- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
21st century breakdown...
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Η παραπάνω φωτογραφία τα έχει όλα!!! 1ο Τεύχος Computer για όλους, 1ο τεύχος Pixel, 1o τεύχος Pc Master και 1o τεύχος USER!!!!
Άλλο τίποτα???
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Thanks Κώστα
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- stabill
-
- Team RC
-
- kEEp rETRo!
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1653
- Brandon
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 67
Άλλη μια εξόρμηση στο παρελθόν τελείωσε...
Δεν ξέρω αν είμαι πιο πολύ χαρούμενος που για άλλη μια φορά το έζησα όλο αυτό ή αν είμαι πιο πολύ λυπημένος που όλα τελείωσαν...
Η απότομη κ σκληρή επιστροφή στην πραγματικότητα μετά απο αυτό το μαγικό ταξίδι,θα έλεγα οτι με έχει κάνει πιο αδύναμο κ πιο επιρρεπή...
Κ μάλλον θα πρέπει να δώσω κ εγώ με την δικιά μου σειρά,μέσω του site,τις δικές μου προσωπικές ευχαριστίες...
Μετά απο 2 χορταστικές μέρες έκθεσης το Retrocomputers.gr,σας ευχαριστεί όλους,τόσο για την ενεργό συμμετοχή σας,όσο κ για την επίσκεψή σας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Σχολής Μωραΐτη.
Είδα κ πάλι πολλούς φίλους,κ γνώρισα νέους!!!
Σε προσωπικό επίπεδο,σας ευχαριστώ ειλικρινά όλους,που για άλλη μια χρονιά βρέθηκα ανάμεσα σας!!!
Πιο συγκεκριμένα ευχαριστώ:
Τον Glaros που με την αστείρευτη ενέργειά του,μας έκανε κ γελάγαμε συνέχεια καθώς κ μέγας γνώστης της console-history!!!Μου έβαλε τα "γυαλιά" σε πολλά πράγματα κ ως Nintendo-fan κ οι δύο,θα έλεγα respect!!!!
Τον chdlee που παίξαμε διπλό κ ταξίδεψα για άλλη μια φορά στον κόσμο του bubble bubble!!!
Τον Tarasque που παρόλο που του έκαψα έναν μετασχηματιστή κ παράλληλα ήταν άρρωστος με πυρετό,ήταν στην περισσότερη διάρκεια της έκθεσης παρόν με χαρά κ όρεξη!!!
Τον Chrisgnr για την έντονη παρουσία του στο χώρο κ για την βοήθεια με τον μετασχηματιστή!!
Τον ΖΧ_Jim για την όμορφη παρουσίαση!!!
Τον P.Dial που μου έγραψε το καταπληκτικό παιχνίδι Under Defeat για το Dreamcast!!!
Tον DjBeast που με είχε "ζαλίσει" με το οτι τα πάντα τελειώνουν στην Sega.Δεν του είπε όμως κανένας οτι όλα όσα αφήνουν οι άλλοι,τα συνεχίζει η Nintendo!!!
Τον Aithaniel που με το καταπληκτικό του Atari 2600 με πήγε αιώνες πίσω!!!
Κ τέλος κάποια μέλοι που μαζί περάσαμε φουρτούνες κ διασχίσαμε ερήμους κ όμως είμαστε ακόμα μαζί..
Special Thanks (η σειρά είναι τυχαία):
Στον (My Lord) Darth_Cotsos,άνθρωπος με πολύ όρεξη κ πολύ μεράκι σε οτι κάνει!!!Με έβαλε στα πράγματα κ μου έχει μάθει πολλά!!!Η συνέχεια της έκθεσης είναι κ λόγω της ύπαρξης του συγκεκριμένου προσώπου στην retro κοινότητα!!!ίσως αν δεν επέμενε σε πολλά πράγματα,ένα (κ όχι μόνο ένα) κομμάτι της έκθεσης σήμερα να μην υπήρχε!!!
Στον Vaggos664 που παρά τις δυσκολίες κατάφερε κ ήταν φρέσκος σε όλη την διάρκεια της έκθεσης αλλά κ που υποστήριξε το "project" τότε που έδειχναν όλα να είχαν χαθεί..Πολλά απο την εξέλιξη της έκθεσης οφείλονται σε αυτόν!!!.Επίσης ευχαριστώ για το καταπληκτικό παιχνίδι Prince of Persia!!Ξέρεις εσύ..
Στον Fotis_ΚFOR που χάρις το άνοιγμα της τεράστιας "ομπρέλας" του,κατάφερε κ στέγασε μια απο τις μεγαλύτερες εκθέσεις retro Η/Υ κ κονσολών!!!Ήταν μαζί μας απο την αρχή,τότε το '010,δίνοντας τον καλύτερο δυνατό του εαυτό κ τώρα πλέον αυτή η θέση δικαιωματικά του ανήκει!!!Πολλά απο την εξέλιξη της έκθεσης οφείλονται σε αυτόν!!!Μπράβο κ πάλι μπράβο!!!
