Το νέο μου site - GreekRCM.gr

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
31/10/2018 21:21 #43199 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Το νέο μου site - GreekRCM.gr

konc έγραψε: Δίνεις πόνο ξανά τελευταία! Ευχαριστούμε! Και επίσης τέλειο το απευθείας link για την ενότητα ;)

Σε ευχαριστώ Κωνσταντίνε
Πριν δεν μπορούσα να δώσω απευθείας link γιατί το site ήταν κλειδωμένο μόνο για τα μέλη, οπότε όποιος θα πατούσε και δεν είχε κάνει login θα του έβγαινε η σελίδα που ενημέρωνε ότι το περιεχόμενο είναι μόνο για μέλη. Οπότε δεν ειχε νόημα.
Τώρα που πλεον δεν υπάρχει κανένας περιορισμός μπορώ να βάλω.
Να μην κουράζω και μερικους σε άσκοπα κλικ ;) (όχι εσένα προφανώς)
Πάντως πλέον έχω καθημερινα πολλές 10άδες ή και εκαντοντάδες downloads, παράξενο πράμα:whistle:
υγ
κάτι σε ρώτησα πιο πάνω και δεν μου απάντησες :huh:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• JIANOS
  • Το Άβαταρ του/της JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
31/10/2018 22:42 #43200 από JIANOS
Απαντήθηκε από JIANOS στο θέμα Το νέο μου site - GreekRCM.gr
Έχεις σκεφτή να σκανάρεις περιοδικά με άλλη θεματολογία γιατί εάν προτίθεσε έχω υλικό και προτάσεις

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
01/11/2018 09:03 - 01/11/2018 09:04 #43201 από nkary

JIANOS έγραψε: Έχεις σκεφτή να σκανάρεις περιοδικά με άλλη θεματολογία γιατί εάν προτίθεσε έχω υλικό και προτάσεις

Γεια σου JIANOS
Έχω ήδη βάλει μερικά τεύχη του Τρίποντο και κάποια στιγμή θα ανεβάσω και κάποια από την κατηγορία άμυνας-όπλων όπως το Αμυντικά Θέματα.
Απλά δεν προλαβαίνω.
Εσύ ποια προτείνεις?

• konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
01/11/2018 19:36 - 01/11/2018 19:39 #43206 από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα Το νέο μου site - GreekRCM.gr

nkary έγραψε: Πάντως πλέον έχω καθημερινα πολλές 10άδες ή και εκαντοντάδες downloads, παράξενο πράμα:whistle:

Προσωπική μου άποψη είναι πως γι' αυτό ευθύνονται τα θέματα που είχε το site με το login (ελπίζω να μη διαφωνείς πως υπήρχαν? πχ όπως είχα πάθει και εγώ έκανες login και μετά στις κατηγορίες και δεν το δεχόταν. Ή που δεν θυμόταν το login και κάθε φορά που επισκεπτόσουν το site έπρεπε να ξανακάνεις. Ή που η ταχύτητα αρκετές φορές ήταν τραγική, 2-3 οθόνες για login και navigation έπαιρναν 2 λεπτά (προφανώς θέμα hosting). Ίσως έτσι είναι πιο εύκολο για πολλούς να χρησιμοποιήσουν το site. Το γράφω αυτό γιατί δεν είχε πχ κάποιο κόστος και ξαφνικά με το που το άφησες ελεύθερο έγινε χαμός. Με ένα registration/login (όπως έκανα και εγώ άλλωστε) μπορούσες πάντα να κατεβάσεις ότι ήθελες. Οπότε πιστεύω πως ο λόγος της αυξημένης κίνησης είναι καθαρά πρακτικός, έχω ο ίδιος απηυδήσει κάποιες φορές και επέστρεψα αργότερα/άλλη μέρα/από άλλον υπολογιστή να κατεβάσω κάτι.

nkary έγραψε: κάτι σε ρώτησα πιο πάνω και δεν μου απάντησες :huh:

χεχε αν σε έπιασα σωστά το έγραψα και νωρίτερα, δεν είμαι ο τυπικός FB user, δεν έχω likes γενικά, αρνούμαι να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε απαιτεί like, δεν έχω καν το messenger app, οπότε όχι. Βασικά θα σου κάνω friend request να δεις και μόνος σου ;)

(btw τσέκαρε την υπογραφή σου, το link για την FB page δεν παίζει μπάλα)

• JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
01/11/2018 22:24 #43207 από JIANOS
Κοντά είμαστε, έχω πολλά περιοδικά άμυνας και επίσεις μοντελιστικά περιοδικά εάν είσαι διαθέσιμος τα λέμε.

