RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
05/11/2012 14:23 - 05/11/2012 14:27 #3374 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Σας ενημερώνουμε για τις λεπτομέρειες του διαγωνισμού και των Events που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια των 2 ημερών της έκθεσης.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί και τις 2 μέρες της έκθεσης από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι εκτός από τους διοργανωτές της έκθεσης μιας και τα δώρα θα είναι για τους επισκέπτες.

Οι διαγωνιζόμενοι θα διαγωνιστούν στο παιχνίδι Galaxian στον Philips 8280 MSX2 με σκοπό να πετύχουν το υψηλότερο Hiscore και θα έχουν δικαίωμα να παίξουν μόνο από μία φορά ο καθένας μέχρι να χάσουν.

Τα άτομα που θέλουν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, θα το γνωστοποιούν σε κάποιον από τους διοργανωτές της έκθεσης που θα είμαστε εκεί σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης και θα δίνουν το ονοματεπώνυμο τους και ένα τηλέφωνο για να ειδοποιηθούν αν κερδίσουν. Θα παίξουν μία φορά μέχρι να χάσουν υπό την παρουσία κάποιου από τους διοργανωτές που θα κρατάει τα στοιχεία του παίκτη και το score που έκανε.

Ο παίκτης που θα βγει πρώτος μέχρι το τέλος του διαγωνισμού τη δεύτερη μέρα της έκθεσης, θα κερδίσει ένα Atari Flashback και ο δεύτερος ένα μπλουζάκι της έκθεσης μας. Οι νικητές θα ανακοινωθούν και στο φόρουμ του site μας.

Το event με τη συναρμολόγηση ενός PC θα πραγματοποιηθεί και αυτό και τις 2 μέρες της έκθεσης από τις 11:00 το πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερώνονται για τα βασικά μέρη του Η/Υ και θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να αποσυναρμολογήσουν και να συναρμολογήσουν το PC.

Επίσης θα γίνουν και διάφορες παρουσιάσεις home micros π.χ. Sinclair ZX81, ZX Spectrum, Amstrad, Commodore 64 κτλ όπως και παρουσιάσεις διάφορων προγραμμάτων για αυτά τα μηχανήματα και τις 2 μέρες της έκθεσης από τις 18:00 μέχρι τις 20:00.

ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΧΙΚΟ POST

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
05/11/2012 20:20 - 05/11/2012 20:22 #3383 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Συγχαρητήρια για την έκθεση.

Θα ήθελα να συνεισφέρω και εγώ με τα παρακάτω :

Atary Lynx II
WonderSwan Color
GameBoy Light
PowerGlove
Super GameBoy SNES/GB
Nintendo TV-GAME 15
e-reader GBA
GameBoy Player GC
EverDrive SD Sega

Επίσης με πολλά games...αν μπορώ να χρήσιμος μη διστάσετε να τα πούμε.

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
05/11/2012 20:35 - 05/11/2012 20:35 #3384 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλώς όρισες φίλε glaros :)

Σου εύχομαι καλή διαμονή :)

Ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά σου, θα επικοινωνήσει με ΡΜ ο Darth_Cotsos να κανονίσουμε για τα μηχανήματα σου.

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
05/11/2012 20:51 - 05/11/2012 20:52 #3387 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)

glaros έγραψε: Συγχαρητήρια για την έκθεση.

Θα ήθελα να συνεισφέρω και εγώ με τα παρακάτω :

Atary Lynx II
WonderSwan Color
GameBoy Light
PowerGlove
Super GameBoy SNES/GB
Nintendo TV-GAME 15
e-reader GBA
GameBoy Player GC
EverDrive SD Sega

Επίσης με πολλά games...αν μπορώ να χρήσιμος μη διστάσετε να τα πούμε.

ακουγονται πολυ ενδιαφεροντα! Ειδικα το Powerglove, Atary Lynx II, WonderSwan Color και το Nintendo TV-GAME 15! :woohoo:

21st century breakdown...

• vaggos664
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
06/11/2012 08:11 - 06/11/2012 08:13 #3410 από vaggos664
Απαντήθηκε από vaggos664 στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Φίλε μου glaros σε ευχαριστούμε πολύ!

