Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής (elmp.gr)
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Βασίλη, δεν νομίζω να γκρινιάζουν τα παιδιά που λες, απλώς λένε ότι τα μηχανήματα είναι όλα από δωρεές και δεν έχει κάνει δικά του έξοδα το μουσείο στο να αγοράσει μηχανήματα (με δικά του προσωπικά χρήματα).
Επειδή έγραψες θα θέλαμε να το έχουμε κάνει εμείς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος το έκανε τα κατάφερε απλά και μόνο επειδή είχε "κολλητούς", κυβερνητική υποστήριξη κτλ και έχω απαντήσει πριν και εγώ στο συγκεκριμένο thread θα ήθελα να ξεκαθαρίσω τη θέση μου για άλλη μία φορά μην τυχόν και υπάρξει κάποια παρεξήγηση...
Μπορεί να μου έχουν πει αρκετοί όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με τις συλλογές κτλ που ήθελα να κάνω κάτι σαν μουσείο και να μου έλεγαν σχόλια του στυλ "Άντε και διευθυντής", αλλά από τη στιγμή που δεν το έκανα και το έκανε άλλος δεν το βλέπω ανταγωνιστικά. Ακόμα και να έχει γνωστούς που να τον βοήθησαν, μπράβο του, τι να πω, δεν το βλέπω σαν κακό. Έχουμε μιλήσει και από κοντά και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα.
Από την αρχή εξάλλου που έγραψε και σε κάποια φορουμ (π.χ. retromaniax) για την ίδρυση του μουσείου, από την αρχή έγραφα τα ίδια που γράφω και τώρα και ευχόμουν καλή επιτυχία. Επίσης έβαλα και το Link του μουσείου στα χρήσιμα Links του site (το ίδιο έκανε και το μουσείο) και το έχω πει και σε αρκετούς φίλους μου, ακόμα και στη "συνέντευξη" στο έντυπο PC Master το ανέφερα και γράφτηκε και στο περιοδικό! Έχω πάει και στα συνέδρια που έχει κάνει και θα προσπαθήσω να πηγαίνω και σε μελλοντικά συνέδρια - εκδηλώσεις επειδή είναι πολύ ενδιαφέροντα.
Αυτά από τη μεριά μου απλά και μόνο μην παρεξηγηθω, όχι από εσάς που με ξέρετε, αλλά από τους γνωστούς "καλοθελητές" που παραφυλάνε να κουτσομπολέψουν - ανακατώσουν κτλ.
dR_wH0 έγραψε: ή να δώσει το λιγότερο ένα παρόν/hello nice to meet you στις εκθέσεις.
Χρόνη, έχει έρθει ο κ.Τσεκούρας με τον κ. Κουτλή στην έκθεση στο Ψυχικό το 2012 (ο κ. Κουτλής μάλιστα ήρθε και στις 2 εκθέσεις του Ψυχικού το 2011 και το 2012).
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
21st century breakdown...
Fotis_KFOR έγραψε: Χρόνη, έχει έρθει ο κ.Τσεκούρας με τον κ. Κουτλή στην έκθεση στο Ψυχικό το 2012 (ο κ. Κουτλής μάλιστα ήρθε και στις 2 εκθέσεις του Ψυχικού το 2011 και το 2012).
Πραγματικά δεν το γνώριζα. Μπράβο του και κακώς εκ μέρους μου που βιάστηκα να γράψω. Δεν σκέφτηκα να ρωτήσω, αν όντως είχε έρθει η όχι - θεώρησα οτι επειδή η παρουσία του στο χώρο μας (ιντερνετικά) είναι *ισχνή* όπως λέει και ο Chrisnkgr, ότι έτσι θα ήταν και στις εκθέσεις!
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
chriskgnr έγραψε: Εμένα αυτό που με προβληματίζει είναι ότι τέτοιους είδους κινήσεις(Μ.Κ.Ο., Ν.Π.), έχουν κάποια δημοσιουπαλληλίστικη "μυρωδιά" αντιμετώπισης των καταστασεων και αντιληψης των πραγματων. Οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ γνωρίζουν...
Μα μέσα στο μυαλό μου είσαι Chris
Τέλος πάντων ας είναι ότι θέλουν....in Fotis we trust ! YEAH !
- Nemo
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 758
Αλλα εξισου σημαντικη και η θεση του Maddog συμπληρωνει μια ενδεχομενως φαινομενικα ετεροβαρη εικονα .
Απλως επειδη οπως οι περισσοτεροι θα γνωριζουνε υπηρξε προσφατα καποιο θεμα με το περιοδικο RetroPlanet - The Magazine και την διαθεση//παρουσια του στο AMIGATHERING 12>>(14- 15 Σεπτέμβριου) ,ας παραδειγματιζομαστε θετικα απο τετοια οχι ευχαριστα περιστατικα και να μην ξεπερασουμε την λεπτη κοκκινη γραμμη , που οριοθετει η δικαιολογημενη αυστηρη κριτικη και επιφυλακτικοτητα , παρασυρομενοι απο ενα γενικοτερο κλιμα/περιρρεουσα ατμοσφαιρα που δυστηχως επικρατει στην χωρα μας .
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
@dR_wH0 : Χρόνη, λογικό είναι να μην το ήξερες, δεν έγινε τίποτα, απλά το συνδύασες βάση της διαδικτυακής του παρουσίας, οπότε λογικό είναι να βγάλεις αυτό το συμπέρασμα
@Nemo : Γενικά στην Ελλάδα τα ξέρεις και πολύ καλά μάλιστα πώς έχουν τα πράγματα στη ρετροκοινότητα περί αντιπαλότητας κτλ κτλ, είναι πολύ μεγάλο κεφάλαιο που έχει συζητηθεί και δεν το επεκτείνω.
Στο θέμα του περιοδικού Retroplanet που αναφέρεις και για να πω την αλήθεια τώρα μπήκα και είδα το θέμα που λες που δημιουργήθηκε, εμείς εδώ μέσα συγκεκριμένα έχουμε το θέμα αναρτημένο και μάλιστα το έχω κάνει από την αρχή της δημιουργίας του "sticky" για να το βλέπει περισσότερος κόσμος (και έχει ήδη αρκετές προβολές), όπως επίσης έχω ήδη παραγγείλει 1 τεύχος στο φίλο Μάνο!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
Δεν υπήρχαν ταμπέλες (μονο ένα συνεργείο αυτοκινήτων στο ισόγειο)
Ίσος να ήταν στους πάνω ορόφους...αλλα αν δεν έχει κάτι που να μπορεί ο οποιος ενδιαφερόμενος να καταλάβει τι/που/ποιος/γιατί,δεν διευκολύνει την κατάσταση.
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- Nemo
-
- Elite Member
-
Bίντεο καλωσορίσματος επισκεπτών / Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
Το like στο τέλος είναι όλα τα λεφτά
- Nemo
-
- Elite Member
-
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
KEEP RETRO
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3795
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
Τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα πάμε κυριακή??glaros έγραψε: Αιφνιδιαστική ανακοίνωση,αξίζει να το επισκεφθούμε.