Υπολογιστής ή Κονσόλα;
Δημοσκόπηση: Υπολογιστής ή Κονσόλα;
| Υπολογιστής |
|
27 | 64.3% |
| Κονσόλα |
|
15 | 35.7% |
|
Συνολικός αριθμός των ψηφοφόρων: 42 ( makalarionos, XLV, george, Metalcandyman, Black Flag ) Δείτε περισσότερα
TehStig, JIANOS, retrogamer63, ZZR1400, thanas1s, noctrex, m.dov, sly*m, stabill, konc, ScorpioGr, johnretro, Pluto63, Dark_Knight, hannibalmemos1984, GracefulAssassin, mitsos80s, nkary, fanny, Manolis73, Squall-15, aidivn, JimmyMix, Antonis77, anasta.idents, djbeast, navarxos, ATARI520ST, chdlee, lliont, vardaxis, mastersly, spyros.s, RetroPriest, glaros, Fotis_KFOR, kokkiklhs
|
|||
| Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτή τη δημοσκόπηση | |||
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 390
Fotis_KFOR έγραψε: Έχει μεγαλώσει αρκετά η διαφορά υπέρ των υπολογιστών, κάποια φάση νομίζω είχαμε ισοπαλία
Ε, ΦΥΣΙΚΑ κι έχει μεγαλώσει, τι άλλο θα περίμενε κανείς; Και θα μεγαλώσει κι άλλο, χεχεχε!!
Fotis_KFOR έγραψε: Το λέω για να μην είμαι άδικος αφού δεν είμαι κατά των κονσολών (βλέπω σε αυτό το σημείο ο kokkiklhs να μπαίνει να μου τα χώνει
)
Δε θα σου τα χώσω, διότι είσαι άνθρωπος που ξέρεις να κρατάς ισορροπίες! Κι εγώ π.χ. ΛΑΤΡΕΥΩ το 2600 και το Videopac, διότι τα ήξερα από μικρός... αυτό όμως από μόνο του δε σημαίνει τίποτα... ενώ οι κονσόλες είναι 100% παιχνίδια, οι υπολογιστές είναι ΚΑΙ παιχνίδια και χίλια δυό άλλα πράγματα, οπότε μιλάμε για de facto ανώτερη κατηγορία!
Επιπροσθέτως, να πω ότι εμείς οι παλιότεροι, που ζήσαμε από πρώτο χέρι τη χρυσή εποχή τω 8/16bit, μπορούμε να καταλάβουμε αυτή τη διαφορά. Σήμερα οι υπολογιστές έχουν καταντήσει παιχνιδομηχανές/ιντερνετομηχανές χωρίς ξεχωριστή ταυτότητα, ενώ ό,τι νέο παιχνίδι-σουξέ βγαίνει είναι ΟΛΟΙΔΙΟ και σε υπολογιστή και σε κονσόλα. Μόνο που για να το παίξεις "σωστά" σε υπολογιστή χρειάζεσαι ένα setup συνήθως πολύ ακριβότερο από όσο κοστίζει π.χ. ένα απλό Playstation, οπότε καταλαβαίνω ότι οι νεότεροι οπαδοί του gaming έχουν σοβαρούς λόγους να προτιμάνε τις κονσόλες! Έχουν χάσει όμως, δυστυχώς, την ουσία και την απόλαυση του... computing!!!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- m.dov
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 58
Τωρα αν ψηφιζω μονο λογο αναμνησεων η ειχε πολλα προγραμματα ο υπολογιστης δεν βγαινει καποιο νοημα,στο ποιο πραγματικα ηταν καλυτερο στην συγκριση του gaming..Eφοσον εχει τις κονσολες ως την δεκαετια του 90 η συγκριση αφορα καθαρα το gaming.
Αλλιως τι θα καταλαβουμε σε αυτο το θεμα???οτι οι κονσολες της δεκαετιας 80-90 δεν ειχαν προγραμματα κλπ κλπ αρα οι υπολογιστες ειναι καλυτεροι??
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
m.dov έγραψε: Eφοσον εχει τις κονσολες ως την δεκαετια του 90 η συγκριση αφορα καθαρα το gaming.
Αλλιως τι θα καταλαβουμε σε αυτο το θεμα???οτι οι κονσολες της δεκαετιας 80-90 δεν ειχαν προγραμματα κλπ κλπ αρα οι υπολογιστες ειναι καλυτεροι??
Έτσι όπως το γράφεις έχεις δίκιο, καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς και σίγουρα το thread αυτό δεν είναι "Ποιό είναι το καλύτερο μηχάνημα" και λέμε τον υπολογιστή επειδή έγραφες και προγράμματα εκτός από παιχνίδια, αλλά "Τι ψηφίζουμε καθαρά ως προσωπική επιλογή από τα 2" όπως και εσύ σωστά αναφέρεις χωρίς απαραίτητα να πρέπει να είναι καλύτερο ή χειρότερο σε δυνατότητες.
Απλά εγώ προσωπικά ψήφισα υπολογιστή όχι επειδή γενικά είχε ΚΑΙ προγράμματα και ότι και καλά για αυτό το λόγο ήταν καλύτερος, αλλά επειδή εμένα προσωπικά μου άρεσε που είχε ΚΑΙ προγράμματα και τον χρησιμοποιούσα και για τα παιχνίδια εννοείται αλλά και για άλλα ωραία πράγματα που έχω ευχάριστες αναμνήσεις π.χ. δημιουργία προσωπικών μου προγραμμάτων όπως ημερολόγιο, απλά παιχνιδάκια, listings από περιοδικά και βιβλία κτλ αλλά και με κάποια προγραμματάκια που χρησιμοποιούσα για κάποιες καθημερινές μου εργασίες και τα έσωνα σε δισκέτα
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
- m.dov
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 58
Ετσι λογικο μου φαινεται αν ψηφισουν και αλλοι η διαφορα να γινει ακομα μεγαλυτερη υπερ των υπολογιστων.Ειχαν και οι υπολογιστες πολλα παιχνιδια αλλα πολλοι δεν επερναν υπολογιστη για να παιξουν.
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι εγγεγραμμένοι μετά τον Ιανουάριο του 2019 απαγορεύεται ρητώς και διά ροπάλου να ψηφίσουν υπέρ κονσόλας, επιτρέπεται ΜΟΝΟ η ψήφος υπέρ υπολογιστού!
(Δημοκρατικές διαδικασίες)
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- orfeas
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 341
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
orfeas έγραψε: Μα φυσικά ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΟΝΣΟΛΑ. Αυτά πάνε πακέτο.
Εεεεπ!!! Σε επανακαλώ εις την τάξιν!!
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
JIANOS έγραψε: Τστστστσ μίκροι είναι ακόμα kokkiklh που θα πάει θα μεγαλώσουν και θα μάθουν...
Πες τα, ρε κάπτεν Γιάνος!!
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
xexexe...!
- kokkiklhs
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
fanny έγραψε: Κονσόλες πάντα και παντού (κυριολεκτικά, να ναι καλά και οι φορητές!
<3 <3 <3 )
xexexe...!
Όσο και να χτυπιέστε οι κονσολάκηδες, 25-13 είναι το σκορ, χεχεχεχεχε!!!!
- fanny
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 724
- JIANOS
-
- Elite Member
-