Gamer ή συλλέκτης??
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Μαζί σου 100% αυτό ακριβώςglaros έγραψε: Προτεραιότητα δίνω στο gaming...αλλα συλλέγω ό,τι μου "γυαλίσει" και φυσικά μαθαίνω για αυτό.
Λατρεύω τις πληροφορίες.
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Maletoth
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 5
Προσωπικά θεωρώ ότι η έλλειψη χρόνου σε σχέση με παλιότερα με έχει μετατοπίζει από την 1η στη 2η κατηγορία.
Και η έλλειψη χρήματος δεν μου επιτρέπει να κινηθώ προς την 3η παρότι θα το ήθελα πολύ.
Μικρότερος έπαιζα ασύστολα (σε 8Βit, σε 16bit, σε 32 bit κλπ κλπ), και δεν νοιαζόμουν να κρατήσω μηχανήματα και games. Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι κράτησα πρωτότυπα κουτιά από amiga games, και μέσα είχα στοιβάξει άσχετα αντίγραφα δισκετών, και δεν έχω κρατήσει το πρωτότυπο game του κάθε κουτιού!!
Τώρα το μετανοιώνω φυσικά, αλλά ποιος είχε μυαλό τότε?
Καλά, κάποτε στα τέλη του 80, και έχοντας αγοράσει τον +2, είχα χαρίσει σε ένα φίλο μια κονσόλα με μια έκδοση του pong!!Σε ποιο υπόγειο ή πατάρι να ναι τώρα άραγε?
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
Ήρθε η ώρα για ξέθαμα μου φαίνεταιMaletoth έγραψε: Πολύ καλό άρθρο πραγματικά...
Προσωπικά θεωρώ ότι η έλλειψη χρόνου σε σχέση με παλιότερα με έχει μετατοπίζει από την 1η στη 2η κατηγορία.
Και η έλλειψη χρήματος δεν μου επιτρέπει να κινηθώ προς την 3η παρότι θα το ήθελα πολύ.
Μικρότερος έπαιζα ασύστολα (σε 8Βit, σε 16bit, σε 32 bit κλπ κλπ), και δεν νοιαζόμουν να κρατήσω μηχανήματα και games. Πως αλλιώς να εξηγήσω ότι κράτησα πρωτότυπα κουτιά από amiga games, και μέσα είχα στοιβάξει άσχετα αντίγραφα δισκετών, και δεν έχω κρατήσει το πρωτότυπο game του κάθε κουτιού!!
Τώρα το μετανοιώνω φυσικά, αλλά ποιος είχε μυαλό τότε?
Καλά, κάποτε στα τέλη του 80, και έχοντας αγοράσει τον +2, είχα χαρίσει σε ένα φίλο μια κονσόλα με μια έκδοση του pong!!Σε ποιο υπόγειο ή πατάρι να ναι τώρα άραγε?
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."