Απειλές από το χρήστη retromaniax προς το πρόσωπό μου...

• nikosdoykas
  • Το Άβαταρ του/της nikosdoykas
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
25/02/2015 23:55 #26914 από nikosdoykas

Hellraiser έγραψε: Διαβασα ολα οσα εγιναν και φυσικα δεν επεσα απο τα συννεφα για το συγκεκριμενο ατομο...οπως ειχα πει ενα παρασιτο που οπου παει καταστρεφει το καλο κλιμα και τη παρεα.

Ουτε κουβεντες ουτε τιποτα....μονο ban και κοινοποιηση των δραστηριοτητων του σε ολα τα φορουμ.

Υ.Γ
Αμα για καθε προβληματικο χρηστη κλειδωνανε και section του φορουμ στο τελος θα εκλεινε και το φορουμ....μια χαρα ειναι οι αγγελιες ειδικα εδω μεσα που στο 99% των περιπτωσεων δεν υπαρχει αισχροκερδεια.

σωστοτατος αν πραγματικα γινοταν αυτο τοτε αυτο τοπροβληματικο ατομαο εχει επυτιχει τον σκοπο του....
και τελικα ουτε κραξιμο δεν χρειαζετε απο οτι πιστευω ......
αν δειτε τι βλεπω καθε μερα στο ebay που θα τα εχετε δει και εσεις, θα επρεπε να περναμε την μερες μας κραζοντας
τον καθε ανεγγεφαλλο που πουλαει ΠΧ ZX SPECTRUM 48+ VGC (ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ 16ΚΒ Η ΤΑ ΠΡΩΤΑ ISSUE TΩΝ 48)
ΣΤΙς ΜΑΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣΤΩΝ 90 -100-150 ΛΙΡΩΝ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΕ 50 ΛΙΡΕΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΑ............
Το θέμα είναι κλειδωμένο.
  • Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
26/02/2015 02:41 #26918 από Darth_Cotsos
Όπως και να έχει κάτι τετειοι δήθεν μάγκες θα πρέπει να γνωρίζουν πως υπάρχει και η διώξη ηλεκτρονικού εγκλήματος αλλά και ότι οι απειλές γενικός διώκονται!!!
Ας μάθει λοιπον ο κύριος retromaniax που πήρε φόρα και απειλεί πως γνωρίζουμε τις διατάξεις του νόμου και πώς να προστατευθουμε απο τέτοιου έιδους άτομα... Καλά θα κάνει ο ίδιος να το κάψει εδώ γιατί θα έχει αυτός πραγματικό νομικό προβλήμα!!! :angry:

Don't underestimate the power of the 8bit side!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chriskgnr, Pluto63, nikosdoykas
  • spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
26/02/2015 09:00 - 26/02/2015 09:04 #26921 από spyros.s
Φυσικά και ισχύει αυτό που γράφει ο Κώστας...η υπηρεσία του κ. Σφακιανάκη κάνει πολύ καλή δουλειά στον τομέα! Μας είχαν ξεναγήσει στο χώρο τους παλαιότερα και γνωρίζω εκ των έσω πόσο καλά δουλεύουν και τι μεγάλο έργο έχουν επιτελέσει.
Καλύτερα να μην μάθει ο κύριος που απείλησε τον Φώτη πόσο εύκολα μπορούν να τον εντοπίσουν οπότε ας σταματήσει το θέμα εδώ!
  • johnk10
  • Το Άβαταρ του/της johnk10
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 10:22 - 26/02/2015 10:49 #26923 από johnk10
Τετοιου ειδους συμπεριφορες και τραμπουκισμοι υποδηλώνουν καθαρα το επίπεδο των ατόμων του καθε σιτε κι επρεπε απο την αρχη Φωτη να απευθυνθεις στους admin. Εγω στο παρελθον ειχα τις εντονες διαφωνιες μου στο συγκεκριμένο σιτε το οποίο το θεωρω απο τα καλυτερα Ελληνικα σιτε εχει ομως δυστυχώς μπολικη σαβουρα απο κομπλεξικα ατομα που με την πρώτη εντονη διαφωνια δεν θα γλιτωσει κανεις το μπαναρισμα. Εκει κυριαρχει μια κλικα που θελει συνεχως να συμφωνει διαρκως και χαιδευει αυτια του καθε mod. Εγω λυπαμαι παντως που σαν Ελληνες μιας και που ειμαστε και λιγοι να ζηλευουμε ο ενας τον αλλο σαν γυναικουλες κουτσομπολες και να τρωγωμαστε χειροτερα κι απο τους Εβραιους.

