RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

• ndial
  • Το Άβαταρ του/της ndial
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
27/10/2012 18:25 #3202 από ndial
Απαντήθηκε από ndial στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Vetus έγραψε: Ήδη από τώρα ξαναεξασκούμαι στο παιχνίδι...και τα πάω χάλια! :lol: Ελπίζω μέχρι την έκθεση να βελτιωθώ λιγάκι. :P (Καλύτερα τα πάω στο Galaga 3)

Πάντως αποθημένο το 'χω ακόμα το Saturn Bomberman που είχα ακούσει ότι είχατε παίξει στην πρώτη έκθεση (είχα πάει μονάχα την Κυριακή και δυστυχώς μονάχα δύο ώρες πριν κλείσει η έκθεση με την παρέα μου που είχε έρθει κι ένας φίλος μου που έφερε ένα Nintendo 64 DD με το F-Zero X).

Πωπω το θυμαμαι εκεινο το DD-64 στην εκθεση!
Κορυφαιο gadget για το n64!

I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Vetusomaru
  • Το Άβαταρ του/της Vetusomaru
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
27/10/2012 21:14 - 27/10/2012 21:35 #3207 από Vetusomaru
Απαντήθηκε από Vetusomaru στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Δεν ξέρω τι παίζει με το Cardiaxx αλλά άμα είναι να βάλετε απάνθρωπο shoot'em up βάλτε Salamander. :lol:

To Galaxian προς Θεού δεν είναι δύσκολο, απλά εγώ χάνω γρήγορα σαν τον νουμπά. :oops:

Απ' ότι δείχνουν τα πράγματα η φετινή έκθεση θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
27/10/2012 22:34 #3215 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλώς όρισες φίλε Vetus!!! Σου εύχομαι καλή διαμονή :cheer:

Καλή προπόνηση και θα τα πούμε και από κοντά ;)

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
27/10/2012 22:42 #3217 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Vetus έγραψε: Δεν ξέρω τι παίζει με το Cardiaxx αλλά άμα είναι να βάλετε απάνθρωπο shoot'em up βάλτε Salamander. :lol:

Salamander?!?!? :blink: Εγώ λέω Silkworm στην Amiga! :woohoo: :woohoo:

21st century breakdown...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Rygar

• Rygar
  • Το Άβαταρ του/της Rygar
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
28/10/2012 18:02 - 28/10/2012 18:04 #3230 από Rygar
Απαντήθηκε από Rygar στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Εγκχμ...σου εβαλα καταλαθος Thanks ενώ ήθελα να πατησω στο Γρηγορη απάντηση:D. Τεσπα. Στο θεμα μας. Εχω να κανω μια πρόταση. Οτι θ'αρέσει, είναι σίγουρο. Το κατα πόσο εφικτή θα είναι δεν το ξέρω και είναι καθαρά νομικό το ζήτημα. Τί θα λέγατε να φέρναμε μια καμπίνα στην έκθεση; Αν χωράει η δική μου στο αμάξι, προτίθεμαι να τη φέρω. Εχει οθόνη LCD και είναι πούπουλο, μόνος μου δηλαδή την κουμαντάρω, αρκεί ;όπως είπα να χωράει στο αμάξι. Με λίγο ζόρι νομίζω παντως ότι χωράει και χωράνε και τα αλλα 2 μηχανάκια μου στο μπροστινό κάθιζμα. Εχει μεσα της πλακέτα jamma 60-in-1 με τα γνωστά πανάρχαια παιχνίδια μεταξύ 1980-1986. Εχει εικονικό κερματοδέκτη, δηλαδή δεν είναι πουθενά συνδεδεμένος, ούτε καλώδια ούτε μηχανισμός, μονο η πρόσοψή του είναι βιδωμένη για το feeling και μόνο. Βεβαια υπάρχει φόβος ότι όλοι θα είναι από πάνω της και θα αφήσουν στην άκρη τα μηχανήματα της έκθεσης:D:D. Αι διοργανωταί τι λέτε;

