RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
28/11/2012 21:49 #4423 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Είναι τρελοί αυτοί οι ρωμαίοι.

:whistle: :whistle: :whistle:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• P.Dial
  • Το Άβαταρ του/της P.Dial
  • Premium Member
  • Premium Member
  • QUI AUDET...ATARI ST!
Περισσότερα
28/11/2012 21:54 #4424 από P.Dial
Απαντήθηκε από P.Dial στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Και οι STηδες ΤΡΕΛΑ μηχανήματα! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ :cheer: :cheer:

www.retroshowcase.gr

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim

gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
28/11/2012 23:32 #4448 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Έχετε ξεφύγει !!!!! :silly: :silly: :silly:

Εγω πάντως σαν spectrum+3 user που έχω και στο avatar μου πήρα 3 σουβλάκια!!!! :whistle:

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
29/11/2012 00:02 #4450 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Τα σπεκτροσούβλακα είναι όλα τα λεφτά μάγκες και γαμώ τα μοντάζ έχετε κάνει έχω ρίξει τρελό γέλιο μπράβο σας :P

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

• Amigauser79
  • Το Άβαταρ του/της Amigauser79
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
29/11/2012 16:32 #4507 από Amigauser79
Απαντήθηκε από Amigauser79 στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Παιδιά θέλω να σας δώσω και εγώ συγχαρητήρια για την έκθεση.
Πολύ ζεστός χώρος και λόγω της διαρύθμισης των εκθεμάτων και της δυνατότητας να τα περιεργαστεί όποιος ήθελε και των μικρών παιδιών που χαζεύανε με ενθουσιασμό τα μηχανήματα και φυσικά στους εκθέτες που αγόγγυστα επί 11 ώρες Σάββατο και Κυριακή (συν το χρόνο μεταφοράς, στησίματος και ξεστησίματος τόσων μηχανημάτων) παρέμειναν στο χώρο με όρεξη και ενέργεια.
Τελικά νομίζω και εγώ ότι εφόσον υπάρχει τόσο καλή διάθεση, μεράκι και έχει γίνει η αρχή (το δυσκολότερο κομμάτι), θα είναι ευχής έργον να καθιερωθεί κάθε χρόνο τώρα που υπάρχει και η εμπειρία και ο χώρος διατίθεται ευχαρίστως από τον κ. Τσουροπλή και την διεύθυνση στις σχολές Μωραίτη.
Χαιρετισμούς σε όλη την retroπαρέα (ή πρέπει να πω σουβλακοπαρέα; :P lol) και σας ευχαριστώ που στην επίσκεψή μου την Κυριακή στην έκθεση με κάνατε να θυμηθώ μαγικές στιγμές από την παιδική μου ηλικία. :cheer:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": P.Dial

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
29/11/2012 17:03 - 29/11/2012 17:15 #4510 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Fotis_KFOR έγραψε: Χρήστο (chdlee) είναι σαν να παίζεις 1st person shooter!!!! :P

Αυτό ήθελα, Φώτη, και πιστεύω ότι το πέτυχα!!! Η αλήθεια είναι ότι έχω και λίγο ψώνιο και με τις φωτογραφίες και τις κάμερες:silly:

Darth_Cotsos έγραψε: Και όμως... τα σουβλάκια ήρθαν από τον "θείο" Clive σε άψογη συσκευασία, για να είναι ζεστά!!!

Για ελάτε πριν κρυώσουν!!! :P :lol: :lol: :lol: :lol:

Κώστα, μη ξεχνάς και το κοκορέτσι, που είναι κερασμένο από το κατάστημα και σερβιρισμένο μέσα σε "ψωμιέρα" !!!

Το συνημμένο αρχείο -C642.JPG δε βρέθηκε

:woohoo:

80s resurrection
Συνημμένα:

• djbeast
  • Το Άβαταρ του/της djbeast
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
30/11/2012 08:33 #4531 από djbeast
Απαντήθηκε από djbeast στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ήρθε και η σειρά μου να γράψω για την έκθεσή μας.
Λίγο καθυστερημένα αλλά δικαιολογημένα λόγω έλλειψης χρόνου.
Προσωπικά για εμένα ήταν μια φανταστική εμπειρία! Πρώτη φορά που έπαιρνα μέρος σε μια τέτοιου είδους έκθεση/διοργάνωση και μάλιστα και τόσο επιτυχημένης! Γιατί αναμφισβήτητα ήταν επιτυχία! Το συλλογικό πνεύμα που επικρατούσε μεταξύ όλων των διοργανωτών και το πάθος μας για το αντικείμενο , φάνηκε και με το παραπάνω.Ελπίζω και εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι (κάτι που είναι σίγουρο!) και στο μέλλον.
Επίσης να πω πως μέσα από την έκθεση έκανα και νέους φίλους που έχουν την ίδια τρέλα με εμένα , κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα.
Σας ευχαριστώ όλους και μην ξεχνάτε ότι τα καλύτερα έρχονται!!!

