RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
17/11/2012 14:58 #3962 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Darth_Cotsos έγραψε: Ο Συνολικός αριθμός των μηχανημάτων πήγε στα 144!!! Φυσικά όλα μαζί τα εκθέματα ξεπερνούν 160!!! :woohoo:

Το 72 το 1 cartridge για το Vectrex είναι εδώ οπότε θα υπάρχει άφθονο software για την κονσόλα!!! :)

φέρτε τραπέζια! δε θα χωρέσουν!!! :P :P :lol: :lol: :lol:

21st century breakdown...

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• vaggos664
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
17/11/2012 16:00 #3965 από vaggos664
Απαντήθηκε από vaggos664 στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Σε λίγο θα θέλουμε κι αλλο όροφο.Οροφος 8μπιτων,όροφος 16μπιτων!!;) :cheer: :cheer:

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
17/11/2012 16:52 #3968 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Προστέθηκαν και άλλα μηχανήματα, θα ενημερωθεί η λίστα από τον Κώστα, αναμείνατε :cheer: :cheer: :cheer:

• pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
18/11/2012 01:02 #3992 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Λοιπόν θα είμαι κοντά σας το Σάββατο μια και τελικά τη Κυριακή μου είναι αδύνατον. Θα σας δω από κοντά, θα φέρω το μηχάνημα που έχω υποσχεθεί στον Φώτη και το πληκτρολόγιο στο Vaggos.

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": vaggos664

• Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
18/11/2012 11:13 #4001 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
147 σύνολο μετά και την συμμετοχή του Tarasque!!! :cheer:

Don't underestimate the power of the 8bit side!

• Amstrad1981
  • Το Άβαταρ του/της Amstrad1981
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
18/11/2012 22:19 #4010 από Amstrad1981
Απαντήθηκε από Amstrad1981 στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ελπίζω να καταφέρω να παρευρεθώ, την επόμενη Κυριακή, ώστε να δω κομμάτια που δεν έχω ξαναδεί και να τα πούμε από κοντά.

Οι CPC δεν θα πεθάνουν ποτέ!

• Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
19/11/2012 14:04 #4018 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Αγαπητά μέλη,

Οι συμμετοχές για το Retrocomputers.gr Gathering 2012 έχουν ολοκληρωθεί και έχει ήδη διαμορφωθεί από εμάς και τους υπεύθυνους της σχολής Μωραιτη, ο χώρος που θα φιλοξενηθεί η έκθεση.

Δυστυχώς όσο και να το θέλουμε δεν μπορούμε να δεχτούμε άλλες συμμετοχές.
Ελπίζουμε όσοι δεν πρόλαβαν να έρθουν ως επισκέπτες και να γνωριστούμε από κοντά, καθώς και να προετοιμαστούν ώστε σε ένα χρόνο να είναι μαζί μας από νωρίς ως εκθέτες στη 4η έκθεσή!!!

Ευχαριστούμε πολύ όλα τα μέλη για την συμβολή τους.
Η ομάδα διοργάνωσης.

• Vetusomaru
  • Το Άβαταρ του/της Vetusomaru
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
19/11/2012 21:27 - 19/11/2012 21:28 #4056 από Vetusomaru
Απαντήθηκε από Vetusomaru στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Όσο πιο πολύ διαβάζω για την έκθεση τόσο πιο πολύ ενθουσιασμένος είμαι. Εννοείται ότι εδώ και καιρό "υπενθυμίζω" συχνά (κοινώς σπαμμάρω) στους retro fans φίλους μου για την εν λόγω έκθεση με τους οποιούς και θα έρθω (μερικοί θα έχουν χωριστά, μερικοί άλλοι θα πάμε όλοι μαζί).

Τρεις ερωτησούλες μόνο:
- Σε ποιά στάση του μετρό κατεβαίνω;
- Θα υπάρχει στο κτίριο καμιά καντίνα ανοιχτή το σαβ/κο; Aν όχι, υπάρχει εκεί κοντά κανά περίπτερο/φαγάδικο; Eπειδή πέρσυ θυμάμαι που δεν είχε τίποτε απ' όλα αυτά κι επειδή ήμουν μ' ένα πρωινό μονάχα αναγκάστηκα να φύγω σε κάποια φάση επειδή πεινούσα σαν λύκος. Μήπως να φέρω κολατσιό από το σπίτι; :P Eννοείται θα φάω εκτός αίθουσας (όχι τίποτε άλλο αλλά για να μην δώσω και το κακό παράδειγμα σε άλλους επισκέπτες) και μετά θα πλύνω τα χέρια μου (με την ευκαιρία υπάρχει στο κτίριο καμιά τουαλέτα κοντά στην αίθουσα όπου θα γίνει η εκδήλωση; ).
- Θα υπάρχει E.T. για το Atari 2600; :lol:

Darth_Cotsos έγραψε: Το 72 το 1 cartridge για το Vectrex είναι εδώ οπότε θα υπάρχει άφθονο software για την κονσόλα!!! :)

