Απειλές από το χρήστη retromaniax προς το πρόσωπό μου...

• supacoopa
  • Το Άβαταρ του/της supacoopa
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
27/02/2015 09:50 #27014 από supacoopa
Η μονη ενδεδειγμενη απαντηση στον καθε "διαδικτυακο νταη" ειναι μια αναφορα στην ΔΗΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Γραμμή καταγγελιών: 11188
FAX : 210-6476462
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": lazarus678
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
27/02/2015 11:18 #27016 από nkary

dukepapas έγραψε:

nikosdoykas έγραψε:

dukepapas έγραψε: Γιατι τον μπαναρανε στο iamretro;

ορθο

Ορθό αλλα περίεργος αναπάντητο .............

Αν αναφέρεσαι σε μένα ή το iamretro να σου απαντήσω ότι το μέλος retromaniax έχει γίνει ban από την πρώτη στιγμή που μας ενημέρωσε ο Φώτης για τις απειλές που δέχθηκε.
Ελπίζω να σε κάλυψα
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
27/02/2015 13:08 - 27/02/2015 13:09 #27021 από Fotis_KFOR

supacoopa έγραψε: Η μονη ενδεδειγμενη απαντηση στον καθε "διαδικτυακο νταη" ειναι μια αναφορα στην ΔΗΕ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
Γραμμή καταγγελιών: 11188
FAX : 210-6476462
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ευχαριστώ φίλε για το ενδιαφέρον σου και για τις χρήσιμες πληροφορίες. :)

Τα γνωρίζω καλά αυτά (θα έλεγα πάρα πολύ καλά) και όχι μόνο. :cheer:

Απλά γενικά είναι τελείως χαζό και παράλογο να απειλείς κάποιον που ούτε τον ξέρεις ή με τι ασχολείται κτλ και χωρίς να σε έχει ενοχλήσει ποτέ, επειδή απλά έτυχε να έχει το site που σε αυτό κάποιος χρήστης έγραψε για ένα email που έλαβε από το retrowold! Και μαλιστα κατευθείαν με βρισιές και απειλές, ούτε κάτι του στυλ "Παρακαλώ να σβηστεί το ταδε ποστ του τάδε χρήστη επειδή αναφέρεται σε εμένα", αλλά αμέσως βρισιές και απειλές από το πρώτο μήνυμα και μάλιστα βάζοντας και την περιοχή που μένω για εκφοβισμό.

Δεν θα του δώσω φυσικά αξία, απλά το μόνο που του έγραψα πριν είναι το εξής :

Fotis_KFOR έγραψε: ... απλά θα απαντήσω ότι όντως κάποιες φορές ισχύει η φράση "καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς"...

και ίσως είναι και καλή ιδέα να ξέρεις και ποιον απειλείς και τι ρόλο βαράει αυτός που απειλείς πριν το παίξεις "τραμπούκος" και βαρύμαγκας (και δεν το λέω απειλητικά).

Πίστευα ότι τα είχα δει όλα στην ρετροκοινότητα με τόσα πράγματα που μου έχουν τύχει, αλλά έκανα λάθος, αφού βλέπω ότι έχει και άλλα :silly:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, amiga500fan, jimn, supacoopa
  • kerkyra2007
  • Το Άβαταρ του/της kerkyra2007
  • Premium Member
  • Premium Member
  • Άπορος AmigaFun
Περισσότερα
27/02/2015 14:02 #27024 από kerkyra2007

Fotis_KFOR έγραψε: Πίστευα ότι τα είχα δει όλα στην ρετροκοινότητα με τόσα πράγματα που μου έχουν τύχει, αλλά έκανα λάθος, αφού βλέπω ότι έχει και άλλα :silly:

Φώτη επίτρεψέ μου μία διόρθωση : μην συγχέουμε την ρετροκοινότητα με το κοινό εμπόριο.
Ο "άνθρωπος" δεν έχει καμμία σχέση με την ρετροκοινότητα.
Ένας εμποράκος είναι......

AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, Getta Robo, nikosdoykas
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
27/02/2015 14:44 - 27/02/2015 14:46 #27028 από Fotis_KFOR

kerkyra2007 έγραψε:

Fotis_KFOR έγραψε: Πίστευα ότι τα είχα δει όλα στην ρετροκοινότητα με τόσα πράγματα που μου έχουν τύχει, αλλά έκανα λάθος, αφού βλέπω ότι έχει και άλλα :silly:

Φώτη επίτρεψέ μου μία διόρθωση : μην συγχέουμε την ρετροκοινότητα με το κοινό εμπόριο.
Ο "άνθρωπος" δεν έχει καμμία σχέση με την ρετροκοινότητα.
Ένας εμποράκος είναι......

Φυσικά και συμφωνώ μαζί σου, εννοείται ότι άλλο είναι το εμπόριο και άλλο η ρετροκοινότητα ;)

Απλά ανέφερα τη ρετροκοινότητα επειδή έτυχε να λάβει χώρα εδώ το συγκεκριμένο συμβάν με τις απειλές κτλ (σε ένα ρετρο-site δηλαδή) και επειδή γενικώς από όταν άνοιξα το site μου έχουν τύχει διάφορα "απίστευτα" πράγματα που λόγω αυτών έχω πάρει μεταπτυχιακό σε ψυχιατρική και ψυχολογία, οπότε ανέφερα και γι'αυτό το συμβαν που έτυχε (+1 που λέμε στο ιστορικό) :P

Με κάποιους που το συζήτησα μείνανε έκλπηκτοι αφού στην αρχή κατάλαβαν λανθασμένα ότι από πριν είχε ζητήσει κόσμια να αφαιρεθεί μέρος του μηνύματος του χρήστη που τον ενοχλούσε και εγώ του είπα ότι δεν το σβήνω ή δεν με νοιάζει κτλ και έτσι μετά άρχισε να βρίζει κτλ (που και πάλι δεν θα ήταν σωστός).

Αλλά όταν κατάλαβαν σωστά ότι αυτός χωρίς καν να επικοινωνήσει με κανέναν από το site - κατευθείαν άρχισε βρισιές - απειλές κτλ σε εμένα (που έτυχε και δεν είχα μπει καν και στο site για 2 ολόκληρες μέρες λόγω υποχρεώσεων!!!) - μείνανε κάγκελο και κοίταζε ο ένας τον άλλο...

Για να δώσω ένα παράδειγμα, αυτό που έγινε είναι σαν να γράψει κάποιος χρήστης π.χ. στο insomnia για ένα mail που του έστειλαν από το mame.gr που αναφέρει κάτι για εμένα, και εγώ κατευθείαν να....... μπω στο insomnia και να βρίζω και να απειλώ χωρίς να τον ξέρω καν τον ιδιοκτήτη του insomnia επειδή τυχαίνει και είναι αυτός admin!!!

Θα τα σκίσω τα μεταπτυχιακά!!! Δεν με δίδαξαν για τέτοια!!! :P :silly:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Mike Drosos
  • GTSS
  • Το Άβαταρ του/της GTSS
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
02/03/2015 14:52 - 02/03/2015 14:53 #27108 από GTSS
Πάντως αν αυτός ο τύπος είναι μέλος του forum Retromaniax, δεν εκπλήσομαι καθόλου.

Ήμουν παλιά μέλος αυτού του φόρμουμ και μάλιστα είχα προσφέρει αρκετά (με επιδιορθώσεις ρετρο υπολογιστών μελών, με τεχνικές πληροφορίες και οδηγούς μαστορεμάτων και άλλα).

Πιο κομπλεξικά άτομα πραγματικά δεν έχω συναντήσει αλλού (φυσικά δεν μιλάω για όλα τα μέλη του φόρουμ). Ειδικά όσον αφορά τους admins εκεί μιλάμε για πολύ καμμένες περιπτώσεις.

Ότι κόμπλεξ κατωτερότητας (και άλλων) είχε ό admin, το έβγαζε πικοιλοτρόπως. Αυτός είναι και ο λόγος που στο εν λόγω φορουμ δεν γίνονται πωλήσεις (πια). Μια κομπλεξάρα εκεί ήταν της λογικής "πονάει μάτι, βγάζει μάτι" και επειδή είχαν προκύψει όπως άλλωστε παντού κάποια παρατράγουδα με τις πωλήσεις, τις καταργήσανε.