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
02/11/2018 11:51 #43211 από nkary
@konc
Μπα εγώ νομίζω ότι ο λόγος είναι και άλλος, εκτός από αυτά που αναφέρεις αλλά δεν είναι εδώ ο χώρος για τέτοια. Τώρα για το site δυστυχώς δεν βρήκα κάποιον να με βοηθήσει δωρεάν. Φράγκα δεν παίζουν, κανείς δεν κάνει donation, μη και γίνω πλούσιος. Οπότε πάμε ως έχει όσο μπορώ ακόμη ;)
Εδώ να πω ευχαριστώ στα 3 παιδιά που μου έκαναν donation τους Fotis_KFOR, glaros, nicked. Στο παλιό site μου είχαν κάνει και 3-4 ακόμη.
Για το άλλο που σε ρωτάω άλλο κατάλαβες θα τα πουμε στο FB τώρα που βρεθήκαμε χαχαχαχαχα

@JIANOS
Φίλε θα σε ενημερώσω, δεν ξέρω πότε όμως μιας και έχω και άλλα παιδιά που θέλουν να μου στειλουν περιοδικά, υπόψην βρίσκομαι Θεσσαλονίκη ;)

• JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
02/11/2018 16:44 #43214 από JIANOS
Για την Θεσσαλονίκη δεν έχω θέμα υπάρχουν και τα ταχυδρομεία. Όσο για τα περιοδικά όταν είσαι ετοιμος να παραλάβεις πές μου εξάλλου εγώ θα σου στέλνω πρώτα λίστα με τα περιοδικά που έχω και μετά θα μου λές εσύ πιά θέλεις.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
02/11/2018 20:49 #43216 από nkary

JIANOS έγραψε: Για την Θεσσαλονίκη δεν έχω θέμα υπάρχουν και τα ταχυδρομεία. Όσο για τα περιοδικά όταν είσαι ετοιμος να παραλάβεις πές μου εξάλλου εγώ θα σου στέλνω πρώτα λίστα με τα περιοδικά που έχω και μετά θα μου λές εσύ πιά θέλεις.

Στείλε μου αν θες με pm τη λίστα ή και στο FB
www.facebook.com/nkary75

• JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
02/11/2018 21:08 #43217 από JIANOS
Θα στα στέλνω σιγά σιγά γιατί είναι σκόρπια σε 3 διαφορετικά σημεία

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2018 18:28 #43230 από nkary
Καλό μήνα με 3 νέα τεύχη
Πληροφορική & Computer Τεύχος 11 Οκτώβριος 1988 - Νέο περιοδικό, θα το βρείτε στη νέα σελίδα greekrcm.gr/magazines/pliroforiki-computer/
Amiga World Απρίλιος 1991
Θα το βρείτε στο greekrcm.gr/magazines/varius-magazines/
Όποιος ξέρει κάτι γι αυτό το περιοδικό ας μας ενημερώσει, πρώτη φορά το συναντώ
Τρίποντο τεύχος 220 - 26 Ιανουαρίου 1993
Θα το βρείτε στο greekrcm.gr/magazines/varius-magazines/
Επίσης υπάρχουν και στο issuu.com/nkary

Τέλος έγινε μια αλλαγή στο μενού της σελίδας μιας και ο αριθμός των περιοδικών έφτασε τα 22 + Διάφορα και υπήρχε πρόβλημα στο scrolling με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις κλικ στα τελευταία.
Μιας και δεν κατάφερα να το λύσω με πιο ωραίο τρόπο, έφτιαξα 2 κατηγορίες Magazines 1 & Magazines 2, έτσι ελπίζω να λυθεί και το θέμα σε υπολογιστές με χαμηλότερη ανάλυση οθόνης, που κανονικά θα έπρεπε το theme να το φτιάχνει μόνο του μιας και είναι responsive :shake:
Συνημμένα:
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, chdlee, supacoopa, sly*m

