videos των εκθέσεών μας και συγκεκριμένα της ενδέκατης έκθεσής μας από το e-food.gr και από την εκομπή του Γιώργου "GG" του Star WebTV :

όπως και το βίντεο του pathfinder.gr στην δωδέκατη έκθεσή μας :

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, DUser1
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
02/07/2015 23:11 #30660 από Fotis_KFOR
Έγιναν διάφορα updates και στο site και στο φόρουμ.

SITE :

Αναβαθμίστηκε το site στην καινούργια έκδοση του CMS, αυτό έγινε μάλιστα 2 φορές αφού υπήρξε ένα bug και άμεσα κυκλοφόρησε ανανεωμένη έκδοση του προγράμματος οπότε εγκαταστάθηκε πάλι η καινούργια έκδοση (και άντε πάλι διπλές δοκιμές κτλ) :shake: :P

Αναβαθμίστηκαν κάποια προγράμματα του site (π.χ. το κεντρικό slideshow, προγράμματα που αφορούν θέματα ασφαλείας και συντήρησης / βελτιώσεων κτλ)

FORUM :

Αναβαθμίστηκε το φόρουμ στην τελευταία του έκδοση όπου περιλαμβάνει αρκετές αλλαγές στον κώδικα σε σχέση με πριν, προσθέτει αρκετές βελτιώσεις αλλά και διόρθωση κάποιων bugs όπως και αρκετό optimization κτλ

Οπότε επειδή έγιναν σημαντικά updates στον κώδικα και του site αλλά και του φόρουμ, παρακαλώ αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα οπουδήποτε, ενημερώστε με :cheer: ;)

Ευχαριστώ. ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": angel_grig, chriskgnr, aidivn, Mike Drosos, mastersly, DUser1
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
25/08/2015 03:44 #31698 από Fotis_KFOR
Έγινε update σε κάποια προγράμματα του site, όπως επίσης αναβαθμίστηκε το φορουμ στην τελευταία έκδοση που διορθώνει κάποια bugs και έχει και κάποιες μικρές βελτιώσεις.

Αν διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα οπουδήποτε, παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": GeoAnas, chdlee, chriskgnr, spyros.s, arislab, aidivn
  • GeoAnas
  • Το Άβαταρ του/της GeoAnas
  • Retro Master
  • Retro Master
Περισσότερα
25/08/2015 09:53 #31701 από GeoAnas
Απαντήθηκε από GeoAnas στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Είναι αλήθεια ότι είχα προβλήματα με τον αριθμό των links (για φωτό κτλ) που επιτρεπόταν σε κάθε post, αλλά σήμερα που ανέβασα την παρουσίαση της GB smart card, φαίνεται ότι το θέμα βρήκε οριστική λύση ! Έτσι δεν αναγκάστηκα να "σπάσω" το post σε τμήματα (όπως με την FlashCard για Lynx) ;)

Well Done !!! :thumb:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, Mike Drosos
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
12/09/2015 11:37 #32013 από Fotis_KFOR
Έγινε update στο site με την τελευταία έκδοση του CMS η οποία δεν προσθέτει κάτι το σημαντικό πέρα από κάποιες πολύ μικρές βελτιώσεις.

Αναμένω να βγει update στο Forum το οποίο θα διορθώσει κάποια bugs της τρέχουσας έκδοσης, κυρίως στο θέμα των συνδρομών στα ποστ που επιλέγει ο χρήστης και τα οποία έχουν απενεργοποιηθεί επειδή λόγω του bug, σε ότι ποστ και να απαντούσατε, αυτόματα θα σας έκανε "Συνδρομή" στο thread και έτσι θα γέμιζε το inbox του email σας με ειδιποιήσεις ότι έχει δημοσιευτεί απάντηση κάθε φορά που κάποιος θα πόσταρε κάτι.

Επίσης έγινε και ένα μικρό optimization στο site και λογικά θα παρατηρήσετε μια μικρή άυξηση στο χρόνο φορτώματος της σελίδας.

Αν παρατηρήσετε κάποιο πρόβλημα οπουδήποτε παρακαλώ ενημερώστε με.

Ευχαριστώ. :)
  • Mike Drosos
  • Το Άβαταρ του/της Mike Drosos
  • Premium Member
  • Premium Member
  • ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ...
Περισσότερα
12/09/2015 12:13 #32016 από Mike Drosos
Απαντήθηκε από Mike Drosos στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
το να κανει το φορουμ αυτόματη ανανέωση ενω εισαι μεσα πόσο δυσκολο ειναι;;