Windows 10 Pro 64-bit
Memory: Corsair 32GB DDR3 1600MHZ
Motheborard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H
Processor: Intel Core i7-3770K Processor
Graphic Card: Gigabyte GeForce GTX Titan X 12GB
Creative Sound BlasterX AE-5
Speaker: Logitech Z-5500
Hard Disc: Western Digital WD15EADS (1.5TB) SATA-300
Power Supply: Corsair TX850W
Keyboard and Mouse: Logitech G110 & Logitech G502 Proteus Spectrum
MonitorHD: Hewlett Packard LP-3065 (30'' inch)
  • chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
26/02/2015 12:06 #26924 από chriskgnr

johnk10 έγραψε: Τετοιου ειδους συμπεριφορες και τραμπουκισμοι υποδηλώνουν καθαρα το επίπεδο των ατόμων του καθε σιτε κι επρεπε απο την αρχη Φωτη να απευθυνθεις στους admin. Εγω στο παρελθον ειχα τις εντονες διαφωνιες μου στο συγκεκριμένο σιτε το οποίο το θεωρω απο τα καλυτερα Ελληνικα σιτε εχει ομως δυστυχώς μπολικη σαβουρα απο κομπλεξικα ατομα που με την πρώτη εντονη διαφωνια δεν θα γλιτωσει κανεις το μπαναρισμα. Εκει κυριαρχει μια κλικα που θελει συνεχως να συμφωνει διαρκως και χαιδευει αυτια του καθε mod. Εγω λυπαμαι παντως που σαν Ελληνες μιας και που ειμαστε και λιγοι να ζηλευουμε ο ενας τον αλλο σαν γυναικουλες κουτσομπολες και να τρωγωμαστε χειροτερα κι απο τους Εβραιους.

εάν υπονοείς το iamretro.gr, να είσαι σίγουρος ότι κανεις λάθος.

21st century breakdown...
  • johnk10
  • Το Άβαταρ του/της johnk10
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 12:26 - 26/02/2015 12:33 #26925 από johnk10
Για το σιτε retromaniax λεω οπου πιστευω οτι και προήλθε ο συγκεκριμενος χρηστης...Φιλε μου με το imretro δεν εχω κανενα απολυτος προβλημα καθως και με τα παιδιά εκεί μέσα.

Windows 10 Pro 64-bit
Memory: Corsair 32GB DDR3 1600MHZ
Motheborard: Gigabyte GA-Z77X-UD5H
Processor: Intel Core i7-3770K Processor
Graphic Card: Gigabyte GeForce GTX Titan X 12GB
Creative Sound BlasterX AE-5
Speaker: Logitech Z-5500
Hard Disc: Western Digital WD15EADS (1.5TB) SATA-300
Power Supply: Corsair TX850W
Keyboard and Mouse: Logitech G110 & Logitech G502 Proteus Spectrum
MonitorHD: Hewlett Packard LP-3065 (30'' inch)
  • chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
26/02/2015 14:21 #26932 από chriskgnr
α το retromaniax... Δεν εχω αποψη για τους admins και για το πως αντιλαμβανονται εκει τα της ρετροκοινοτητας και τα του administration. Το μόνο που ξέρω είναι ότι με 8 στους 10 που εχω μιλησει περι ρετρο-sites, δεν ειναι ευχαριστημένοι με την εκει ατμοσφαιρα...

21st century breakdown...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nikosdoykas
  • nikosdoykas
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 14:29 #26935 από nikosdoykas
και ενα περιεργο πταγμα οτι στο ρετρομανιαχ
δεν υπαρχει κατηγορια πωλησεων αγορων
παρα μονο ανταλαγων..............................
  • Hellraiser
  • Το Άβαταρ του/της Hellraiser
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 18:06 #26947 από Hellraiser
Καλα χειροτερο φορουμ απο το retromaniax οσον αφορα τη συμπεριφορα των admin και ειδικα εκεινης της τραγικης εκει μεσα που οποιον δεν γουσταρει τον κανει ban αμεσα απλα δεν υπαρχει....κριμα γιατι κατα τα αλλα υπαρχουν πολυ αξιολογα ατομα που εχουν προσφερει πολλα.
  • haris_216
  • Το Άβαταρ του/της haris_216
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 18:20 - 26/02/2015 18:22 #26949 από haris_216
Αν και, καλώς ή κακώς, οι αγγελίες είναι ένα από τα πράγματα που κοιτάω στα φόρουμ που μπαίνω (και μάλιστα έχω κάνει και αρκετές αγορές και πωλήσεις μέσα από αυτές) θεωρώ ότι η κατάργησή τους ενδεχομένως να "καθάριζε" το χώρο.
Προφανώς και αυτό θα επηρέαζε και τους άλλους (σωστούς) χρήστες αλλά είναι σίγουρο ότι θα έκοβε το δέλεαρ για κάποιον που ενδιαφέρεται μόνο για πωλήσεις. Τί να κάνει να "χάνει" το χρόνο του σε ένα φόρουμ όπου δεν υπάρχει "κεχρί";
Τώρα για τον απλό χρήστη που ψάχνεται για ένα vectrex και που δεν θα έχει την "πολυτέλεια" να ποστάρει ή να διαβάσει μια αγγελία, πέρα από την περίπτωση του ebay, θα μπορούσε να βρεί κάτι μέσα στο φόρουμ αλλά στο επίπεδο πια της παρέας. Λίγες φορές τα μέλη εδώ (και αλλού) πήραν/έδωσαν πράγματα χωρίς αγγελίες και στεναχώριες αλλά στα πλαίσια της παρέας; (και ίσως αυτός να είναι και ένας ιδεατός/θεμιτός στόχος)
Ενδεχομένως θα μπορούσε να εφαρμοστεί και κάποιο όριο είτε "τόσα post μέχρι να μπορείς να βάλεις αγγελίας" είτε "μία αγγελία ανά μήνα". Αλλά δυστυχώς, όπως σίγουρα έχουμε δει αλλού, αυτά "ξεπερνιούνται" είτε με πολλαπλά προφίλ, είτε με post του στυλ "σοβαρά;" (+1 post) "συμφωνώ" (+2 post) κλπ.
Ίσως η θέση "πονάει δόντι, βγάζει δόντι" (δεν λέω μάτι :) ) είναι η λύση
  • Nemo
  • Το Άβαταρ του/της Nemo
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
26/02/2015 18:36 - 26/02/2015 19:41 #26951 από Nemo
Στο ιδιο εργο θεατες ...... ????