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/11/2018 18:42 #43231 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Το νέο μου site - GreekRCM.gr
Νίκο είσαι άψογος πολύ καλή δουλειά (τώρα να σου πω να έκανες και searchable τα άρθρα θα ηταν πολύ special αλλά τι λέω τώρα... )

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2018 19:06 #43232 από nkary

sly*m έγραψε: Νίκο είσαι άψογος πολύ καλή δουλειά (τώρα να σου πω να έκανες και searchable τα άρθρα θα ηταν πολύ special αλλά τι λέω τώρα... )

Εννοείς τα PDF να γίνουν OCR?
O VincentGR μου έχει φτιάξει όλα τα Pixel και User, απλά θέλω χρόνο να τα τσεκάρω και να τα ανεβάσω. Θα γίνει κάποια στιγμή και αυτό. Πάντως προσωπικά δεν βλέπω να είναι ιδιαίτερο χρήσιμο, περισσότερο θα ήταν αν μπορείς να κάνεις search στα περιεχόμενα όλων και να εντοπίσεις γρήγορα το περιοδικό που σε ενδιαφέρει.

• sly*m
  • Το Άβαταρ του/της sly*m
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/11/2018 19:40 #43233 από sly*m
Απαντήθηκε από sly*m στο θέμα Το νέο μου site - GreekRCM.gr

nkary έγραψε: να κάνεις search στα περιεχόμενα όλων και να εντοπίσεις γρήγορα το περιοδικό που σε ενδιαφέρει.

Ναί ακριβώς μόνο τα περιεγχόμενα εννοούσα όχι όλο το κείμενο. Είναι στα σχέδια σου; :thumbup:

• JIANOS
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/11/2018 22:11 #43234 από JIANOS
Από ότι προφανώς κατάλαβες το τρίποντο ήταν ένα περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο μπάσκετ. Εάν θέλεις να το συμπεριλάβεις στην συλλογή σου τότε ρίξε μία ματιά σε αυτό το link: vendora.gr/items/ljpxjl/periodika-tripon...i-10-sizitisimi.html . Επίσεις σε σχέση με τα αμυντικά περιοδικά που έχω βρήκα, για αρχλη, ένα Αμυντκά θέματα Τεύχος 16 Αυγούστου - Σεπτεμβρίου εάν ενδιαφέρεσαι.

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
04/11/2018 10:24 #43237 από nkary

sly*m έγραψε:

nkary έγραψε: να κάνεις search στα περιεχόμενα όλων και να εντοπίσεις γρήγορα το περιοδικό που σε ενδιαφέρει.

Ναί ακριβώς μόνο τα περιεγχόμενα εννοούσα όχι όλο το κείμενο. Είναι στα σχέδια σου; :thumbup:

Είναι στα σχέδια μου από εποχής ιαμρετρο, αλλά δεν ξέρω να το κάνω και κανείς άλλος δεν ήθελε να ασχοληθεί:(

@JIANOS
Ε προφανώς χαχααχχαχαχα
Σε ευχαριστώ πολύ για το λινκ αλλά δεν υπάρχει φράγκο, όπως αναφέρω και πιο πάνω. Τα έξοδα του site τα κάλυψα και φέτος αλλά για του χρόνου δεν ξέρω τι θα γίνει. Οπότε αν αγοράσω κάποιο περιοδικό θα είναι σίγουρα για υπολογιστές. Τα τρίποντα που βλέπεις στο site είναι δικά μου από τότε και επειδή δεν κατάφερα να τα πουλήσω στην εξωφρενική τιμή των 5€ το ένα αποφάσισα να τα κρατήσω από το να τα δώσω τσάμπα. Οπότε και τα σκάναρα.
Για τα Αμυντικά θέματα δεν αξίζει για ένα περιοδικό φίλε μου να κάνεις αποστολή και να τρέχουμε στα ταχυδρομεία. Αν βρεις περισότερα πχ 10-20 μιλάμε.

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.373 δευτερόλεπτα