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
28/10/2012 19:33 #3233 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ευχαριστούμε για την προσφορά σου Rygar, είχαμε συζητήσει και εμείς για να φέρναμε καμπίνα με κλειστό τον κερματοδέκτη, αλλά επειδή θέλει λίγο ψάξιμο μην υπάρχει κάποιο νομικό θέμα επειδή στο άκουσμα της λέξης "καμπίνα" δεν ξέρω πως μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος και επειδή εδώ οι νόμοι είναι λίγο περίεργοι (όλοι θυμόμαστε τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια κτλ) θα το κοιτάξουμε μιας και έχουμε αρκετές μέρες μέχρι την έκθεση, οπότε όλα είναι ανοιχτά!

Αν δεν υπάρχει κάποιο νομικό ή κάποιο άλλο θέμα θα σε ενημερώσουμε για τα περαιτέρω :cheer:

Ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά σου και την καλή σου πρόθεση :)

• Rygar
  • Το Άβαταρ του/της Rygar
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
28/10/2012 19:59 #3234 από Rygar
Απαντήθηκε από Rygar στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ναι καταλαβαίνω, γι'αυτό αλλωστε και ανέφερα το "νομικό ζήτημα". Πάντως αν γινόταν, θα προσαύξανε δραματικά τη ρετρό ατμόσφαιρα του χώρου.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chriskgnr

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
28/10/2012 20:29 #3235 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Rygar έγραψε: Ναι καταλαβαίνω, γι'αυτό αλλωστε και ανέφερα το "νομικό ζήτημα". Πάντως αν γινόταν, θα προσαύξανε δραματικά τη ρετρό ατμόσφαιρα του χώρου.

Ανταποδίδω το thanks :lol: , και να πω οτι εχετε δικιο με το "νομικο ζητημα" κι επειδη εδω ειναι Ελλαδα, φύλαγε καλυτερα τα ρουχα σου που λενε. Πάρτε για παράδειγμα την ολη ιστορία με τη λίστα Λαγκάρντ. Αντι να ειναι οι φοροφυγάδες στη φυλακή, μπουζουριασανε το Βαξεβάνη.... :blink: :blink:

21st century breakdown...

• Brandon
  • Το Άβαταρ του/της Brandon
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
28/10/2012 21:46 #3240 από Brandon
Απαντήθηκε από Brandon στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλώς τα παιδιά!!!!!Σας περιμένουμε όλους απο κοντά!!!!
Κ εννοείτε θα είναι η καλύτερη έκθεση απο τις προηγούμενες!!!!!!! :cheer: :cheer: :cheer: :cheer:

Why...???Why Harry McDowel???

• ndial
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
28/10/2012 22:45 - 28/10/2012 22:47 #3244 από ndial
Απαντήθηκε από ndial στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλως τον Νικολα (Rygar)!
Πολυ ωραια η ιδεα σου φιλε!

Νομικο ζητημα γιατι να υπαρχει ρε παιδια; Η καμπινα εφοσον πχ θα μπορουσε να εχει
το slot καλυμενο με ενα πχ αυτοκολλητο, δεν νομιζω να εχει θεμα.
Σασι ειναι, με απενεργοποιημενο / ανυπαρκτο μηχανισμο εισαγωγης κερματων!

I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr

• DAT-Alex
  • Το Άβαταρ του/της DAT-Alex
  • Senior Member
  • Senior Member
  • Project MK-14 συνεχεια...
Περισσότερα
01/11/2012 08:39 #3322 από DAT-Alex
Απαντήθηκε από DAT-Alex στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Πω! Πω! βλέπω έχετε αρκετό υλικό.....
Εύχομαι τα καλλίτερα σε ότι κάνετε βρε... και θα ήθελα να ξαναβρεθούμε απο κοντά να τα πούμε ...πέρυσι γνώρισα πολύ αξιόλογα άτομα....
Αλλα φέτος λίγο η απόσταση...λίγο τα οικονομικά όλων μας... το τρέξιμο για την έδω έκθεση στην Θεσσαλονίκη
δεν το βλέπω να τα λέμε απο κοντά!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ και περιμένουμε φώτος!

