Διάφορες εργασίες / αλλαγές στο site
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 406
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Pluto63 έγραψε: Στο iPad μου, δεν κρατάει το σωστό format στην εμφάνιση, το κάνει σαν σε μεγενθύση και πρέπει να το μειώσω για να δω ολη την σελίδα σε πλάτος.
Θα προσπαθήσω Άκη να δω αν βρω κάποιο fix επειδή θα πρέπει να έχει να κάνει με τον κώδικα στο css αρχείο και εκεί δεν βάζεις χέρι αν δεν ξέρεις σίγουρα τι λλαγές κάνεις, με ένα γρήγορο ψάξιμο πάντως δεν βρίσκω κάτι.
Θα το έχω στο νου μου και αν μιλήσω σε κάποια φάση με web designer για κάποια περαιτέρω πράγματα που θέλω να κάνω στο site θα το αναφέρω και αυτό αν δεν έχει φτιαχτεί.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
@Κώστα (konc) : Αυτό με το "αναφορά στο συντονιστή" θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κάπως μικρότερο στην επόμενη έκδοση του φόρουμ που αναμένεται πολύ σύντομα και εννοείται ότι θα αναβαθμιστούμε και εμείς μετά από κάποιες δοκιμές βέβαια.
Για τα ΡΜ τώρα, κάνε σε παρακαλώ ένα κόπο να δούμε κάτι, μπες στα προσωπικά σου μηνύματα , μετά πήγαινε κάτω αριστερά που λέει "Ρυθμίσεις" και τσέκαρε αν είναι επιλεγμένο το "Ειδοποίηση με ηλεκτρονική επιστολή για νέα μηνύματα" και πες μου.
thanks
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- konc
-
- Elite Member
-
Λοιπόν, το radio button "Ειδοποίηση με ηλεκτρονική επιστολή για νέα μηνύματα" είναι επιλεγμένο (όπως το είχα και προηγουμένως δηλαδή) αλλά προφανώς κάτι έσπασε στην αναβάθμιση. Θα δοκιμάσω να το αλλάξω και να το ξαναβάλω, εντωμεταξύ αν θέλεις μπορείς να δοκιμάσεις να μου στείλεις ένα pm και θα σου πω αν έλαβα email.
Κάτι καινούργιο που σίγουρα δεν ίσχυε παλαιότερα (και επίσης δεν έχει καμία σημασία, απλώς το παρατήρησα): Αν γράφεις κάτι στην "γρήγορη απάντηση" και μετά πατήσεις στον "επεξεργαστή κειμένου", ότι είχες γράψει δεν μεταφέρεται εκεί.
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
Μάλιστα έστειλα και ένα test mail / PHP για δοκιμή από το περιβάλλον διαχείρισης για να τσεκάρω ότι όντως είναι ρυθμισμένο σωστά και μου ήρθε αμέσως το τεστ mail στο inbox μου λέγοντας ότι όλες οι ρυθμίσεις είναι όπως πρέπει και ότι όλα λειτουργούν ΟΚ!
Στις ρυθμίσεις στο φόρουμ και στο περιβάλλον με τα προσωπικά μηνύματα όλα είναι ρυθμισμένα όιπως και πριν την αναβάθμιση (να στέλνει).
Απλά είναι από τα ανεξήγητα.
Θα το κοιτάξω
KEEP RETRO
- konc
-
- Elite Member
-
- Hellraiser
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
- aidivn
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 183
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
konc έγραψε: Μοναδικό που μου χτυπάει ακόμα είναι το μέγεθος του "Αναφορά σε συντονιστή" σε κάθε μήνυμα και ο χώρος που καταλαμβάνει,
Τo "Αναφορά σε συντονιστή" το αφαίρεσα εντελώς επειδή όπως αναφέρθηκε ήταν όντως λίγο ενοχλητικό σε κάθε ποστ να το δείχνει από κάτω συνέχεια. Αν κάποιος θέλει να αναφέρει κάποιο ποστ ή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να το κάνει από τη φόρμα επικοινωνίας του site.
(www.retrocomputers.gr/2012-04-19-13-19-14/contact-us)
Hellraiser έγραψε: Παντως ολη αυτη η ασπριλα σε συνδυασμο με τη μικρη γραμματοσειρα νομιζω οτι ειναι κουραστικη στα ματια...ισως θα ηταν καλο να φτιαξεις και ενα δευτερο πιο dark theme.
aidivn έγραψε: Και εγώ θα ήθελα να υπάρχει επιλογή για πιο σκοτεινό.
Επειδή το άσπρο φόντο στο φόρουμ είχε όντως μια "γυαλάδα", το άλλαξα σε ένα "ανοιχτό μπεζ" και έτσι έφυγε το ολόλευκο φόντο που ήταν λίγο κουραστικό στο διάβασμα.
Επίσης έγινε αναβάθμιση του φόρουμ όπως και του προγράμματος για τα προσωπικά μηνύματα στην τελευταία τους έκδοση και αναμένουμε από το φόρουμ σε λίγες μέρες μια ανανεωμένη έκδοση που βελτιώνει ακόμα περισσότερο αρκετούς τομείς και την εμπειρία χρήσης.
Έγιναν και κάποιες διορθώσεις στην αρχική σελίδα με τα μενού αλλά και τον Image Slider και αναμένεται να φτιάξουμε και τα αντίστοιχα άρθρα στον Image Slider.
Αν έχετε κάποιο πρόβλημα ή κάποια πρόταση κτλ shoot
KEEP RETRO
- konc
-
- Elite Member
-
Προσωπικά το προτιμώ κατά πολύ έτσι, αλλά γούστα είναι αυτά φυσικά!Fotis_KFOR έγραψε: Τo "Αναφορά σε συντονιστή" το αφαίρεσα εντελώς επειδή όπως αναφέρθηκε ήταν όντως λίγο ενοχλητικό σε κάθε ποστ να το δείχνει από κάτω συνέχεια.
Σοβαρά τώρα, νόμιζα πως κάτι έπαθε η οθόνη μου και κιτρίνισε, πως έμοιαζαν οι CRT με τα χρόνια? ΤρόμαξαFotis_KFOR έγραψε: Επειδή το άσπρο φόντο στο φόρουμ είχε όντως μια "γυαλάδα", το άλλαξα σε ένα "ανοιχτό μπεζ" και έτσι έφυγε το ολόλευκο φόντο που ήταν λίγο κουραστικό στο διάβασμα.
- kazas
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 261
- konc
-
- Elite Member
-
Διάβασε λίγο παραπάνωkazas έγραψε: Φώτη δεν μου έρχονται emails για τα p.m που λαμβάνω. Δεν ξέρω εάν έχει σχέση με την πρόσβατη αναβάθμιση.