• Rygar
  • Το Άβαταρ του/της Rygar
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
06/11/2012 10:59 #3416 από Rygar
Απαντήθηκε από Rygar στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Βλέπω ολο και περισσότερα μηχανήματα προστίθενται. Δε θα χωράμε στο τελος :D.

Μανος rulez. Ελπίζω να ερθει γιατί εχω πολύ καιρό να τονε δώ.

• Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
06/11/2012 15:13 #3423 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Ενημερώθηκε και το πρώτο πόστ σύνολο μηχανημάτων 142!!! Γενικά τα εκθέματα θα είναι πάνω από 160!!! :woohoo:

Don't underestimate the power of the 8bit side!

• Vetusomaru
  • Το Άβαταρ του/της Vetusomaru
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
06/11/2012 19:24 #3429 από Vetusomaru
Απαντήθηκε από Vetusomaru στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Glaros, θα κάνεις και demostration του PowerGlove α λα Lucas; :lol:

• glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
06/11/2012 19:53 #3430 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Θα είμαι ο αντιήρωας...μακρύ καστανό μαλλί και 20+ χρόνια μεγαλύτερος.

:P

• Vetusomaru
  • Το Άβαταρ του/της Vetusomaru
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
06/11/2012 20:10 #3433 από Vetusomaru
Απαντήθηκε από Vetusomaru στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Έχεις κανείς από εσάς G-Con 45 για το Playstation; Aν όχι, ευχαρίστως να φέρω το δικό μου και να το εμπιστευτώ για την έκθεση στον Glaros ή τον Brandon. Aρκεί να έχετε και κανά αυθεντικό αντίτυπο για το Time Crisis ή το Point Plank για να παίζει στην έκθεση επειδή εγώ τα είχα αντιγραμένα και δεν ξέρω αν θα παίζει στην έκθεση τσιπαρισμένο Playstation. :unsure:

• glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
07/11/2012 00:12 - 07/11/2012 20:10 #3437 από glaros
Μπορώ να συμπληρώσω :

Acclaim DualTurbo SNES gamepads IrD
Vectrex Multicart 72 in 1

ΠΡΟΣΟΧΗ Spoiler!

• Brandon
  • Το Άβαταρ του/της Brandon
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
07/11/2012 20:39 #3445 από Brandon
Απαντήθηκε από Brandon στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Glaros sory που δεν απάντησα στο pm σου νωρίτερα αλλά έμπαινα στο ninty κ για κάποιο λόγο ( :blink: :blink: ) δεν ήμουνα login κ δεν το είχα προσέξει...Πριν λίγο είδα το pm σου...Χαίρομαι που θα συνεισφέρεις με τα όμορφα μηχανήματά σου!!!!!!!!!

Why...???Why Harry McDowel???

