Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...

• Pluto63
  • Το Άβαταρ του/της Pluto63
  • Platinum Member
  • Platinum Member
  • Heil Clive
Περισσότερα
29/11/2012 09:16 #4476 από Pluto63
Απαντήθηκε από Pluto63 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Μια μικρή παρουσίαση και απο εμένα, Ακης/Pluto63.

Γιατρός στο επάγγελμα αλλα κολλημενος με την τεχνολογίας απο πάντα, πρώτα με τα CB ιδιοκατασκευες κλπ, και απο το 1981 με τα home micro αφού μονταρισα έναν zx81 σε κίτ. Έχουν περάσει άπειρα μηχανήματα απο τα χέρια μου και κονσόλες και μερικά εάν και πολυ λίγα είναι ακόμη εδω. Χάρηκα που σας γνώρισα στην έκθεση και θα χαρώ να συνεισφερω σε ότι μελλοντικό.

Καλή μας συνέχεια.

Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Maddog
  • Το Άβαταρ του/της Maddog
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
29/11/2012 09:31 #4477 από Maddog
Απαντήθηκε από Maddog στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
A! Ένας συνάδελφος ακόμα. :)
Μαζί με τον angel_grig κάνουμε τριάδα. Καλώς ήρθες!

• P.Dial
  • Το Άβαταρ του/της P.Dial
  • Premium Member
  • Premium Member
  • QUI AUDET...ATARI ST!
Περισσότερα
29/11/2012 11:15 #4483 από P.Dial
Απαντήθηκε από P.Dial στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Άντε να πω κι εγώ δυο λόγια.
Είμαι ο Πάνος, 37, μεταφραστής και συλλέκτης μηχανημάτων και video games, όμως με μόλις από 1 μηχάνημα ανά μάρκα (όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου).
Η αγάπη για τα video games ξεκίνησε το 1986 με έναν Amstrad CPC, που αντικαταστάθηκε αργότερα από έναν Atari 1040 STFM και μετέπειτα από μια Amiga 500. Μετά από λίγα χρόνια, έγινα κάτοχος ενός Playstation, που ήταν και η πρώτη μου κονσόλα. Η δεύτερη ήρθε το 2000, ένα PS2 ενώ το 2001 αποκτήσαμε (με τον ndial που είναι αδερφός μου) ένα ΧΒΟΧ. Το 2004, μπήκε στην παρέα και ένα Gamecube....και ήρθε κι έδεσε. Από το 2008 και μετά μάζεψα (όσο μπορούσα) κι εγώ τα μηχανήματα που με ενδιαφέρανε.
Μου αρέσουν όλων των ειδών τα games, ανεξαρτήτως γενιάς (8bit, 16bit, 32bit, 128bit, 256bit) με ιδιαίτερη αδυναμία στα FPS, στα open world (Assassin's Creed, GTA, Far Cry κλπ) survival horror (Resident Evil κλπ) και στα action RPG (Mass Effect, Dragon's Dogma, Skyrim κλπ).
Επίσης, επί σειρά ετών έχω τερματίσει με τους κολλητούς μου αμέτρητα games που παίζουν σε offline co-op (στα: PS1, PS2, XBOX, XBOX360) ενώ το Bubble Bobble και το Pang το "σκίζω" ακόμα με έναν ξάδερφό μου. (πρέπει να τα έχουμε τερματίσει πάνω από 80 φορές το καθένα) :P
Αυτά εν ολίγοις.....

Επί της παρούσης....ASSASSIN'S CREED ΙΙΙ, FAR CRY 3 στο ΧΒΟΧ360 RGH μου.....και ΔΕΝ είμαι καλά!!! χαχαχαχαχα :P :P :P

www.retroshowcase.gr

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem II, Atari 1040STFM, Amiga 500, Amiga 600, Amiga 1200, Sega Megadrive II, Nintendo SNES, Panasonic 3DO, Atari Jaguar, Nintendo 64, Sega Saturn, Sony PSOne, Sony PSX, Sega Dreamcast, Nintendo Gamecube, Sony PS2, Sony PSP, Microsoft XBOX, Microsoft XBOX360 Phat (LT 2.0), Microsoft XBOX360 Slim (RGH), Sony PS3 Superslim

gifs.gifbin.com/1233927325_jean%20claude...counter%20strike.gif

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
29/11/2012 15:01 #4496 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλώς όρισες Akis! Σου έυχομαι καλή διαμονή :cheer:
Χαίρομαι που ήρθες στην παρέα μας :cheer:

• FarCry
  • Το Άβαταρ του/της FarCry
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
01/12/2012 15:00 #4555 από FarCry
Απαντήθηκε από FarCry στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...