Στον N.dial!!!Άνθρωπος με πολλές υποχρεώσεις κ όμως η όρεξη του μοιάζει unlimited!!!Έχει βοηθήσει σε όλες τις προσπάθειες της έκθεσης κ πάντα έκανε τα αδύνατα δυνατά για ένα καλύτερο αποτέλεσμα!!!Πολλά απο την εξέλιξη της έκθεσης οφείλονται σε αυτόν!!!Ακόμα θυμάμαι την "μαστούρα" απο την πλαστικοποίηση της πρώτης έκθεσης...χαχαχαχα!!!
Στον Geo1977!!!Τα λόγια μοιάζουν λίγα..προσπαθώ να βρω λέξεις για τον γίγαντα της έκθεσης...Άνθρωπος με "λόγο", τιμή κ ασύλληπτη όρεξη για δραστηριότητες.Ο λόγος του= γραπτό συμβόλαιο!!!Δεν βαριέται ποτέ κ δεν κάνει τίποτα απο αγκαρία!!!Πολλά απο την εξέλιξη της έκθεσης οφείλονται,ναι κ σε αυτόν!!!
Η συμμετοχές αλλά κ ο αριθμός των επισκεπτών ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας,δίνοντάς μας την χαρά κ το κουράγιο για να συνεχίσουμε όταν νιώθαμε κουρασμένοι,αλλά κ για μελλοντικές δραστηριότητες!!!Το ενδιαφέρον κ τα πολλά χαμόγελα του κόσμου ήταν η ανταμοιβή μας!!!
Τέλος να αναφέρω τους 5 πρώτους νικητές τους διαγωνισμού Galaxian.
1st:22210,Αλέξανδρος alex_ _ _@yahoo.com
2nd:22160,Ανδρέας ab_ _ _@yahoo.com
3rd:18710,Madog
4th:15570,Vincent amigacomput_ _ _@yahoo.gr
5th:11170,Vetus vetu_ _ _@gmail.com
Να αναφερθεί πως αύριο θα στείλω mail στους 2 πρώτους για την διαδικασία παραλαβής των δώρων βγάζοντας κ αναμνηστική φωτογραφία.Εαν δεν απαντήσει κάποιος εντός 3 ημερών θα προχωρήσει στον επόμενο κατα σειρά.Ευχαριστούμε για την συμμετοχή!!!
Τέλος να ευχαριστήσω τον κ.Τσουροπλή για τον τεράστιο κόπο που κατέβαλε (για να μην αναφερθώ πόσες ώρες "σπατάλησε" απο τον προσωπικό του χρόνο) για την εκπληκτική οργάνωση της έκθεσης!!!Το ίδιο σαφώς κ για την σχολή Μωραΐτη που μας εμπιστεύτηκε κ έδωσε για 2η χρονιά τον χώρο!!!Ειλικρινά σας ευχαριστούμε!!!!
Why...???Why Harry McDowel???
nkary έγραψε: Τα συγχαρητήρια μου και πάλι. Μου έκανε εντύπωση ότι όλα στήθηκαν Παρασκευή απόγευμα αν κατάλαβα καλά?
Καλή ξεκούραση παιδιά και του χρόνου φυσικά να πάει ακόμα καλύτερα.
Παρασκευή 19:00 με μια παρα Νικόλα! Άμα σου πω ότι ήταν για εμενα (όπως και πέρισυ) από τις καλύτερες στιγμες! Μαζι με χαβάλέ και αστεία, ουτε που καταλάβαμε πότε τα στήσαμε, ουτε που καταλαβαμε την κουραση
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
ndial έγραψε: ...ουτε που καταλαβαμε την κουραση
εγω παντως ημουν λιωμα...
παλι καλα που μας στανιαραν τα σουβλάκια....
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1951
chriskgnr έγραψε: ρε Χρηστάρα, που στοχεύεις?!?! nine o' clock ειναι ο "στόχος"!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμένω να ανεβάσει ο Δημήτρης zx_jim το video με την άποψη 3ου προσώπου της προσπάθειας για να ανεβάσω κι εγώ το δικό μου με την άποψη 1ου προσώπου, για να δεις το score, φίλε Χρήστο... Για να μην πω ποιος έκανε score 15 - 3 ( 15 προσπάθειες - 3 επιτυχίες ) πριν από μένα, που ήθελε να βάλουμε και στοίχημα σουβλάκια!!!
80s resurrection
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
chdlee έγραψε: Περιμένω να ανεβάσει ο Δημήτρης zx_jim το video με την άποψη 3ου προσώπου της προσπάθειας για να ανεβάσω κι εγώ το δικό μου με την άποψη 1ου προσώπου, για να δεις το score, φίλε Χρήστο... Για να μην πω ποιος έκανε score 15 - 3 ( 15 προσπάθειες - 3 επιτυχίες ) πριν από μένα, που ήθελε να βάλουμε και στοίχημα σουβλάκια!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κι εγω που νομιζα οτι το 15-3 που εκανα, ηταν 3 προσπαθειες - 15 επιτυχίες!