Αφού λοιπόν κάποια στιγμή είχε παραγίνει το κακό με δαύτους, τους στόλησα και "άντε γειά"...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dukepapas, lazarus678
  • spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
02/03/2015 15:32 - 02/03/2015 15:33 #27111 από spyros.s
Ίσως έχεις δίκιο όμως οι admins και οι moderators του retromaniax δεν γράφουν εδώ οπότε δεν έχουν δυνατότητα αντίλογου!
Θα πρότεινα να μην συνεχιστεί η αναφορά στο ρετρομανιαξ!
Προσωπικά θεωρώ το ρετρομανιαξ forum κορυφαίο σε αυτό που κάνει και θεωρώ συνειδητή την στροφή του σε γενικότερο ρετρό από φόρουμ μόνο για ρετρο υπολογιστές και κονσόλες! Μπορεί να μας κακοφάνηκε εμάς τους κομπιουτεράδες όμως κάλυψε και μάλιστα σε υψηλό επίπεδο άλλες ρετρο δραστηριότητες ενώ έφτιαξαν και κορυφαία retro db!
Το κενό που δημιουργήθηκε στα θέματα retro computers το κάλυψαν επίσης θαυμάσια το iamretro, τo παρόν φορουμ, το αμιγκα πλάνετ, το ρετροβίζιονς και όποιο άλλο ξέχασα ή αγνοώ!
Τώρα λεπτομέρειες δεν ξέρω για κανέναν για να τον χαρακτηρίσω αρνητικά! Εγώ γράφω σε όλα τα ρετρό φόρα που ξέρω και προσπαθώ με τον τρόπο μου να τα στηρίζω και να βοηθήσω. Αν δεν μου αρέσει ή νιώσω προσβεβλημένος για κάτι απλά αποχωρώ!
Δεν θα μπορούσα για παράδειγμα να μην εκφράσω την υποστήριξη μου στο Φώτη για την υπόθεση με τις απειλές από τον κύριο που τις έγραψε! Χάρηκα πολύ που δεν ήμουν μόνος μου σε αυτό αλλά και που άλλα μέλη έσπευσαν να κάνουν το ίδιο! Αυτό άλλωστε είναι και η καλύτερη απάντηση σε όποιον προσπαθεί να αποδομήσει το φόρουμ και την ομάδα!
  • chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
02/03/2015 17:16 - 02/03/2015 17:17 #27114 από chriskgnr

spyros.s έγραψε: Ίσως έχεις δίκιο όμως οι admins και οι moderators του retromaniax δεν γράφουν εδώ οπότε δεν έχουν δυνατότητα αντίλογου!
Θα πρότεινα να μην συνεχιστεί η αναφορά στο ρετρομανιαξ!

Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Αν νομίζουν ότι θίγονται από οποιοδήποτε σχόλιο, ας κάνουν registration για να απαντήσουν.

21st century breakdown...
  • spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
02/03/2015 18:20 #27116 από spyros.s
Χρήστο διαφωνώ σε κάτι. Αυτό που γράφεις θα ίσχυε αν οι συντελεστές του εν λόγω φόρουμ πράγματι έμπαιναν στο φόρουμ μας! Εκεί θα μπορούσαν να απαντήσουν και να υπερασπίσουν τις επιλογές τους! Εγώ δεν λέω ψεύτη ούτε τον GTSS ούτε εκείνους! Απλά δεν θεωρώ τίμιο να δικάζω και να καταδικάζω δίχως ν' ακούσω όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές!
Από την άλλη καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου αφού εσύ λειτουργείς με την λογική ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"! Απλά σου ανταπαντώ ότι "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια...πρέπει να φαίνεται κιόλας" ;)
  • dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
02/03/2015 18:25 #27117 από dukepapas

GTSS έγραψε: Πάντως αν αυτός ο τύπος είναι μέλος του forum Retromaniax, δεν εκπλήσομαι καθόλου.

Ήμουν παλιά μέλος αυτού του φόρμουμ και μάλιστα είχα προσφέρει αρκετά (με επιδιορθώσεις ρετρο υπολογιστών μελών, με τεχνικές πληροφορίες και οδηγούς μαστορεμάτων και άλλα).

Πιο κομπλεξικά άτομα πραγματικά δεν έχω συναντήσει αλλού (φυσικά δεν μιλάω για όλα τα μέλη του φόρουμ). Ειδικά όσον αφορά τους admins εκεί μιλάμε για πολύ καμμένες περιπτώσεις.