P.Dial έγραψε: Άντε να πω κι εγώ δυο λόγια.
Είμαι ο Πάνος, 37, μεταφραστής και συλλέκτης μηχανημάτων και video games, όμως με μόλις από 1 μηχάνημα ανά μάρκα (όπως φαίνεται και στην υπογραφή μου).
Η αγάπη για τα video games ξεκίνησε το 1986 με έναν Amstrad CPC, που αντικαταστάθηκε αργότερα από έναν Atari 1040 STFM και μετέπειτα από μια Amiga 500. Μετά από λίγα χρόνια, έγινα κάτοχος ενός Playstation, που ήταν και η πρώτη μου κονσόλα. Η δεύτερη ήρθε το 2000, ένα PS2 ενώ το 2001 αποκτήσαμε (με τον ndial που είναι αδερφός μου) ένα ΧΒΟΧ. Το 2004, μπήκε στην παρέα και ένα Gamecube....και ήρθε κι έδεσε. Από το 2008 και μετά μάζεψα (όσο μπορούσα) κι εγώ τα μηχανήματα που με ενδιαφέρανε.
Μου αρέσουν όλων των ειδών τα games, ανεξαρτήτως γενιάς (8bit, 16bit, 32bit, 128bit, 256bit) με ιδιαίτερη αδυναμία στα FPS, στα open world (Assassin's Creed, GTA, Far Cry κλπ) survival horror (Resident Evil κλπ) και στα action RPG (Mass Effect, Dragon's Dogma, Skyrim κλπ).
Επίσης, επί σειρά ετών έχω τερματίσει με τους κολλητούς μου αμέτρητα games που παίζουν σε offline co-op (στα: PS1, PS2, XBOX, XBOX360) ενώ το Bubble Bobble και το Pang το "σκίζω" ακόμα με έναν ξάδερφό μου. (πρέπει να τα έχουμε τερματίσει πάνω από 80 φορές το καθένα) :P
Αυτά εν ολίγοις.....

Επί της παρούσης....ASSASSIN'S CREED ΙΙΙ, FAR CRY 3 στο ΧΒΟΧ360 RGH μου.....και ΔΕΝ είμαι καλά!!! χαχαχαχαχα :P :P :P

επ με φωναξες? εδω ειμαι :P :P

• johnk10
  • Το Άβαταρ του/της johnk10
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
11/12/2012 03:39 - 11/12/2012 03:51 #4936 από johnk10
Απαντήθηκε από johnk10 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Ειμαι ο Γιαννης 40 χρονων οπερατερ/τεχνικος pc και χρονια ρετροπαιχνιδας των αξεχαστων home computers, αλλα και των νεοτερων. Χαιρετω ολα τα μελη εδω, καθως και τους παλιοτερους φιλους που ηδη με ξερουν απο αλλα forums. Ευχομαι οτι καλυτερο και καλο ξεκινημα, σε ολους εσας που μας ανοιγετε τα ματια και το μυαλο με ολα αυτα που μας προσφερετε.

Windows 10 Pro 64-bit
Memory: Corsair 32GB DDR3 1600MHZ
Motheborard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H
Processor: Intel Core i7-3770K Processor
Graphic Card: Gigabyte GeForce GTX Titan X 12GB
Creative Sound BlasterX AE-5
Speaker: Logitech Z-5500
Hard Disc: Western Digital WD15EADS (1.5TB) SATA-300
Power Supply: Corsair TX850W
Keyboard and Mouse: Logitech G110 & Logitech G502 Proteus Spectrum
MonitorHD: Hewlett Packard LP-3065 (30'' inch)

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
11/12/2012 09:32 #4937 από Fotis_KFOR
Καλώς όρισες Γιάννη! Σου έυχομαι καλή διαμονή :cheer:
Είσαι και PCάκιας, έχεις και λογότυπο Double Dragon, αυτά είναι :)

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
11/12/2012 12:56 #4942 από dR_wH0
Απαντήθηκε από dR_wH0 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Αυτο το θέμα μου είχε ξεφύγει μπορώ να πώ!

