Το νέο μου site - GreekRCM.gr
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Η Ελληνική πλευρά των Personal Computers τεύχος 8 Οκτώβριος 1988
Μπορείτε να το κατεβάσετε από το greekrcm.gr ή να το διαβάσετε στο issuu.com/nkary
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Πλέον με ένα FB like ή Twitter follow (μια φορά) θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε όλα. Δεν έβαλα το g+ γιατί δεν τον χρησιμοποιεί κανείς και έτσι και αλλιώς πάει για κλείσιμο.
Αν δείτε κάποιο πρόβλημα παρακαλώ ενημερώστε με
- lelisjr
-
- Senior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 80
Αν και δεν ήταν και κανένας τεράστιος κόπος το login... Για τέτοιους θησαυρούς κάνω και retina scan άμα μου ζητηθεί!

- ZZR1400
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 48
- kokkiklhs
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 390
ZZR1400 έγραψε: Νικο εμεις οι τελειως retro (γεροντια στα ματια των παιδιων μας !) που δεν εχουμε ουτε FB ουτε twitter ?
Κράτα γερά, Κώστα!!!

- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Λοιπόν 3 λύσεις
1. Φτιάχνετε λογαριασμό στο FB και εγώ στα γεράματα (ρετρόγεράματα) έφτιαξα. Ποτέ δεν είναι αργά να για νέες εμπειρίες

2. Λέτε τον/την μικρό/μικρή ψιτ έλα εδώ και κάνε ένα like

3. Μου λέτε πια περιοδικά θέτε και σας στέλνω τα link για κατέβασμα (φυσικά πάντα αν μιλάμε για 5-10 και όχι όλο το site χαχαχαχα)
Αν τώρα μαζευτείτε πολλοί και κάνετε σωματείο, θα το κοιτάξω να το καταργήσω και το like και να το αφήσω τελείως φρεε
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 430
nkary έγραψε: Ρετρό γερόντια του κόσμου ενωθείτε χαχαχαχαχα
Λοιπόν 3 λύσεις
1. Φτιάχνετε λογαριασμό στο FB και εγώ στα γεράματα (ρετρόγεράματα) έφτιαξα. Ποτέ δεν είναι αργά να για νέες εμπειρίες
2. Λέτε τον/την μικρό/μικρή ψιτ έλα εδώ και κάνε ένα like
3. Μου λέτε πια περιοδικά θέτε και σας στέλνω τα link για κατέβασμα (φυσικά πάντα αν μιλάμε για 5-10 και όχι όλο το site χαχαχαχα)
Αν τώρα μαζευτείτε πολλοί και κάνετε σωματείο, θα το κοιτάξω να το καταργήσω και το like και να το αφήσω τελείως φρεε
4. Πατάτε ένα view source ή όπως λέγεται σε κάθε browser και παίρνετε το download link.
Νίκο δε μου φταίει ούτε το site ούτε εσύ σε τίποτα, απλά είμαι από εκείνους που αρνούνται να κάνουν like για να ενεργοποιηθεί το οτιδήποτε. Όλη μου η αρνητικότητα πηγαίνει στο FB ("θέλεις να κερδίσεις 2 σπίρτα? Κάνε like, share, invite 503 φίλους, repost, χόρεψε γυμνός με πανσέληνο"). Με το FB τα 'χω και τη χρήση του, όχι φυσικά με σένα, ελπίζω να είναι σαφές.
Προσωπικά θα πρότεινα είτε να το αφήσεις ελεύθερο (γιατί μεταξύ μας τώρα, τι κερδίζεις από 1-200-1000 likes στο FB?) είτε ένα σωστό login (γιατί επίσης μεταξύ μας το προηγούμενο είχε σοβαρά θέματα). Ευχαρίστως να δημιουργήσω λογαριασμό σε ένα site που επισκέπτομαι, να κάνω like από ένα άσχετο όμως γιατί? Δεν ξέρω, μπορεί απλά εγώ να τα έχω πάρει υπερβολικά με το FB οπότε αγνόησε το παραλήρημα...
Αν το θέμα είναι η προβολή του site με μέσο τη δημοφιλεία του FB, μπορείς να το postάρεις σε όλα τα σχετικά FB groups ο ίδιος. Μη σου πω θα έχει και μεγαλύτερη προβολή έτσι.
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Ναι αυτό είναι το θέμα μου Κωνσταντίνε, σε πια προτείνεις να το προβάλω?Αν το θέμα είναι η προβολή του site με μέσο τη δημοφιλεία του FB, μπορείς να το postάρεις σε όλα τα σχετικά FB groups ο ίδιος. Μη σου πω θα έχει και μεγαλύτερη προβολή έτσι.
- konc
-
- Elite Member
-
nkary έγραψε: Το αφαίρεσα και αυτό, οπότε πλέον δεν χρειάζεται τίποτα για κατέβασμα.
Ναι αυτό είναι το θέμα μου Κωνσταντίνε, σε πια προτείνεις να το προβάλω?Αν το θέμα είναι η προβολή του site με μέσο τη δημοφιλεία του FB, μπορείς να το postάρεις σε όλα τα σχετικά FB groups ο ίδιος. Μη σου πω θα έχει και μεγαλύτερη προβολή έτσι.
Πέτυχες τον φανατικό του FB να σου πει

- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-

Εμένα φίλε μόνο κάτι ξένες ομάδες/σελίδες μου εμφανίζει στις οποίες και έχω κάνει like και έχω μιλήσει και με 2-3 ανθρώπους. Αλλά όπως καταλαβαίνεις δεν έχει νόημα να διαφημίσω site με Ελληνικά περιοδικά σε ξένα sites.
Στην σελίδα του ιαμρετρο τι να βάλω? Με ξέρουν και τους ξέρω. Είδες καμιά αναφορά τόσο καιρό μιας και την ακολουθείς?
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Computer Software Περίοδος 2η Τεύχος 2, 1 Απριλίου 1994
Computer Software Περίοδος 2η Τεύχος 14, 1 Νοεμβρίου 1994
Computing Περιοδικό για Users τεύχος 3, Φεβρουάριος 1984
Το τελευταίο αν και του λείπουν αρκετές σελίδες το συμπεριέλαβα λόγο αρχαιότητας, από το 1984 έχουμε μόνο το Computer για Όλους και το Pixel αν δεν κάνω λάθος.
Για κατέβασα στο greekrcm.gr (το Computing Περιοδικό για Users στο Magazines/Διάφορα) για ελαφριά :) ανάγνωση στο issuu.com/nkary
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Το διαβάζετε στο issuu.com/home/published/computer___________7___________1983 ή το κατεβάζετε από greekrcm.gr/magazines/computer-για-όλους/
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
greekrcm.gr/magazines/ellinikipleuratwnpc/
ή
issuu.com/nkary/docs/___________________..._comp_7f21e4124efd9e
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Sprite τεύχος 5, Φεβρουάριος 1989
Το βρίσκετε στο greekrcm.gr/magazines/sprite/ για κατέβασμα και για μια γρήγορη ματιά στο
issuu.com/nkary/docs/sprite_5_____________1989
- konc
-
- Elite Member
-