Atari 2600 - Playstation - Playstation 2 - Playstation 3 - Playstation 4 Pro - PlayStation 5 Pro - PSP - PS Vita - Nintendo Gameboy Advance - Game Gear - Nintendo NES - Nintendo SNES - Nintendo Gamecube - Nintendo Wii - Nintendo Wii U - Nintendo 3DS XL - Nintendo Switch - Nintendo Switch 2 - Sega Game Gear - Sega Mega Drive I - Sega Mega CD I - Sega Saturn - Sega Dreamcast - Xbox - Xbox 360 - Xbox One X - Xbox Series X - Panasonic 3DO - Neo Geo MVS - Nec Turbo Duo RX

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
30/11/2012 17:07 - 07/04/2026 21:26 #4542 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ευχαριστούμε όλους για τα καλά σας λόγια :cheer:

να ενημερώσω ότι προστέθηκαν και άλλες 103 φωτογραφίες στην gallery ( www.gatherings.retrocomputers.gr/retro-c...consoles-exhibitions )

Επίσης έχουν προστεθεί και στο κανάλι του site στο youtube και στο vimeo κάποια videos από την έκθεση.

Αν κάποιος έχει ανεβάσει και δικά του videos στο youtube, ας κάνει ένα κόπο να μου στείλει σε ΡΜ ή σε e-mail τα links να τα συγκεντρώσω και εκεί όλα μαζί.

Ευχαριστώ!

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
01/12/2012 09:57 #4550 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλό Μήνα και Καλές Γιορτές σε όλες και όλους!!! :cheer:

Μέχρι το μεσημέρι θα έχω ανεβάσει στο internet το υλικό μου (φωτογραφίες και videos). Είναι συνολικό μέγεθος περίπου 1,6 GB.
Μένει να ψηφιοποιήσω το βιντεάκι που τράβηξα με την αναλογική μου κάμερα το Σάββατο το πρωί, πριν αρχίσει η έκθεση!!! B)

80s resurrection

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
01/12/2012 11:10 - 01/12/2012 11:11 #4551 από Fotis_KFOR
Ωραίος Χρήστο, ενημέρωσε με να το προσθέσω στο κανάλι του site στο youtube / vimeo ;)

Και εννοείται και όποιος άλλος έχει videos στείλτε μου :)

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
02/12/2012 15:23 - 07/04/2026 21:28 #4578 από Fotis_KFOR
Προς ενημέρωση, προστέθηκαν περισσότερες φωτογραφίες της έκθεσης στο www.gatherings.retrocomputers.gr/retro-c...consoles-exhibitions
(Thanks chdlee) :)

Ανέβηκαν στο κανάλι του site στο youtube άλλα 2 videos από την έκθεση (Thanks chdlee) :)

Προστέθηκαν και στο facebook του retrocomputers.gr οι καινούργιες φωτογραφίες της έκθεσης :

www.facebook.com/media/set/?set=a.231184...0003625051331&type=1

Επίσης προστέθηκε και στην κεντρική σελίδα του site η έκθεση που παραπέμπει στα αντίστοιχα μενού για φωτογραφίες, βίντεο κτλ.

Καλό κουράγιο :P

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
02/12/2012 15:50 #4579 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Λαμπρά ! :lol:

Ευχαριστούμε για το πλούσιο οπτικοακουστικό υλικό.

• vovolas
  • Το Άβαταρ του/της vovolas
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • tha vapsoume?
Περισσότερα
02/12/2012 18:44 #4583 από vovolas
Απαντήθηκε από vovolas στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Πολύ καλές και οι new φώτο για άλλη μια φορά μπράβο σας. :cheer:

"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
04/12/2012 21:11 #4693 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

21st century breakdown...
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": zx_jim, Maddog

• DAT-Alex
  • Το Άβαταρ του/της DAT-Alex
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Project MK-14 συνεχεια...
Περισσότερα
05/12/2012 19:48 #4732 από DAT-Alex
Απαντήθηκε από DAT-Alex στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Χααα! ΧΑΑΑ!!! οι φώτος με τα ' balloons ' είναι όλα τα λεφτά!!

- - - - - - - - - - - - - - - -Kάτοχος: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kim-1 * Commodore C-64 (THE BEST) + 1541 * Commodore SX-64 NTSC * AMIGA 500 * AMSTRAD 6128 * MSX Philips VG-8020 * Dragon Electron 32 * APPLE IIc (ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΙΤΟΡ!!!) * ZX81 + 16KRAM * Amstrad PDA600 ©1993 φυσικά ZX81 ROBOT a.k.a DAToBOT + VECTREX .
DIY projects: Mobile C64 Robotic Arm , C64 3D CNC!
- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
web: www.retroclub.gr
youtube: www.youtube.com/user/azah2009
μέλος του retroclub.gr ,Θεσαλονίκης

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.442 δευτερόλεπτα