Με λένε Χρόνη και είμαι 34 χρόνων! Στο επάγγελμα θα με βρείτε κλασικό, είμαι Τεχνικός Η/Υ αλλά απο το 2002 μέχρι σήμερα ασχολούμαι εξολοκλήρου με το στήσιμο και την υποστήριξη καταστημάτων Internet Cafe (οχι φρουτακια εε?!!)

Η πρώτη μου επαφή με υπολογιστές ήταν κατευθείαν στα *καλά νερά*, αφού πήρα μια Amiga 500! Μονιτορ 1084 απλό, επέκταση μνήμης, ενα εξωτερικό floppy της Golden Image (με track display παρακαλώ!!) και ενα Action Replay MKIII με μεγάλωσαν κυριολεκτικά!! (Γάλα και Amiga που λένε!!!). Φυσικά οι κονσόλες για εμενα εκείνη την περίοδο ήταν άπιαστες οικονομικά γιαυτό και η Amiga ήταν η προτίμηση (Cartridge Vs Floppy).

Με την πάροδο του χρόνου έκανα την μετάβαση στα PC με έναν 486/33 και σταδιακά η Amiga έμεινε στην μνήμη μου (αφού πουλήθηκε για να πάρω το PC!). Εννοείται οτι η επαφή μου με τις κονσόλες έγινε κάποια στιγμή εφικτή, όταν αγόρασα με τον γαμπρό μου ενα PS1 τσιπαρισμένο! Ατελείωτες ώρες με Speed Freaks + Final Fantasy VII....Χρυσές Εποχές!!!!

Πριν απο 3 χρόνια περίπου, στην προσπάθεια μου να ξανα-αγοράσω μια Amiga 500, ανακάλυψα αυτήν την *κρυφή* κοινότητα ρετρο-οπαδών (τα διάφορα φορουμς) και απο τότε έχω κολλήσει ΟΛΑ τα ρετρο-μικρόβια!
Θυμαμαι χαρακτηριστικά κάποιο απο τα παιδιά να μου λένε "Ααα τώρα που ξεκίνησες δεν θα μείνεις ΜΟΝΟ στην 500ρα!!". Και έτσι έγινε...Αντι να μου φτάσει η 500ρα μου, αγοράζω οτι βρώ (προ ΔΝΤ) σε σχέση με την εποχή που μεγάλωσα! Home Micros, Consoles, Πρωτότυπα παιχνίδια, Cartridges....κτλ!!

Με λενε Χρόνη και ειμαι καλά!!!!

Υ.Γ : Ααα ξέχασα να αναφέρω οτι είμαι παντρεμένος και με παιδί! Ο μικρός διάδοχος θα ξεκινήσει ΦΥΣΙΚΑ να παίζει πρώτα με τα 8-bit eeee ? :)

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• cyberknight
  • Το Άβαταρ του/της cyberknight
  • Retro Starter
  • Retro Starter
  • Retro Insane
Περισσότερα
11/12/2012 13:52 #4943 από cyberknight
Απαντήθηκε από cyberknight στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Χαίρεται και από εμένα. Το όνομα μου είναι Γιάννης και ίσως κάποιοι με ξέρουν από άλλα forums παρόμοιας θεματολογίας με το ίδιο nickname ή ώς cknight. Είμαι 35 και δεν είμαι καθόλου καλά :cheer: . Το μικρόβιο των υπολογιστών το κόλλησα υπερβολικά μικρός στα 7 μου χρόνια όταν ένας θείος μου μας έφερε από Αγγλία έναν Acorn Atom. Ευτυχώς δεν έμεινα μ'αυτόν πολύ καιρό και μετά από εκτεταμένη γκρίνια στους δικούς μου απέκτησα στα 8 μου έναν ZX Spectrum. Από τότε ο κατήφορος μου ήταν απόλυτος :P . Amstrad , Commodore , Amiga , Atari , παιχνιδομηχανές, σχεδόν όλα περάσαν από τα χέρια μου. Επάγγελμα φυσικά τεχνικός Η/Υ και περήφανος πατέρας δυο κοριτσιών που σκοπεύω να τις "κολλήσω" την τρέλα μου ( η μεγάλη δείχνει την τάση από τώρα - η μικρή ... είναι πολύ μικρή ακόμα ). Αυτά , και καλώς σας βρήκα.