Xoχοχο! Με βλέπω να κάνω κατάληψη στην εν λόγω κονσόλα (πλάκα κάνω, θα παίζω λίγο και μετά θα σηκώνομαι για να παίζουν κι άλλοι). Αν και δεν είμαι συλλέκτης την εν λόγω κονσόλα ψήνομαι να την αγοράσω στο μέλλον. Ειδικά τώρα που ξέρω ότι υπάρχει και cartidge με τόσα πολλά παιχνίδια μαζεμένα... B)

Fotis_KFOR έγραψε: Μιλήσαμε με τη σχολή και κατά 99% είμαστε ΟΚ στο να φέρεις την καμπινούλα! Αφήνω το 1% για κάποιες τελευταίες διευκρινίσεις, αλλά αφού δεν υπάρχει καθόλου το οικονομικό μιας και θα είναι δωρεάν και ο κερματοδέκτης είναι και εικονικός αλλά θα είναι και σφραγισμένος με ένα ζιλοτεϊπ και θα είναι καθαρό gaming δεν θα υπάρξει πρόβλημα, οπότε ετοίμασε το!!! :cheer:

Ω ναι! :cheer:

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
20/11/2012 00:11 #4078 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

Vetus έγραψε:

:P
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": zx_jim

• angel_grig
  • Το Άβαταρ του/της angel_grig
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
20/11/2012 09:20 #4082 από angel_grig
Απαντήθηκε από angel_grig στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Γεια σε ολους!Βλεπω οτι εκλεισε η συμμετοχη για να φερουμε εκθεματα :( .Αν και πολυ ηθελα να φερω δυστυχως περιμενα ενα συναδελφο απο την δουλεια να μου απαντησει μηπως μπορουσε να με καλυψει (γιατι προεκυψε να εργαζομαι το Σαββατο).Κυριακη θα ερθω και μπορω να φερω και μερικα pocket computers (trs 80 pc1,trs-80 pc2,trs-80 pc4 και Hp 200lx)-που δεν πιανουν και χωρο- αν συμφωνουν οι διοργανωτες

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
20/11/2012 10:04 #4086 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

angel_grig έγραψε: Γεια σε ολους!Βλεπω οτι εκλεισε η συμμετοχη για να φερουμε εκθεματα :( .Αν και πολυ ηθελα να φερω δυστυχως περιμενα ενα συναδελφο απο την δουλεια να μου απαντησει μηπως μπορουσε να με καλυψει (γιατι προεκυψε να εργαζομαι το Σαββατο).Κυριακη θα ερθω και μπορω να φερω και μερικα pocket computers (trs 80 pc1,trs-80 pc2,trs-80 pc4 και Hp 200lx)-που δεν πιανουν και χωρο- αν συμφωνουν οι διοργανωτες

χμμμ... αν ειναι pocket sized, ισως οι διοργανωτες μπορεσουν να κανουν κατι.... :)

21st century breakdown...

• Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
20/11/2012 10:06 #4087 από Darth_Cotsos
@Vetus
Με το μετρό όπως γράφουμε και στη πρώτη σελίδα μπορείς να κατέβεις στο σταθμό της Πανόρμου και να πάρεις το λεωφορείο 653 Ψυχικό - Πανόρμου Β το οποίο κάνει στάση έξω ακριβώς από τη σχολή!!!
Περίπτερο υπάρχει σχεδόν στη είσοδο της σχολής, τουαλέτες φυσικά και υπάρχουν!!! :P :)

@angel_grig
Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πλέον χώρος για να τα βάλουμε... Έχουν πλέον οριστεί οι θέσεις και η κατανομή του χώρου.
Επειδή όμως όλα είναι άσκηση επί χάρτου και πρόσβαση στο χώρο θα έχουμε μόνο την Παρασκευή που θα στήσουμε αν θέλεις έλα την Κυριακή το πρωί κατά τις 09:00 και εαν μπορέσουμε τα βάζουμε. Αυτό μόνο και μόνο επειδή ξέρω ότι το μέγεθος των εν λόγο μηχανημάτων στην πραγματικότητα είναι αμελητέο. :)

Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": angel_grig

• angel_grig
  • Το Άβαταρ του/της angel_grig
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
20/11/2012 12:10 #4092 από angel_grig
Απαντήθηκε από angel_grig στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Κωστα την Κυριακη θα μπορεσω να ερθω κατα το μεσημερι (στις 4:00 περιπου).θα τα εχω μαζι και αν εχει χωρο τα βαζουμε..αν οχι δεν πειραζει..το σημαντικο ειναι οτι θα δω και εγω πολλα πραγματα απο κοντα που δεν εχω ξαναδει και φυσικα θα τα πουμε απο κοντα με ολους εσας!

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
21/11/2012 12:37 #4120 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ετοιμες οι φωτογραφικές μηχανές και οι κάμερες;
Έχουμε να απαθανατίσουμε απίστευτο υλικό, παιδιά!

:woohoo:

80s resurrection
Συνημμένα:

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
21/11/2012 14:03 - 21/11/2012 14:03 #4122 από Fotis_KFOR

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.582 δευτερόλεπτα