My heavily modded 360 slim !!!!

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
13/05/2013 12:05 #10551 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Απ: My heavily modded 360 slim !!!!
Και εννοείται ότι δεν θα χαθούμε, ακόμα και στα φόρουμ να μην πολυμπαίνεις, θα κανονιστεί και κάποιο καφεδάκι :)

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• pooky
  • Το Άβαταρ του/της pooky Συντάκτης θέματος
  • Elite Member
  • Elite Member
  • What is it? Dragons?
Περισσότερα
13/05/2013 16:45 #10562 από pooky
Απαντήθηκε από pooky στο θέμα Απ: My heavily modded 360 slim !!!!

Fotis_KFOR έγραψε:

pooky έγραψε: Εντάξει την ιδέα και το concept απέκτησαν, φυσικά γνωρίζουν από πρώτο χέρι πόσο χρόνο έφαγα για να φτιάξω κάτι τέτοιο. Το project είχε ανέβει στο hardocp forum με το άλλο μου nick, (το οποίο δεν θέλω να αποκαλύψω και πάλι για δικούς μου λόγους, όποιος το είδε εκεί ξέρει ποιός είμαι, μιλάμε για φόρουμ με 300Κ μέλη + βέβαια) .

Λέω "είχε" γιατί η συμφωνία ήταν να αφαιρεθούν τα πάντα, φυσικά γνωρίζουν για το retrocomputers αλλά δεν τους ενδιαφέρει, (προς το παρών) να απομακρυνθεί το thread μια και είμαστε παρεϊστικο site και δεν παίζονται συμφέροντα εδώ, εννοείται πως αν το απαιτήσουν θα ειδοποιήσω το Φώτη να το κατεβάσει.

Με την εν'λόγω εταιρεία (τίποτε παραπάνω ελέω NDA agreement) ξεκίνησα έξοχη συνεργασία που θα συνεχίσει στο μέλλον.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνετε με την ευκαιρία, προεξοφλώ - ανακοινώνω την (ανεπίσιμη) αποχώρισή μου και από εδώ, αλλά και από όλα τα Ελληνικά forums (και όχι fora όπως κάπου κάποτε έλεγε κάποιος politicaly correct τύπος) μια και αφενός βαρέθηκα να μου χαλάει τη διαθεση το κάθε λογής troll και fanbo1, και αφετέρου ότι είχα να πω το είπα, δεν με ενδιαφέρει πια να επιδοθώ σε noise broadcasting με ανούσια posts και παρουσία. Μη παρεξηγηθώ, δεν αναφέρομαι στο retrocomputers.gr αλλά σε άλλο forum στο οποίο οι διαχειριστές έλαβαν γνώση τηλεφωνικά για τη στάση μου όλο αυτό το καιρό και την αφορμή (εν μέρει αιτία) .

Εννοείται πως θα τα λέμε με τη κάθε ευκαιρία από κοντά για καφέ. :)

Γιώργο, για κάποιο περίεργο λόγο δεν είχα διαβάσει το τελευταίο σου ποστ εδώ!
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και ξέρω ότι θα την έχεις με το μεράκι που έχεις και το πάθος σου για το gaming και τις μόντες και όλα τα υπόλοιπα! Ότι θες εννοείται στείλε μου ΡΜ :cheer:

Φωτάρα, όπως είπα και από κοντά στον Maddog, το επόμενο project που είχα έτοιμο και δεν "πρόλαβα" να ανεβάσω ήταν αυτό που τους ταρακούνησε και τους άρεσε.

Πρόκειται για ένα gaming pc και ένα 360 σε κοινό κουτί με κοινή τροφοδοσία και κοινή εκκίνηση που έχω ονομάσει ¨Project Unity". Το μηχάνημα έχει και ενσωματωμένη οθόνη στο πλαϊνό του κουτιού, με πάλι κοινή τροφοδοσία από το τροφοδοτικό του τέρατος. Το θηρίο παίνει μπρος μς κλειδί αυτοκινήτου ενώ έχει αναλογικά όργανα που καταγράφουν θερμοκρασίες και κατανάλωση, custom φωτισμό και πολλά άλλα, παράλληλα στη μίζα γράφει "Start". Ατού και χαρακτηριστικό ο αναλογικός μετρητής που καταγράφει τις ώρες που λειτουργεί το μηχάνημα, ενώ κάθε 100 ανάβουν φωτάκια alarm για service, δηλαδή για καθαρισμό των φίλτων από σκόνες.

Η σχεδίαση και η υλοποίηση του κουτιού ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΗ και θα το έκανα και πάλι ευχαρίστως. Αναμένω δωρεάν κονσόλα νέας γενιάς για να κάνω νέο project.

Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
13/05/2013 18:40 #10577 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Απ: My heavily modded 360 slim !!!!
Ωραίος ρε Γιωργάρα! :cheer:
Καλή επιτυχία σου εύχομαι και πάλι, είμαι σίγουρος ότι θα μεγαλουργήσεις :cheer:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.320 δευτερόλεπτα