• ndial
  • Το Άβαταρ του/της ndial
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
11/12/2012 13:54 - 11/12/2012 13:55 #4944 από ndial
Απαντήθηκε από ndial στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Μια απο τα ιδια Χρονη, μια απο τα ιδια!
Ουσιαστηκα η ιστορια σου μου θυμησε τον εαυτο μου φιλε (ξεκινοντας με cpc, πουληθηκε για atari st, πουληθηκε για amiga, εγινε αγορα 486/40 κοκ) :P

Ναι οντως αυτο το μικροβιο ειναι μοναδικο και δυστυχως διχως γιατρεια :cheer:
Ετσι ξεκινησα κι εγω την συλλογη κτλ καπου το 2007, με μια Α1200 και το παληκαρι που μου την πουλησε μου λεει "δεν προκειται να σταματησεις εδω.... θα αγοραζεις συνεχεια!" και του λεω "μπααααα".... Και φυσικα, βγηκε αληθης :P

I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
11/12/2012 14:50 - 11/12/2012 14:50 #4946 από Fotis_KFOR
Καλώς όρισες cyberknight! Σου εύχομαι καλή διαμονή! :cheer:
Εδώ είμαστε όλοι με το ίδιο μικρόβιο ;)

Φίλε Χρόνη, και εμείς... λέμε ότι είμαστε καλά ;)
Το ρετρό-μικρόβιο είναι καλά μέσα μας και δεν λέει να φύγει :cheer:

• vaggos664
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
11/12/2012 17:43 #4963 από vaggos664
Απαντήθηκε από vaggos664 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλησπέρα στους 2 Γιάννηδες και σε σένα Χρόνη.Ξεκινάει από μικρόβιο στην αρχή,μετά γίνεται ασθένεια.Καλή διαμονή να έχετε παιδιά!

• Brandon
  • Το Άβαταρ του/της Brandon Συντάκτης θέματος
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
11/12/2012 21:49 #4974 από Brandon
Απαντήθηκε από Brandon στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Βλέπω η παρέα μας "πίσω απο τις μάσκες" ανεβαίνει ευχάριστα!!!Καλώς ήρθατε παίδες!!!! :) :) :)

Why...???Why Harry McDowel???

• haris_216
  • Το Άβαταρ του/της haris_216
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
29/12/2012 02:12 #5268 από haris_216
Απαντήθηκε από haris_216 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
ήταν μεγάλη έκπληξη απόψε που από link-σε-link βρέθηκα εδώ. και τότε απαντήθηκε και η απορία μου σχετικά με το που εξαφανίστηκαν τόσο ενεργά μέλη από άλλο φόρουμ.
λόγους και γεγονότα δεν γνωρίζω αλλά πραγματικά χαίρομαι που σας βρήκα αφού αρκετούς σας γνωρίζω είτε προσωπικά (λίγο) αλλά κυρίως από την (καλώς εννοούμενη) τρέλλα σας αλλά και την όρεξη και δουλειά που ρίχνετε πάνω στην κοινή μας αγάπη για το παρελθόν
καλώς σας βρήκα λοιπόν και εύχομαι ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά και σε προσωπικό αλλά και συλλεκτικό επίπεδο

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
29/12/2012 15:42 - 29/12/2012 15:43 #5274 από Fotis_KFOR
Καλώς όρισες φίλε haris_216, χρόνια πολλά, σου εύχομαι καλή διαμονή :cheer:

Σε καταλαβαίνω που δεν έμαθες για το site μας επειδή όταν το ανακοίνωσα στα διάφορα φορουμ που ήμουν γραμμένος μεταξύ αυτών και το ρετροβιζιονς, ο ακμακας μου έσβησε το ποστ με μια γελοία δικαιολογία που γελάνε και οι πέτρες ότι και καλά έσβησε όλη την ενότητα που έγραψα για το site εδώ επειδή μπαίνανε πορνό links κτλ!!! Ήταν δύσκολο βλέπεις να το μεταφέρει με ένα κλικ σε άλλη ενότητα από τις εκατοντάδες του φορουμ παρόλο που εγώ τον βοήθησα πάρα πολύ σε 2 εκθέσεις....
Τουλάχιστον μάθαμε τι εστί ακμακας..... κάλιο αργά παρά ποτέ ;)

Εύχομαι να βρεις αυτά που θέλεις εδώ και να περάσεις όμορφά! :cheer:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.622 δευτερόλεπτα