Ότι κόμπλεξ κατωτερότητας (και άλλων) είχε ό admin, το έβγαζε πικοιλοτρόπως. Αυτός είναι και ο λόγος που στο εν λόγω φορουμ δεν γίνονται πωλήσεις (πια). Μια κομπλεξάρα εκεί ήταν της λογικής "πονάει μάτι, βγάζει μάτι" και επειδή είχαν προκύψει όπως άλλωστε παντού κάποια παρατράγουδα με τις πωλήσεις, τις καταργήσανε.

Αφού λοιπόν κάποια στιγμή είχε παραγίνει το κακό με δαύτους, τους στόλησα και "άντε γειά"...

Πρώτον το εν λογω ατομο δεν εχει καμια σχέση με το σαιτ......τωρα αυτα που λεει ο φιλος παραπάνω εχει χίλια δίκια εκει η κατάσταση ειναι καμένη τσαμπα οτι ποσταραμε!!! εμενα με εκαναν μπαν επειδή δεν τους άρεσε το αβαταρ που έχω και εδω!!!! Και το θεμα δεν ειναι αυτο τα δικα τους που έχουν διαβολους και τριβολους δεν τους πείραξε καθόλου αλλα ας μην ξεφεύγουμε απο το θεμα ....αλλο το σαιτ και αλλο ο χρήστης δεν εχουν καμια σχεση μεταξι τους.
  • nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
02/03/2015 18:34 #27118 από nkary

spyros.s έγραψε: Χρήστο διαφωνώ σε κάτι. Αυτό που γράφεις θα ίσχυε αν οι συντελεστές του εν λόγω φόρουμ πράγματι έμπαιναν στο φόρουμ μας!

Και εγώ θα διαφωνήσω με σένα Σπύρο αλλά μιας και είναι άσχετα αυτά με το θέμα του thread όποτε θες τα λέμε με πμς ;)
  • spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
02/03/2015 18:54 #27119 από spyros.s
Ναι Νικόλα να τα πούμε όποτε θέλεις! ;)
  • chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
02/03/2015 19:41 #27120 από chriskgnr

spyros.s έγραψε: Χρήστο διαφωνώ σε κάτι. Αυτό που γράφεις θα ίσχυε αν οι συντελεστές του εν λόγω φόρουμ πράγματι έμπαιναν στο φόρουμ μας! Εκεί θα μπορούσαν να απαντήσουν και να υπερασπίσουν τις επιλογές τους! Εγώ δεν λέω ψεύτη ούτε τον GTSS ούτε εκείνους! Απλά δεν θεωρώ τίμιο να δικάζω και να καταδικάζω δίχως ν' ακούσω όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές!
Από την άλλη καταλαβαίνω τον τρόπο σκέψης σου αφού εσύ λειτουργείς με την λογική ότι "καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται"! Απλά σου ανταπαντώ ότι "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να είναι τίμια...πρέπει να φαίνεται κιόλας" ;)

αυτο που λεω, ισχύει ειτε συμμετεχει ειτε δεν συμμετεχει στο φορουμ αυτις που "θιγεται"(ας το πουμε ετσι) απο τα σχολια. Αν για παραδειγμα ηθελα να κριτικαρω τον Σοϊμπλε και να του ριξω και κανα δυο μπνελικια, δεν θα ελεγχα πρωτα αν ειναι μελος του φορουμ για να μου απαντησει.

21st century breakdown...
  • spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
02/03/2015 19:48 #27121 από spyros.s
Δεν είναι το ίδιο φίλε Χρήστο! Πάντως αν θες να τα χώσουμε παρέα στον Σόιμπλε είμαι διαθέσιμος...όχι μόνο εγώ αλλά και δέκα μύρια Έλληνες! :lol2:
  • Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
03/03/2015 06:30 #27126 από Fotis_KFOR
Λόγω δουλειάς τώρα κατάφερα να μπω και βλέπω ότι το θέμα ξέφυγε, οπότε χωρίς να παίρνω κάποια θέση για οτιδήποτε έχουν γραφτεί για τα offtopic θα μου επιτρέψετε να το κλειδώσω για να σταματήσει το θέμα εδώ.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan, nikosdoykas, Mike Drosos, jimn
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.574 δευτερόλεπτα