• bakoulis
  • Το Άβαταρ του/της bakoulis
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
11/11/2012 00:38 - 11/11/2012 00:48 #3596 από bakoulis
Απαντήθηκε από bakoulis στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Καλησπέρα φίλοι μου.
Είμαι σίγουρος ότι πολλά από τα μέλη του retrocomputers που με ξέρουν προσωπικά θα αναρωτιούνται πως και δεν εκδήλωσα ενδιαφέρον να συμετάσχω και εγώ με δικά μου μηχανήματα στην 3 έκθεση 24-25 του μηνός.
Για όσους το σκέφτηκαν αλλά και για τους άλλους που δεν τους απασχόλησε το θέμα, έχω να κάνω την παρακάτω εξομολόγηση.
Αρχικώς εγώ ήμουν αρνητικός σε τέτοιου είδους συμετοχές, αφού είμαι πραγματικός "ψείρας" με τα μηχανήματά μου και δε θα ήθελα να δω κάποιο από αυτά (το είδα πέρσυ αυτό σε Amiga συναδέλφου) να έχει πάνω του 2 πιτσιρίκια να παίζουν κάποιο παιχνίδι τρώγοντας πατατάκια και μπισκότα, με τα λάδια και τα τρίματα να καταλήγουν εντός του μηχανήματος! Την κλοπή δεν την φοβήθηκα, γιατί ο χώρος είναι πολύ καλά φυλασσόμενος και μάλιστα με διακριτικό τρόπο που δεν φέρνει κανέναν σε δύσκολη θέση. Είπα επειδή η παρέα είναι όλοι εξαιρετική, να ξεπεράσω τις αναστολές μου και να μην είμαι υπερβολικά υποχόνδριος. Καλά όλα ως εδώ. Μετά είναι το ΠΡΟΠΟ που διατηρώ στο Γαλάτσι και με θέλει κυριολεκτικά σκλάβο ΚΥΡΙΩΣ τα Σαββατοκύριακα. Είπα θα βρω κάποια φόρμουλα με τον αδελφό μου και θα ξεκλέψω κάποιες ώρες για να είμαι εκεί μαζί σας. Περίμενα να δω τη λίστα με τα μηχανήματα που θα υπήρχαν, για να μη φορτώνομαι μηχανήματα που μπορεί να φέρει κάποιος άλλος, μιας και είμαι "δύσκολος" λόγω δουλειάς και δε θα υπάρχει αρκετός χρόνος ούτε για να απλώσω πολλά το Σάββατο, ούτε να μαζεύω πολλά την Κυριακή το βράδυ. Είπα άσε να δω τι λείπει και να κουβαλήσω και εγώ μερικά χτυπητά και σπάνια που δεν πρέπει να λείπουν από την έκθεση. Είχα στο μυαλό μου να φέρω 1 Epson HX-20 (το πρώτο "laptop") 1982, 1 ΙΒΜ 5155 portable, ένα μόνιτορ TRS-80 (για το TRS-80 που δήλωσε ότι θα φέρει ένας άλλος συνάδελφος, να μην κουβαλάω και το δικό μου TRS-80 model 1), 1 TRS-80 model 100 μαζι με 5-6 TRS-80 PC1,PC2,PC3, Sharp PC 12ΧΧ και τέτοια, ακόμα 1 Amstrad NC200 που είδα ότι δεν φέρνει κανείς και ίσως και κάποια άλλα "φορητά" κυρίως και μικρά μηχανήματα, που έχουν αυτονομία οθόνης για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όμως η πραγματική ζωή με επαναφέρει στην πραγματικότητα! Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου Αγίας Αικατερίνης γιορτάζει η μητέρα μου και η πολυαγαπημένη μου κόρη και ως εκ τούτου δεν μπορώ να λείπω, ουτε να είμαι στην έκθεση και να μαζεύω. Νιώθω τόσο άσχημα για αυτή την εξέλιξη -που από ηλιθιότητα δεν πρόβλεψα καν νωρίτερα να προβάλω έστω την ένσταση μου για την επιλεγμένη ημερομηνία- που ντρέπομαι να εμφανιστώ έστω και για 1-2 ώρες το Σάββατο το βράδυ σαν επισκέπτης. Είχα αποφασίσει βλέπετε να είμαι εκεί σαν εκθέτης μαζί σας και όχι σαν περαστικός θαυμαστής που θα περάσω να κάνω για λίγο το κομμάτι μου.
:( :sick: :(

• Brandon
  • Το Άβαταρ του/της Brandon
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
11/11/2012 13:29 #3640 από Brandon
Απαντήθηκε από Brandon στο θέμα RetroComputers.gr Gathering 2012 (έκθεση Η/Υ & κονσολών)
Bakoulis δεν πειράζει...Μόνο κ μόνο που το αναφέρεις μας φτάνει!!! :) :)
Σίγουρα η ασφάλεια δεν τίθεται σαν θέμα κ μιας κ υπάρχουν τόσοι οργανωτές κ εκθέτες,πάλι δεν τίθεται θέμα κ κάτι να χαλάσει..
Αλλά σε ευχαριστούμε για όλα!!!Προπάντων η προσωπική ζωή κ μετά όλα τ'άλλα!!!

Why...???Why Harry McDowel???

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
11/11/2012 13:55 #3649 από Fotis_KFOR
Bakoulis δεν πειράζει, καταλαβαίνουμε, εννοείται πρώτα η οικογένεια και οι υποχρεώσεις και μετά το χόμπυ μας!
Θα τα πούμε εξάλλου, δεν θα χαθούμε, εδώ θα είμαστε ;)

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.519 δευτερόλεπτα