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
Περάσαμε σούπερ, παρά την κούραση, η οποία έμεινε τελευταία να μας απασχολεί.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στα παιδιά που ανέλαβαν την φύλαξη του χώρου, στον security της σχολής που ουσιαστικά ήταν ο υπεύθυνος .... after hours, και στην σύζυγο του φίλου μας vaggi που μας σκέφτηκε και έφερε το Σάββατο εδέσματα να τσιμπήσουμε και μάλιστα σε μια στιγμή που εγώ ο πεινάλας είχα αρχίσει να λυγίζω από την λόρδα!!
Και του χρόνου να είμαστε καλά και να περάσουμε ακόμα καλύτερα!!
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- Maddog
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 139
Darth_Cotsos έγραψε: Ο PET μετά τη φροντίδα του chriskngr δουλευε απροσκοπτα καθ 'ολη την διάρκεια της έκθεσης!!!
Απρόσκοπτα, συμφωνώ απόλυτα!!! Βρήκε και τα λογικά του...
chriskgnr έγραψε:
ndial έγραψε: ...ουτε που καταλαβαμε την κουραση
εγω παντως ημουν λιωμα...
παλι καλα που μας στανιαραν τα σουβλάκια....![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχα ναι οντως! απλα εγραψα κατι "κολακευτικο"!
θυμαμαι το στομαχι μας ειχε κολλησει στην πλατη...
όμως,
αυτές ειναι ομορφες στιγμες βεβαια! γιατι ακομα και ενα τετοιο γεγονος (η κουραση), εχει πραγματα να θυμόμαστε, αλλιως αν τα εκαναν αλλοι για εμας (κουβαλημα, στησιμο παγκων, πανελς, προβολικά, ηχεια κτλ), τοτε θα εχανε πολύ απο την "μαγέια" του "στηνω τον ρετρο-χωρο μου με τα χερακια και το μερακι μου"! Κανενας περιορισμός στο στησιμο, κανενα παραπονο στο αποτελεσμα! Ολα οπως τα φανταζομασταν αρκετα ημερονυχτα πριν το μεγαλο γεγονος! ναι έτσι.... να χ@σω την κουραση, και να κρατησω όλα τ αλλα!
διαβοντας ολα τα παραπανω απλα θέλω να υπενθυμίσω σε όλους μας κάτι (και σε εκεινους που δεν το γνωρίζουν, αλλα θα διαβασουν αυτές τις γραμμές).
Ηταν ένα απογευματακι Κυριακής στις 17/10/2010 όταν είχαμε μαζευτει καποια άτομα για καφεδάκι σε μαγαζι στην Ν. Κηφισια (Cafe Genesis).
Μέσα στην ωραια παρέα, τον χαβαλε, τις γνωριμίες μεταξύ μας (καποιοι εν είχαμε ειδωθει ποτε από κοντα παρα μόνο μέσα απο φορουμς) κτλ ειπε ενα παληκάρι με μακρύ μαλακι: "Ρε παιδια θελετε να κάνουμε μια εκθεση με ρετρο μηχανηματα κτλ θα ηταν πολύ ομορφο κτλ κτλ κτλ"?
Και εκει.....αρχισαν όλα.... η πρωτη εκθεση, η δευτερη, η τριτη και οι επομενες!
Εκτοτε αυτο το παληκάρι ετρεχε σαν τον τρελό (μαζί με τον Darth) να γίνει αυτη η παραπανω φράση, πραγματικότητα. Αφιέρωσε αμέτρητες ώρες προσωπικού χρόνου μονο και μόνο για να μας πεισει ότι μπορει να γίνει!
Αυτο το παληκαράκι ήταν ο Σοφοκλής (Brandon).
(φωτο, απο εκεινο το απόγευμα στο Genesis. ηταν και αλλα παιδια, απλα ειπα να ανεβασω μια για να μην χαλασω το παρον θέμα)
Εγώ ευχαριστώ Σόφο!
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- P.Dial
-
- Premium Member
-
- QUI AUDET...ATARI ST!
Darth_Cotsos έγραψε: Αν και το κρύωμα δε με άφησε να το ευχαριστηθώ όπως τις προηγούμενες χρονιές, με παρηγορεί το γεγονός ότι υπάρχει πολύ μέλλον και θα ζήσω πολλές τέτοιες στιγμές ακόμα μαζί σας!!!
![]()
![]()
![]()
Μην μου ανησυχείς καθόλου! Την επόμενη φορά θα σου φέρω τίλιο και Vicks!
www.retroshowcase.gr
My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim
gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif
- Forum
- Σχετικά με το RetroComputers.gr
- Εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών
- RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)