Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...

• DUser1
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
30/01/2015 13:19 - 30/01/2015 14:35 #26058 από DUser1
Απαντήθηκε από DUser1 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...

george έγραψε: Ειμαι παλιος αλλα και νεος χρηστης . Τι εννοω!!! Περι το 1991 απεκτησε ο αδερφος μου εναν AMDTRAD 6128 PLUS (τον οποιο εχει ακομα) και το 1994 αποκτησαμε εναν ATARI 520 STe , οπου λιωναμε το fiendish freddy's. To 1995 αποκτησαμε μια Α1200 και λιωναμε το sensible .Ωσπου μου ηρθε μια φαεινη ιδεα το 1996 και ανταλλαξα την 1200αρα με ενα sega saturn (τρομερη μ@λ@κ!!) .Λιγο καιρο αργοτερα βεβαια το πουλησα και ησυχασα . Και φτανουμε στο σημερα οπου εχω στην κατοχη μου τον ATARI 520STe 2mb , AMIGA 500 με monitor1084s , AMIGA 1200 με blizzard 1220/4 ,XBOX original , XBOX 360 , DREAMCAST , GAME GEAR , GAME BOY το παλιο Κι ευτυχως ολα ειναι εν λειτουργια. Επι την ευκαιρια ηθελα να ευχαριστησω τον ndial για την αναφορα του σχετικα με το προβλημα του XBOX original διοτι ειχα το ιδιο προβλημα .

Ωραίος, έχεις ακριβώς ότι στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρονια εκείνη την εποχή!!! :clap2: Καλή διαμονή να έχεις Γιώργο! :thumb:

@alex76gr

Θενκς! :thumb: Η αλήθεια είναι ότι του μοιάζω και πολύ.. ειδικά στα μαλλιά.... :lol2:

Alex πάτα ακριβώς παρακάτω απο το αβαταρ μου στο εικονίδιο για την ιστοσελίδα ;) :lol:

Τεράστιος ο Χρόνης, μας λείπει... μας προσέφερε πολύ γέλιο μέσα απο τις ταινίες που έπαιξε!!

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
30/01/2015 14:44 - 30/01/2015 14:44 #26062 από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...

circleag έγραψε:

george έγραψε: Ειμαι παλιος αλλα και νεος χρηστης . Τι εννοω!!! Περι το 1991 απεκτησε ο αδερφος μου εναν AMDTRAD 6128 PLUS (τον οποιο εχει ακομα) και το 1994 αποκτησαμε εναν ATARI 520 STe , οπου λιωναμε το fiendish freddy's. To 1995 αποκτησαμε μια Α1200 και λιωναμε το sensible .Ωσπου μου ηρθε μια φαεινη ιδεα το 1996 και ανταλλαξα την 1200αρα με ενα sega saturn (τρομερη μ@λ@κ!!) .Λιγο καιρο αργοτερα βεβαια το πουλησα και ησυχασα . Και φτανουμε στο σημερα οπου εχω στην κατοχη μου τον ATARI 520STe 2mb , AMIGA 500 με monitor1084s , AMIGA 1200 με blizzard 1220/4 ,XBOX original , XBOX 360 , DREAMCAST , GAME GEAR , GAME BOY το παλιο Κι ευτυχως ολα ειναι εν λειτουργια. Επι την ευκαιρια ηθελα να ευχαριστησω τον ndial για την αναφορα του σχετικα με το προβλημα του XBOX original διοτι ειχα το ιδιο προβλημα .

Ωραίος, έχεις ακριβώς ότι στιγμάτισαν τα παιδικά μας χρονια εκείνη την εποχή!!! :clap2: Καλή διαμονή να έχεις Γιώργο! :thumb:

@alex76gr

Θενκς! :thumb: Η αλήθεια είναι ότι του μοιάζω και πολύ.. ειδικά στα μαλλιά.... :lol2:

Alex πάτα ακριβώς παρακάτω απο το αβαταρ μου στο εικονίδιο για την ιστοσελίδα ;) :lol:

Τεράστιος ο Χρόνης, μας λείπει... μας προσέφερε πολύ γέλιο μέσα απο τις ταινίες που έπαιξε!!