www.retrocomputers.gr/forum/ektos-themat...notitas-no3?start=60

chriskgnr έγραψε: α το retromaniax... Δεν εχω αποψη για τους admins και για το πως αντιλαμβανονται εκει τα της ρετροκοινοτητας και τα του administration.
Το μόνο που ξέρω είναι ότι με 8 στους 10 που εχω μιλησει περι ρετρο-sites, δεν ειναι ευχαριστημένοι με την εκει ατμοσφαιρα...

Mηπως επειδη ακριβως
1)

nikosdoykas έγραψε: στο ρετρομανιαχ
ΔΕΝ υπαρχει κατηγορια πωλησεων αγορων

2)ειναι αυστηροι και πολυ τυπικοι σε θεματα κανονισμων /copyright (Btw το αυστηρος δεν σημαινει και αδικος)
3) To retrocomputing/retro videogaming στην πορεια εξελιξης του retromaniax .οσων αφορα την θεματολογια του , αποτελεσε μικροτερο κομματι και οχι το επικεντρο του φορουμ , μια επιιλογη που αφησε καποιους δυσαρεστημενους ???
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": dukepapas
  • Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR Συντάκτης θέματος
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
26/02/2015 19:38 - 26/02/2015 21:31 #26958 από Fotis_KFOR
Παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ επειδή ούτε είναι αυτό το θέμα μας αλλά ούτε και υπάρχει κάποιος λόγος στα καλά καθούμενα να αρχίζουμε να κατηγορούμε sites ή άλλα πρόσωπα κτλ, να σταματήσουμε το offtopic αλλιώς προς αποφυγή παρεξηγήσεων που δεν έχω / είχα σκοπό να δημιουργηθούν το θέμα θα κλειδώσει.

Στην τελική στο thread αυτό αναφερόμαστε για τον "retromaniax" και όχι για το retromaniax.gr ;)

Ευχαριστώ για την κατανόηση. :)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": chdlee, spyros.s, Getta Robo, nikosdoykas
  • dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
26/02/2015 20:08 #26961 από dukepapas
Γιατι τον μπαναρανε στο iamretro;
  • nikosdoykas
  • Senior Member
  • Senior Member
Περισσότερα
26/02/2015 23:32 - 27/02/2015 00:59 #26989 από nikosdoykas

dukepapas έγραψε: Γιατι τον μπαναρανε στο iamretro;

ορθο

Fotis_KFOR έγραψε: Παιδιά θα ήθελα να σας παρακαλέσω πολύ επειδή ούτε είναι αυτό το θέμα μας αλλά ούτε και υπάρχει κάποιος λόγος στα καλά καθούμενα να αρχίζουμε να κατηγορούμε sites ή άλλα πρόσωπα κτλ, να σταματήσουμε το offtopic αλλιώς προς αποφυγή παρεξηγήσεων που δεν έχω / είχα σκοπό να δημιουργηθούν το θέμα θα κλειδώσει.

Στην τελική στο thread αυτό αναφερόμαστε για τον "retromaniax" και όχι για το retromaniax.gr ;)

Ευχαριστώ για την κατανόηση. :)

ορθοτατον......
  • dukepapas
  • Το Άβαταρ του/της dukepapas
  • Elite Member
  • Elite Member
  • "ουδεις αχαριστος εκ του ευεργετηθεντος"
Περισσότερα
27/02/2015 01:57 #27007 από dukepapas

nikosdoykas έγραψε:

dukepapas έγραψε: Γιατι τον μπαναρανε στο iamretro;

ορθο

Ορθό αλλα περίεργος αναπάντητο .............
Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.509 δευτερόλεπτα