My heavily modded 360 slim !!!!
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Γιώργαρε ανταποδίδω το karma!!!!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- hannibalmemos1984
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 96
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Δεν έδωσα καμία σημασία φυσικά μια και δεν με ενδιαφέρει να φλασάρω - σπάσω κάτι. Δεν ασχολούμαι με αντιγραφές και κατεβασμένα.
- vovolas
-
- Retro Elite
-
- tha vapsoume?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1131
"Knowing is not enough we must apply
Willing is not enough we must do."
- hannibalmemos1984
-
- Senior Member
-
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Οπότε πήρα καλώδια - αντάπτορες, ένα από PSU σε παλιό 360 και ένα από τροφοδοτικό του παλιού 360 στο slim.
Θα βρω αύριο τα links γιατί είμαι πτώμα αυτή τη στιγμή και έχω ξύπνημα στις 5 το πρωί!!!!!!
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
To ένα είναι αυτό, το άλλο δεν μπορώ να το βρω, πρέπει να πήρα όλα τα τελευταία κομμάτια.
Θα το εντοπίσω και θα σου πω.
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Ήταν οδυνηρό να το αποχωριστώ, αλλά το ποσό ήταν ανέλπιστα μεγάλο και δεν μπορούσα να πω όχι!
Προς αποφυγή διαφόρων σχολίων, δεν δόθηκε σε μέλος του παρόντος φόρουμ. Δώθηκε σε εταιρία. Η ίδια εταιρεία, που προφανώς δεν θα αναφέρω για δικούς μου λόγους, μου έδωσε παραγγελία για άλλα 3 τέτοια μηχανήματα στην ίδια τιμή, που και αυτή δεν θα αναφέρω για δικούς μου, πάλι, λόγους.
- hannibalmemos1984
-
- Senior Member
-
- FarCry
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 72
pooky έγραψε: Προς αποφυγή διαφόρων σχολίων, δεν δόθηκε σε μέλος του παρόντος φόρουμ. Δώθηκε σε εταιρία. Η ίδια εταιρεία, που προφανώς δεν θα αναφέρω για δικούς μου λόγους, μου έδωσε παραγγελία για άλλα 3 τέτοια μηχανήματα στην ίδια τιμή, που και αυτή δεν θα αναφέρω για δικούς μου, πάλι, λόγους.
and this is the start of a new job
τρελε θα ανοιξεις μαγαζι σε λιγο.
μπορεις να δωσεις ενα hint για το ποσο? για ποσα ψηφια μιλαμε?
δωσε το πρωτο ψηφιο απο αριστερα και το πληθος των ψηφιων
αυτο φτανει
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Οπότε, είμαι ΟΚ για PS4, NextBox day 1, αλλά και νέο macmini το οποίο μου έλειψε και παραλαμβάνω αύριο πρωί!!!!!!!!
- FarCry
-
- Elite Member
-
pooky έγραψε: H τιμή αρχίζει από 7. Βαθειά στο τριψήφιο.
Οπότε, είμαι ΟΚ για PS4, NextBox day 1, αλλά και νέο macmini το οποίο μου έλειψε και παραλαμβάνω αύριο πρωί!!!!!!!!
ωπα τα εσκασαν χοντρα. μπραβο!
- pooky
-
Συντάκτης θέματος
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
Λέω "είχε" γιατί η συμφωνία ήταν να αφαιρεθούν τα πάντα, φυσικά γνωρίζουν για το retrocomputers αλλά δεν τους ενδιαφέρει, (προς το παρών) να απομακρυνθεί το thread μια και είμαστε παρεϊστικο site και δεν παίζονται συμφέροντα εδώ, εννοείται πως αν το απαιτήσουν θα ειδοποιήσω το Φώτη να το κατεβάσει.
Με την εν'λόγω εταιρεία (τίποτε παραπάνω ελέω NDA agreement) ξεκίνησα έξοχη συνεργασία που θα συνεχίσει στο μέλλον.
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε με την ευκαιρία, προεξοφλώ - ανακοινώνω την (ανεπίσιμη) αποχώρισή μου και από εδώ, αλλά και από όλα τα Ελληνικά forums (και όχι fora όπως κάπου κάποτε έλεγε κάποιος politicaly correct τύπος) μια και αφενός βαρέθηκα να μου χαλάει τη διαθεση το κάθε λογής troll και fanbo1, και αφετέρου ότι είχα να πω το είπα, δεν με ενδιαφέρει πια να επιδοθώ σε noise broadcasting με ανούσια posts και παρουσία. Μη παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στο retrocomputers.gr αλλά σε άλλο forum στο οποίο οι διαχειριστές έλαβαν γνώση τηλεφωνικά για τη στάση μου όλο αυτό το καιρό και την αφορμή (εν μέρει αιτία) .
Εννοείται πως θα τα λέμε με τη κάθε ευκαιρία από κοντά για καφέ.
- FarCry
-
- Elite Member
-
παντα θεωρουσα το modding ως hobby οχι για τα λεφτα δηλαδη (οχι οτι ειναι κακο μην παρεξηγηθω)
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
pooky έγραψε: Εντάξει την ιδέα και το concept απέκτησαν, φυσικά γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο χρόνο έφαγα για να φτιάξω κάτι τέτοιο. Το project είχε ανέβει στο hardocp forum με το άλλο μου nick, (το οποίο δεν θέλω να αποκαλύψω και πάλι για δικούς μου λόγους, όποιος το είδε εκεί ξέρει ποιός είμαι, μιλάμε για φόρουμ με 300Κ μέλη + βέβαια) .
Λέω "είχε" γιατί η συμφωνία ήταν να αφαιρεθούν τα πάντα, φυσικά γνωρίζουν για το retrocomputers αλλά δεν τους ενδιαφέρει, (προς το παρών) να απομακρυνθεί το thread μια και είμαστε παρεϊστικο site και δεν παίζονται συμφέροντα εδώ, εννοείται πως αν το απαιτήσουν θα ειδοποιήσω το Φώτη να το κατεβάσει.
Με την εν'λόγω εταιρεία (τίποτε παραπάνω ελέω NDA agreement) ξεκίνησα έξοχη συνεργασία που θα συνεχίσει στο μέλλον.
Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε με την ευκαιρία, προεξοφλώ - ανακοινώνω την (ανεπίσιμη) αποχώρισή μου και από εδώ, αλλά και από όλα τα Ελληνικά forums (και όχι fora όπως κάπου κάποτε έλεγε κάποιος politicaly correct τύπος) μια και αφενός βαρέθηκα να μου χαλάει τη διαθεση το κάθε λογής troll και fanbo1, και αφετέρου ότι είχα να πω το είπα, δεν με ενδιαφέρει πια να επιδοθώ σε noise broadcasting με ανούσια posts και παρουσία. Μη παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στο retrocomputers.gr αλλά σε άλλο forum στο οποίο οι διαχειριστές έλαβαν γνώση τηλεφωνικά για τη στάση μου όλο αυτό το καιρό και την αφορμή (εν μέρει αιτία) .
Εννοείται πως θα τα λέμε με τη κάθε ευκαιρία από κοντά για καφέ.
Γιώργο, για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα διαβάσει το τελευταίο σου ποστ εδώ!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ξέρω ότι θα την έχεις με το μεράκι που έχεις και το πάθος σου για το gaming και τις μόντες και όλα τα υπόλοιπα! Ότι θες εννοείται στείλε μου ΡΜ
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO