Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site

• spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
31/05/2016 23:18 #36341 από spyros.s
Απαντήθηκε από spyros.s στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
θέλει λίγο χρόνο να το συνηθίσουμε...για την ώρα το αντιμετωπίζω λίγο αμήχανα όπως κάθε τι καινούριο
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mike Drosos
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Pluto63
  • Το Άβαταρ του/της Pluto63
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Heil Clive
Περισσότερα
31/05/2016 23:21 #36342 από Pluto63
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Στο iPad μου, δεν κρατάει το σωστό format στην εμφάνιση, το κάνει σαν σε μεγενθύση και πρέπει να το μειώσω για να δω ολη την σελίδα σε πλάτος.

Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
01/06/2016 18:04 #36343 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site

Pluto63 έγραψε: Στο iPad μου, δεν κρατάει το σωστό format στην εμφάνιση, το κάνει σαν σε μεγενθύση και πρέπει να το μειώσω για να δω ολη την σελίδα σε πλάτος.

Θα προσπαθήσω Άκη να δω αν βρω κάποιο fix επειδή θα πρέπει να έχει να κάνει με τον κώδικα στο css αρχείο και εκεί δεν βάζεις χέρι αν δεν ξέρεις σίγουρα τι λλαγές κάνεις, με ένα γρήγορο ψάξιμο πάντως δεν βρίσκω κάτι.
Θα το έχω στο νου μου και αν μιλήσω σε κάποια φάση με web designer για κάποια περαιτέρω πράγματα που θέλω να κάνω στο site θα το αναφέρω και αυτό αν δεν έχει φτιαχτεί.
  • Pluto63
  • Το Άβαταρ του/της Pluto63
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Heil Clive
Περισσότερα
01/06/2016 23:51 - 01/06/2016 23:53 #36349 από Pluto63
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Εδώ ενα συνημμένο για να καταλάβεις τι εννοώ.

Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
Συνημμένα:
  • konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/06/2016 12:55 - 03/06/2016 12:59 #36359 από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Δεν έρχεται πλέον ειδοποίηση στο email για pm? Τουλάχιστον σε εμένα δεν ήρθε και ψάχνοντας λίγο στο προφίλ δεν βρήκα και τρόπο να το ενεργοποιήσω. Δεν είναι σημαντικό, απλά το αναφέρω μήπως έχει ξεφύγει. Κατά τα άλλα... αρχίζω και το συνηθίζω :) Μοναδικό που μου χτυπάει ακόμα είναι το μέγεθος του "Αναφορά σε συντονιστή" σε κάθε μήνυμα και ο χώρος που καταλαμβάνει, που επίσης φυσικά δεν έχει καμία σημασία. Πάντως σίγουρα το site έγινε πιο ελαφρύ και έχει καλύτερη απόκριση.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": glaros
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
03/06/2016 17:07 - 03/06/2016 17:07 #36362 από Fotis_KFOR
Ευχαριστώ για το feedback παιδιά:cheer:

@Κώστα (konc) : Αυτό με το "αναφορά στο συντονιστή" θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κάπως μικρότερο στην επόμενη έκδοση του φόρουμ που αναμένεται πολύ σύντομα και εννοείται ότι θα αναβαθμιστούμε και εμείς μετά από κάποιες δοκιμές βέβαια.

Για τα ΡΜ τώρα, κάνε σε παρακαλώ ένα κόπο να δούμε κάτι, μπες στα προσωπικά σου μηνύματα , μετά πήγαινε κάτω αριστερά που λέει "Ρυθμίσεις" και τσέκαρε αν είναι επιλεγμένο το "Ειδοποίηση με ηλεκτρονική επιστολή για νέα μηνύματα" και πες μου.

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mike Drosos
  • konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/06/2016 18:41 #36366 από konc
Ε αυτές τις ρυθμίσεις για τα pms δεν θα τις έβρισκα με τίποτα, τις έψαχνα κάπου στο προφιλ :)
Λοιπόν, το radio button "Ειδοποίηση με ηλεκτρονική επιστολή για νέα μηνύματα" είναι επιλεγμένο (όπως το είχα και προηγουμένως δηλαδή) αλλά προφανώς κάτι έσπασε στην αναβάθμιση. Θα δοκιμάσω να το αλλάξω και να το ξαναβάλω, εντωμεταξύ αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις να μου στείλεις ένα pm και θα σου πω αν έλαβα email.

Κάτι καινούργιο που σίγουρα δεν ίσχυε παλαιότερα (και επίσης δεν έχει καμία σημασία, απλώς το παρατήρησα): Αν γράφεις κάτι στην "γρήγορη απάντηση" και μετά πατήσεις στον "επεξεργαστή κειμένου", ότι είχες γράψει δεν μεταφέρεται εκεί.
Συνημμένα:
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
03/06/2016 18:55 #36367 από Fotis_KFOR
Έκανα δοκιμές Κώστα και όντως δεν στέλνει email παρόλο που όλες οι ρυθμίσεις όμως είναι εντάξει (είναι όλες να στέλνει email).

Μάλιστα έστειλα και ένα test mail / PHP για δοκιμή από το περιβάλλον διαχείρισης για να τσεκάρω ότι όντως είναι ρυθμισμένο σωστά και μου ήρθε αμέσως το τεστ mail στο inbox μου λέγοντας ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι όπως πρέπει και ότι όλα λειτουργούν ΟΚ!

Στις ρυθμίσεις στο φόρουμ και στο περιβάλλον με τα προσωπικά μηνύματα όλα είναι ρυθμισμένα όιπως και πριν την αναβάθμιση (να στέλνει).

Απλά είναι από τα ανεξήγητα.

Θα το κοιτάξω :)
  • konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/06/2016 19:05 #36368 από konc
Κατάλαβα, το έκανα πάλι το θαύμα μου :P Εντάξει, σύμβαίνουν αυτά σε κάθε μεγάλη αναβάθμιση, καλά ξεμπερδέματα εύχομαι!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
  • Hellraiser
  • Το Άβαταρ του/της Hellraiser
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
04/06/2016 12:36 #36378 από Hellraiser
Απαντήθηκε από Hellraiser στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Παντως ολη αυτη η ασπριλα σε συνδυασμο με τη μικρη γραμματοσειρα νομιζω οτι ειναι κουραστικη στα ματια...ισως θα ηταν καλο να φτιαξεις και ενα δευτερο πιο dark theme.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR
  • aidivn
  • Το Άβαταρ του/της aidivn
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
04/06/2016 13:30 #36379 από aidivn
Απαντήθηκε από aidivn στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Και εγώ θα ήθελα να υπάρχει επιλογή για πιο σκοτεινό.
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
06/06/2016 17:02 - 06/06/2016 17:02 #36393 από Fotis_KFOR

konc έγραψε: Μοναδικό που μου χτυπάει ακόμα είναι το μέγεθος του "Αναφορά σε συντονιστή" σε κάθε μήνυμα και ο χώρος που καταλαμβάνει,

Τo "Αναφορά σε συντονιστή" το αφαίρεσα εντελώς επειδή όπως αναφέρθηκε ήταν όντως λίγο ενοχλητικό σε κάθε ποστ να το δείχνει από κάτω συνέχεια. Αν κάποιος θέλει να αναφέρει κάποιο ποστ ή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να το κάνει από τη φόρμα επικοινωνίας του site.
(www.retrocomputers.gr/2012-04-19-13-19-14/contact-us)

Hellraiser έγραψε: Παντως ολη αυτη η ασπριλα σε συνδυασμο με τη μικρη γραμματοσειρα νομιζω οτι ειναι κουραστικη στα ματια...ισως θα ηταν καλο να φτιαξεις και ενα δευτερο πιο dark theme.

aidivn έγραψε: Και εγώ θα ήθελα να υπάρχει επιλογή για πιο σκοτεινό.

Επειδή το άσπρο φόντο στο φόρουμ είχε όντως μια "γυαλάδα", το άλλαξα σε ένα "ανοιχτό μπεζ" και έτσι έφυγε το ολόλευκο φόντο που ήταν λίγο κουραστικό στο διάβασμα.

Επίσης έγινε αναβάθμιση του φόρουμ όπως και του προγράμματος για τα προσωπικά μηνύματα στην τελευταία τους έκδοση και αναμένουμε από το φόρουμ σε λίγες μέρες μια ανανεωμένη έκδοση που βελτιώνει ακόμα περισσότερο αρκετούς τομείς και την εμπειρία χρήσης.

Έγιναν και κάποιες διορθώσεις στην αρχική σελίδα με τα μενού αλλά και τον Image Slider και αναμένεται να φτιάξουμε και τα αντίστοιχα άρθρα στον Image Slider.

Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή κάποια πρόταση κτλ shoot :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": glaros
  • konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
06/06/2016 18:58 - 06/06/2016 18:59 #36396 από konc

Fotis_KFOR έγραψε: Τo "Αναφορά σε συντονιστή" το αφαίρεσα εντελώς επειδή όπως αναφέρθηκε ήταν όντως λίγο ενοχλητικό σε κάθε ποστ να το δείχνει από κάτω συνέχεια.

Προσωπικά το προτιμώ κατά πολύ έτσι, αλλά γούστα είναι αυτά φυσικά!

Fotis_KFOR έγραψε: Επειδή το άσπρο φόντο στο φόρουμ είχε όντως μια "γυαλάδα", το άλλαξα σε ένα "ανοιχτό μπεζ" και έτσι έφυγε το ολόλευκο φόντο που ήταν λίγο κουραστικό στο διάβασμα.

Σοβαρά τώρα, νόμιζα πως κάτι έπαθε η οθόνη μου και κιτρίνισε, πως έμοιαζαν οι CRT με τα χρόνια? Τρόμαξα :lol:
  • kazas
  • Το Άβαταρ του/της kazas
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
07/06/2016 20:50 #36402 από kazas
Απαντήθηκε από kazas στο θέμα Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
Φώτη δεν μου έρχονται emails για τα p.m που λαμβάνω. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση με την πρόσβατη αναβάθμιση.
  • konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
08/06/2016 09:28 #36408 από konc

kazas έγραψε: Φώτη δεν μου έρχονται emails για τα p.m που λαμβάνω. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση με την πρόσβατη αναβάθμιση.

Διάβασε λίγο παραπάνω ;) Ισχύει.
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.587 δευτερόλεπτα