Απειλές από το χρήστη retromaniax προς το πρόσωπό μου...

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
25/02/2015 17:16 - 25/02/2015 17:18 #26869 από amiga500fan
Φώτη μην ασχολείσαι φίλε και χαλιέσε είχαμε πολλά αυτον τον μήνα που πέρασε.......

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mike Drosos
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
25/02/2015 17:21 #26871 από glaros
Αν ήμουν πωλητής (συχνά) και κέρδιζα από τις αγγελίες,θα φρόντιζα να έχω σταθερή εικόνα και να μην δημιουργώ τέτοιου είδους προβλήματα.

Άτομο με τέτοια συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτό,έπρεπε να βελτιωθεί..."χθες".
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": djbeast
  • dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
25/02/2015 20:34 - 25/02/2015 20:35 #26891 από dukepapas

Fotis_KFOR έγραψε: Θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος σε πολιτισμένο όπως πάντα επίπεδο...

Απορώ ρε φωτη που θέλεις και την γνώμη μας..... αφού βλέπεις φωτιά μήνες πριν στο σπίτι του γείτονα και δεν καλείς την περοσβεστικη επερεσια :tease2: τι περιμένεις να μην φτάσει η φωτιά και στο δικό σου σπίτι ;
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
25/02/2015 20:46 #26892 από Fotis_KFOR

dukepapas έγραψε:

Fotis_KFOR έγραψε: Θα ήθελα τη γνώμη σας επί του θέματος σε πολιτισμένο όπως πάντα επίπεδο...

Απορώ ρε φωτη που θέλεις και την γνώμη μας..... αφού βλέπεις φωτιά μήνες πριν στο σπίτι του γείτονα και δεν καλείς την περοσβεστικη επερεσια :tease2: τι περιμένεις να μην φτάσει η φωτιά και στο δικό σου σπίτι ;

Απλά έβαλα για γνωστοποίηση του τι έχει γίνει στο site μου, που θεωρώ ότι είμαστε μια παρέα, αλλά επί την ευκαιρία και να ακούσω και κάποιες γνώμες π.χ. τι θα έκανε κάποιος αν του τύχαινε το ίδιο κτλ.

Όπως είπα και πριν, δεν μπαίνω στον κόπο να απαντάω σε τέτοιου στυλ μηνύματα (υβριστικά και απειλητικά), δεν έχουν και νόημα πίσω από ένα πληκτρολόγιο όπως έχω πει και για άλλες φορές που έχει τύχει να συμβει από κάποιους που γίνονται και πολύ μάγκες πίσω από πληκτρολόγια.

Επίσης μάλιστα εξήγησα γιατί άργησα να τον κάνω ban, δες παραπάνω, δεν τον έκανα επειδή μου συνέβη εμένα κάτι ή επειδή δεν κάλεσα την πυροσβεστική όπως λες, έχει γίνει από πριν καιρό - άσχετο με αυτό που μου έστειλε σήμερα, και αν θυμάσαι δεν τον είχα υποστηρίξει και τότε στην περίπτωσή σου και είχα αφήσει και τα ποστ σου και το όνομα του που αναφερόσουν σε αυτόν, απλά έγιναν edit προσωπικά στοιχεία - τηλέφωνα κτλ .....
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": glaros
  • dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
25/02/2015 21:05 - 25/02/2015 21:08 #26893 από dukepapas
Αν σβήσεις τις αγγελιες δεν νομιζω να υπάρξουν αλλα τετοια προβλήματα. Γιατι τέτοιου ειδους καταστάσεις δεν θα εχουν λογο ύπαρξης :no:
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
25/02/2015 21:09 #26895 από Fotis_KFOR

dukepapas έγραψε: Αν σβήσεις τις αγγελιες δεν νομιζω να υπάρξουν αλλα τετοια προβλήματα. :no:

Έχω ήδη σκεφτεί να καταργούσα εντελώς τις αγγελίες για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας αλλά σκαλώνω στο ότι σίγουρα θα αδικήσω την συντριπτική πλειοψηφία που υπάρχουν εδώ και είναι καλά παιδιά π.χ. κάποιο σωστό μέλος να θέλει να ανταλλάξει η να πουλήσει σε λογική τιμή κάτι κτλ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nikosdoykas
  • glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
25/02/2015 21:10 #26896 από glaros
Το πρόβλημα δεν είναι οι αγγελίες,είναι κομμάτι της επικοινωνίας,πολύ πιθανό κάποιος να ενσωματωθεί στην παρέα μέσα από αυτές.
  • dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
25/02/2015 21:19 - 25/02/2015 21:20 #26897 από dukepapas
Καλα Νεκταριε αμα περιμένεις να ενσωματωθεί κάποιος απο τις αγγελιες να βάλουμε προσφορές στα σαρακοστιανά και στις σπαλομπριζολες για το πασχα :laugh4: Αντε κανονίστε την πιτα γιατι μου λείψατε !! Γλαρε να φερεις μαζι 3dsXL μαζι σου :P
  • glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
25/02/2015 21:23 #26898 από glaros
Δεν περιμένω...έχει γίνει ήδη. ;)
  • dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
25/02/2015 21:25 #26899 από dukepapas
Τι νέες αφίξεις είχαμε ; :armed:
  • kazas
  • Το Άβαταρ του/της kazas
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
25/02/2015 21:36 #26900 από kazas
Δεν Συμφωνώ καθόλου με την λογική να κλείσουν οι Αγγελίες επειδή μια μειοψηφία κάνει κατάχρηση.

Στην πλειοψηφία τους οι αγοροπωλησίες διεξάγονται χωρίς προβλήματα οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θέμα.

Με την ευκαιρία βέβαια να πω οτι δεν Συμφωνώ και με το Κράξιμο εκ των υστέρων. Εάν κάποιος έχει ένσταση επι της τιμής σε μια Αγγελία κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να απαντήσει στην Αγγελία και να τεκμηριώσει την άποψη του. Έτσι θα εξαλειφθούν φαινόμενα κατάχρησης εν τη γένεση τους.
  • chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
25/02/2015 21:44 #26901 από chriskgnr

glaros έγραψε: Το πρόβλημα δεν είναι οι αγγελίες,είναι κομμάτι της επικοινωνίας,πολύ πιθανό κάποιος να ενσωματωθεί στην παρέα μέσα από αυτές.

ναι, είναι πιθανό να συμβεί αυτό. Ακριβώς με αυτό τον τρόπο ξεκίνησα την ενασχόλησή μου με τα ρετρό και τα της ρετροκοινότητας! :woohoo:

21st century breakdown...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nikosdoykas, kazas
  • dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
25/02/2015 21:44 #26902 από dukepapas
Υπάρχει και η χρυσή ευκαιρία :silly:
  • glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
25/02/2015 21:47 #26903 από glaros

kazas έγραψε: Δεν Συμφωνώ καθόλου με την λογική να κλείσουν οι Αγγελίες επειδή μια μειοψηφία κάνει κατάχρηση.

Στην πλειοψηφία τους οι αγοροπωλησίες διεξάγονται χωρίς προβλήματα οποτε δεν νομιζω οτι τίθεται θέμα.

Με την ευκαιρία βέβαια να πω οτι δεν Συμφωνώ και με το Κράξιμο εκ των υστέρων. Εάν κάποιος έχει ένσταση επι της τιμής σε μια Αγγελία κατα τη γνώμη μου θα πρέπει να απαντήσει στην Αγγελία και να τεκμηριώσει την άποψη του. Έτσι θα εξαλειφθούν φαινόμενα κατάχρησης εν τη γένεση τους.

:thumb:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": kazas
  • Hellraiser
  • Το Άβαταρ του/της Hellraiser
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
25/02/2015 23:22 #26911 από Hellraiser
Διαβασα ολα οσα εγιναν και φυσικα δεν επεσα απο τα συννεφα για το συγκεκριμενο ατομο...οπως ειχα πει ενα παρασιτο που οπου παει καταστρεφει το καλο κλιμα και τη παρεα.

Ουτε κουβεντες ουτε τιποτα....μονο ban και κοινοποιηση των δραστηριοτητων του σε ολα τα φορουμ.

Υ.Γ
Αμα για καθε προβληματικο χρηστη κλειδωνανε και section του φορουμ στο τελος θα εκλεινε και το φορουμ....μια χαρα ειναι οι αγγελιες ειδικα εδω μεσα που στο 99% των περιπτωσεων δεν υπαρχει αισχροκερδεια.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dukepapas
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.507 δευτερόλεπτα