Απειλές από το χρήστη retromaniax προς το πρόσωπό μου...
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
Άτομο με τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτό,έπρεπε να βελτιωθεί..."χθες".
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 277
Fotis_KFOR έγραψε: Θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος σε πολιτισμένο όπως πάντα επίπεδο...
Απορώ ρε φωτη που θέλεις και την γνώμη μας..... αφού βλέπεις φωτιά μήνες πριν στο σπίτι του γείτονα και δεν καλείς την περοσβεστικη επερεσια
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
dukepapas έγραψε:
Fotis_KFOR έγραψε: Θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος σε πολιτισμένο όπως πάντα επίπεδο...
Απορώ ρε φωτη που θέλεις και την γνώμη μας..... αφού βλέπεις φωτιά μήνες πριν στο σπίτι του γείτονα και δεν καλείς την περοσβεστικη επερεσιατι περιμένεις να μην φτάσει η φωτιά και στο δικό σου σπίτι ;
Απλά έβαλα για γνωστοποίηση του τι έχει γίνει στο site μου, που θεωρώ ότι είμαστε μια παρέα, αλλά επί την ευκαιρία και να ακούσω και κάποιες γνώμες π.χ. τι θα έκανε κάποιος αν του τύχαινε το ίδιο κτλ.
Όπως είπα και πριν, δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοιου στυλ μηνύματα (υβριστικά και απειλητικά), δεν έχουν και νόημα πίσω από ένα πληκτρολόγιο όπως έχω πει και για άλλες φορές που έχει τύχει να συμβει από κάποιους που γίνονται και πολύ μάγκες πίσω από πληκτρολόγια.
Επίσης μάλιστα εξήγησα γιατί άργησα να τον κάνω ban, δες παραπάνω, δεν τον έκανα επειδή μου συνέβη εμένα κάτι ή επειδή δεν κάλεσα την πυροσβεστική όπως λες, έχει γίνει από πριν καιρό - άσχετο με αυτό που μου έστειλε σήμερα, και αν θυμάσαι δεν τον είχα υποστηρίξει και τότε στην περίπτωσή σου και είχα αφήσει και τα ποστ σου και το όνομα του που αναφερόσουν σε αυτόν, απλά έγιναν edit προσωπικά στοιχεία - τηλέφωνα κτλ .....
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- Fotis_KFOR
-
Συντάκτης θέματος
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
dukepapas έγραψε: Αν σβήσεις τις αγγελιες δεν νομιζω να υπάρξουν αλλα τετοια προβλήματα.
Έχω ήδη σκεφτεί να καταργούσα εντελώς τις αγγελίες για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας αλλά σκαλώνω στο ότι σίγουρα θα αδικήσω την συντριπτική πλειοψηφία που υπάρχουν εδώ και είναι καλά παιδιά π.χ. κάποιο σωστό μέλος να θέλει να ανταλλάξει η να πουλήσει σε λογική τιμή κάτι κτλ.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- kazas
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 261
Στην πλειοψηφία τους οι αγοροπωλησίες διεξάγονται χωρίς προβλήματα οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θέμα.
Με την ευκαιρία βέβαια να πω οτι δεν Συμφωνώ και με το Κράξιμο εκ των υστέρων. Εάν κάποιος έχει ένσταση επι της τιμής σε μια Αγγελία κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να απαντήσει στην Αγγελία και να τεκμηριώσει την άποψη του. Έτσι θα εξαλειφθούν φαινόμενα κατάχρησης εν τη γένεση τους.
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
glaros έγραψε: Το πρόβλημα δεν είναι οι αγγελίες,είναι κομμάτι της επικοινωνίας,πολύ πιθανό κάποιος να ενσωματωθεί στην παρέα μέσα από αυτές.
ναι, είναι πιθανό να συμβεί αυτό. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα ρετρό και τα της ρετροκοινότητας!
21st century breakdown...
- dukepapas
-
- Elite Member
-
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
kazas έγραψε: Δεν Συμφωνώ καθόλου με την λογική να κλείσουν οι Αγγελίες επειδή μια μειοψηφία κάνει κατάχρηση.
Στην πλειοψηφία τους οι αγοροπωλησίες διεξάγονται χωρίς προβλήματα οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θέμα.
Με την ευκαιρία βέβαια να πω οτι δεν Συμφωνώ και με το Κράξιμο εκ των υστέρων. Εάν κάποιος έχει ένσταση επι της τιμής σε μια Αγγελία κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να απαντήσει στην Αγγελία και να τεκμηριώσει την άποψη του. Έτσι θα εξαλειφθούν φαινόμενα κατάχρησης εν τη γένεση τους.
- Hellraiser
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 68
Ουτε κουβεντες ουτε τιποτα....μονο ban και κοινοποιηση των δραστηριοτητων του σε ολα τα φορουμ.
Υ.Γ
Αμα για καθε προβληματικο χρηστη κλειδωνανε και section του φορουμ στο τελος θα εκλεινε και το φορουμ....μια χαρα ειναι οι αγγελιες ειδικα εδω μεσα που στο 99% των περιπτωσεων δεν υπαρχει αισχροκερδεια.