Τεράστιος ο Χρόνης αλλά τεράστιο και το λινκ της ιστοσελίδας σου,είχα καιρό να δω τη σκηνή αυτή,καλώς ήρθες και από εμένα φίλε μου :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DUser1

• george
  • Το Άβαταρ του/της george
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/01/2015 19:57 #26068 από george
Απαντήθηκε από george στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Οντως παιδια αναντικαταστατος ο ΧΡΟΝΗΣ στην ταινια αυτη αλλα και στην παριζιανα που κανει τον ζωγραφο και του ριχνουν δολωμα με το ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΙ, απλα απαιχτος :yes:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DUser1

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
12/02/2015 20:24 #26434 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλώς ορισες φιλέ.Καλη διαμονή!!!

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• lazarus678
  • Το Άβαταρ του/της lazarus678
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
13/02/2015 23:29 - 14/02/2015 06:57 #26475 από lazarus678
Απαντήθηκε από lazarus678 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Για σας φιλοι των retro λέγομαι Λάζαρος είμαι γεννημενος το 1978 βοριοελλαδιτης και έχω 10 αγάπες στην ζωή μου:
-Τον Θεό πάνω απ'όλα
-την Ελλαδάρα μας
-τα 5 παιδιά μου
-την γυναίκα μου
-το retro gaming
-και την formula1(tifosi scuderia ferrari)
:ryu: :tease:

THE TRUTH IS OUT THERE
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, angel_grig, chdlee, spyros.s, amiga500fan

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
14/02/2015 00:01 - 14/02/2015 01:25 #26478 από amiga500fan
Καλως όρισες Λάζαρε καλή διαμονή στο φόρουμ!!!!

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": lazarus678

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
14/02/2015 13:06 #26501 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλώς όρισες Λάζαρε και εδώ, σου έυχομαι καλή διαμονή :beers:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": lazarus678

• george
  • Το Άβαταρ του/της george
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
16/02/2015 23:02 #26602 από george
Απαντήθηκε από george στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Χαιρετω ολα τα παιδια . Ονομαζομαι Γιωργος , ειμαι 36 χρονων , μενω στα δυτικα προαστεια και ειμαι υδραυλικος .(ανεργος τον τελευταιο καιρο). Η πρωτη μου επαφη με games , ηταν με μια απομιμηση του atari 2600 . Απο τοτε αποκτησα διαφορα , οπως amstard , atari , amiga , sega κτλ , και απο το 1995 και μετα ειχα μεινει μονο με τον atari st. Τα τελευταια χρονια εχω αγορασει διαφορα με αποτελεσμα να νοσταλγω το παρελθον , οπου τα παιχνιδια ηταν περισσοτερο για διασκεδαση , παρα για εντυπωσιασμο οπως σημερα. Βεβαια ο καιρος περναει και οι εποχες αλλαζουν , ετσι εχω και εγω στην κατοχη μου ενα xbox 360 , αλλα την χαρα που μου δινει η 1200αρα μου ταξιδευοντας με στην παιδικη μου ηλικια , δεν περιγραφεται. RETRO FOR EVER :joystick:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, angel_grig, chdlee, spyros.s, amiga500fan, lazarus678

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
16/02/2015 23:31 #26605 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλώς ήρθατε στην παρέα.

