Το RetroComputers.gr δημιουργήθηκε το 2012 από τον Φώτη Μαυράκη (Fotis_KFOR) που έχει και την μοναδική / αποκλειστική κατοχή του site από τη δημιουργία του το 2012 μέχρι σήμερα. Για λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε εδώ : www.retrocomputers.gr/about-us

Από το 2012 δημιουργήθηκε στο site μια ομάδα με πάθος και αγάπη για retro υπολογιστές, retro κονσόλες και retro games και αποφασίσαμε εκτός των άλλων να κάνουμε και εκθέσεις ρετρό υπολογιστών και κονσολών οι οποίες θα ήταν υπό την σκέπη του RetroComputers.gr και θα ήταν δωρεάν για το κοινό, αφού σκοπός μας δεν είναι το κέρδος αλλά να μοιραστούμε με τον κόσμο το χόμπι μας.

Η σύνθεση της ομάδας ανανεώνεται ανά περιόδους και πραγματοποιεί τις retro εκθέσεις υπολογιστών και κονσολών όποτε αυτό είναι εφικτό.

Μέλος της ομάδας αυτής (εκθέτης) μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε επιθυμεί, αρκεί να έχει κάποιο / κάποια ρετρό μηχανήματα που θέλει να τα εκθέσει και όταν ανακοινώσουμε κάποια έκθεση μας, να μας το γνωστοποιήσει και εμείς θα προσπαθήσουμε να προσαρμόσουμε τα άτομα και τα μηχανήματα της έκθεσης ώστε να λάβει μέρος κάθε νέο μέλος που το επιθυμεί, τόσο απλά! Θα χαρούμε να έχουμε νέα μέλη στην ομάδα μας και σας περιμένουμε!

Στο παρακάτω link μπορείτε να δείτε όλες τις εκθέσεις μας και όλους τους εκθέτες που έχουν λάβει συμμετοχή εδώ : Εκθέσεις / Εκθέτες κτλ

 

Διαχειριστική ομάδα (Team RC) 


Τα άτομα της διαχειριστικής ομάδας (Team RC) - εκτός από εκθέτες - είναι και αρμόδιοι για τις αποφάσεις που αφορούν τις εκθέσεις και τα διάφορα events που πραγματοποιούμε. Τα άτομα αυτά είναι τα εξής :

 

Φώτης Μαυράκης (Fotis_KFOR)

fotis_kfor-team.jpg

Γεννημένος στην Αθήνα, ασχολείται με υπολογιστές και videogames από παιδί και είναι φαν των PCs (PC Rules!!!).
Συλλέκτης ρετρό υπολογιστών, κονσολών, περιοδικών και οτιδήποτε άλλο που αφορά την ιστορία της πληροφορικής και του gaming.
UP THE IRONS !!!

 

Νεκτάριος Μουλιανάκης (glaros)

 glaros-team.jpg 

Γεννημένος στην Αθήνα, gamer, συλλέκτης Retro κονσολών και λάτρης της Nintendo.
Play it Loud.

 

Χρήστος Δημητριάδης (chdlee)

chdlee-team.jpg

Ασχολείται με τα videogames από παιδί (pongs, handhelds) και είναι λάτρης των Commodore 64 και Playstation.

 

 Σταύρος Παπαδόπουλος (Stabill)

Ο Σταύρος (stabill στα περισσότερα forums), χρόνια ολόκληρα μέλος του Retrocomputers.gr και αιώνια ερωτευμένος με την Μεγάλη Κυρία (aka Amiga)!

 

Ορφέας Σταυρόπουλος (orfeas)

Ο Ορφέας είναι φαν της Amiga, της demoscene και ασχολείται συνέχεια με μαστορέματα, μόντες, επιδιορθώσεις και recaps!

 

Κωνσταντίνος Καρτάλης (Dark_Knight)

Γενημμένος και μεγαλωμένος στον Πειραιά, ξεκίνησε να παίζει το 1999 σε ένα Famiclone και έκτοτε δεν σταμάτησε ποτέ! Αφορμή για την ενασχόληση με τους retro υπολογιστές αποτέλεσε ένας Amstrad CPC 6128 και τα υπόλοιπα αποτελούν ιστορία! Συλλέγει τόσο κονσόλες όσο και υπολογιστές, ενώ έχει μια παθολογική τάση να μοντάρει ότι μηχάνημα βρεθεί στα χέρια του

 

Δημήτρης Καρούτσος (aidivn)

aidivn-team.jpg   

Αγαπάει τα παιχνίδια της Nintendo, Metroid και ξερό ψωμί, ασχολείται με PC gaming και PC builds.

 

 

great retro computers and retro consoles companies logos