- - - - - - - - - - - - - - - -Kάτοχος: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kim-1 * Commodore C-64 (THE BEST) + 1541 * Commodore SX-64 NTSC * AMIGA 500 * AMSTRAD 6128 * MSX Philips VG-8020 * Dragon Electron 32 * APPLE IIc (ΨΑΧΝΩ ΜΟΝΙΤΟΡ!!!) * ZX81 + 16KRAM * Amstrad PDA600 ©1993 φυσικά ZX81 ROBOT a.k.a DAToBOT + VECTREX .
DIY projects: Mobile C64 Robotic Arm , C64 3D CNC!
- - - - -- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
web: www.retroclub.gr
youtube: www.youtube.com/user/azah2009
μέλος του retroclub.gr ,Θεσαλονίκης
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
01/11/2012 23:22 #3328 από Fotis_KFOR
Σε ευχαριστούμε και πάλι φίλε Αλέξη για τα καλά σου λόγια! :)
Κάποια στιγμή θα κάτσει να τα ξαναπούμε και από κοντά!

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
02/11/2012 11:25 - 02/11/2012 11:25 #3334 από Fotis_KFOR
Το περιοδικό PC MASTER (ο ένας από τους χορηγούς μας), στο τεύχος Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αναφέρει την έκθεση μας στη ρετρό στήλη του Μάνου Retro Gaming.

Να ευχαριστήσω πολύ τον Μάνο αλλά και τον αρχισυντάκτη κ. Κουβόπουλο για την αναφορά της έκθεσής μας στο αγαπημένο μου περιοδικό!!!!

Συνημμένα:

• ndial
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
02/11/2012 21:06 - 02/11/2012 21:07 #3339 από ndial
Αυτα ειναι!
Συγχαρηρηρια στο. PC MASTER και στον συμπαθεστατο φιλο Μανο!

www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr

• Vetusomaru
  • Το Άβαταρ του/της Vetusomaru
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
04/11/2012 01:55 #3350 από Vetusomaru
Απαντήθηκε από Vetusomaru στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Fotis_KFOR έγραψε: Ευχαριστούμε για την προσφορά σου Rygar, είχαμε συζητήσει και εμείς για να φέρναμε καμπίνα με κλειστό τον κερματοδέκτη, αλλά επειδή θέλει λίγο ψάξιμο μην υπάρχει κάποιο νομικό θέμα επειδή στο άκουσμα της λέξης "καμπίνα" δεν ξέρω πως μπορεί να το αντιληφθεί κάποιος και επειδή εδώ οι νόμοι είναι λίγο περίεργοι (όλοι θυμόμαστε τον περιβόητο νόμο με τα φρουτάκια κτλ) θα το κοιτάξουμε μιας και έχουμε αρκετές μέρες μέχρι την έκθεση, οπότε όλα είναι ανοιχτά!

Αν δεν υπάρχει κάποιο νομικό ή κάποιο άλλο θέμα θα σε ενημερώσουμε για τα περαιτέρω :cheer:

Μα...arcade καμπίνες έχουν και στα malls. :huh: Aλλά ναι, επειδή παίζει να σκαλώσουν και στο θέμα άδειας χρήσης της καμπίνας θα πρέπει να διευκρινιστεί στους αρμόδιους ότι ο κερματοδέχτης θα είναι κλειστός, αρά δεν θα υπάρχει παράνομο οικονομικό ώφελος. Ελπίζω να πάρετε το OK. ;)

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.641 δευτερόλεπτα