:beers:

• nikosdoykas
  • Το Άβαταρ του/της nikosdoykas
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
16/02/2015 23:47 - 17/02/2015 00:04 #26606 από nikosdoykas
Απαντήθηκε από nikosdoykas στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Σας χαιρετω φιλοι και συμφορουμιτες με λενε Νικο ειμαι 40 ετων μενω στην Ιθακη τα τελευταια 31 χρονια (με καποιες διακοπες βεβαια) βασικα τελιωσα τεχνιτης ραδιοφωνιας τηλεωρασης αλλα η ζωη με πηγε αλλου,ειμαι λοιπον υδραυλικος και απο δουλεια μαπα τωρα ποια

Aπο το 1986 ειχα στην κατοχη μου εναν C64 μαλιστα τον αγορασα μεταχειρισμενο τοτε,
μετα απο πολλες εκατονταδες κασετες αποφασισα να τον πουλισω...
ε εγινε η αγοροπολεισια και δυστηχως γιαμενα τοτε αλα ευτηχως γιαμενα τωρα
ο C64 σταματισε να δουλευει 1 ωρα μετα,
εδωσα τα λεφτα πισω και βαλθικα να τον φτιαξω και μαλιστα ναι δεν ειχε βλαβη

Kαποιος απο τους φιλους του αγοραστη εσπασε το φις din τροφοδοσιας του 64αρι μαλλον επειτιδες(μμμμμμ υπαρχουν σε ολες τι εποχες)
κατι που επιβαιβαιωσα 16 χρονια αργοτερα (ειπαμε μαλλλλλλλλλλλλλλλ υπαρχουν)

Eτσι δεν τον ξανα πουλισα,μετα απο 17 χρονια που τον κατεβασα απο την ντουλαπα δουλεψε με το πρωτο,μονο το κασετοφωνο δεν λειτουργουσε

Aπο το 2009 μαζευω ρετρο υπολογιστες εχω μαλλον 37 (ολα μονα εκτοσ απο 2 ζχ specrum + γιτι τον εναν τον εχω robocop joystic port on board av και tacl πληκτρολογιο...α και δυο c128 απο τα αποια μετραω μονον τον εναν ο αλλος αρνητε να δουλεψει)

Στο μεσοδιστημα ασχολιθικα με κοντραδικα παπια ,μουσικη(παιζω μπασσο εχω μαλιστα ενα grectch toy79 που ειναι πανακριβο)
αστρονομια (εχω ενα 8 ιτσων dobson) και χαρτομοντελισμο και αλλα πολλα αλλα θα χρειαζομουν πανω αποδυο ωρες και θα γινομουν κουραστικος

θα βαλω λοιπον λιγες φωτο

απο την εκδεση μετα χαρτινα μοντελα

μια φωτο του φεγγαριου μεσα απο το τηλεσκοπιο

ευχαριστω για τον χρονο σας
απο αυτα
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, geo1977, chdlee, spyros.s, amiga500fan, kazas, lazarus678

• kazas
  • Το Άβαταρ του/της kazas
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
17/02/2015 00:47 #26608 από kazas
Απαντήθηκε από kazas στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Γεια σου Νίκο μερακλή!!!

• jimn
  • Το Άβαταρ του/της jimn
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
17/02/2015 08:34 #26610 από jimn
Απαντήθηκε από jimn στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Καλοςήρθες λοιπόν :thumbup:

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
17/02/2015 16:07 #26613 από amiga500fan
Καλώς ήρθες Νικολά!!!

Περήφανος κάτοχος:

• lazarus678
  • Το Άβαταρ του/της lazarus678
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
17/02/2015 16:30 #26614 από lazarus678
Απαντήθηκε από lazarus678 στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
καλως ηρθες Νικο :clap2:

THE TRUTH IS OUT THERE

• chdlee
  • Το Άβαταρ του/της chdlee
  • Team RC
  • Team RC
Περισσότερα
17/02/2015 17:27 #26616 από chdlee
Απαντήθηκε από chdlee στο θέμα Ποιοί είμαστε??? Ας γνωριστούμε καλύτερα...
Λάζαρε, Γιώργο και Νίκο, καλωσήρθατε στην παρέα μας!!!
Εδώ θα βρείτε το μέρος όπου θα νιώθετε άνετα και ευχάριστα, ώστε να μοιραζόσαστε μαζί μας την "τρέλα" σας για τα αγαπημένα σας μηχανήματα!

:friends:

80s resurrection
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": DUser1, lazarus678

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.782 δευτερόλεπτα