Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3

• alex76gr
  • Το Άβαταρ του/της alex76gr
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
02/11/2014 19:28 #24129 από alex76gr
Απαντήθηκε από alex76gr στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
@nkary

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε για σένα ούτε για κανένα, ορκίζομαι.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ και τίποτα από κανέναν Έλληνα του χώρου.
Απλά έκανα μια διαπίστωση βασισμένη από τα λίγα που έχω μάθει μέχρι τώρα από τη ζωή.
Το χρήμα είναι ο ένοχος και κρύβεται πίσω από τέτοιες συμπεριφορές.

@glaros

Ναι έχεις δίκιο.
Σε όσα forum παρακολουθώ, καλωσορίζω πάντα τα νέα μέλη και απαντώ στις απορίες τους αν ξέρω την απάντηση.
Αλλά μέχρι εκεί.

" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! " :D

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
02/11/2014 19:48 #24131 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3

alex76gr έγραψε: @nkary

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, ούτε για σένα ούτε για κανένα, ορκίζομαι.
Δεν έχω αγοράσει ποτέ και τίποτα από κανέναν Έλληνα του χώρου.
Απλά έκανα μια διαπίστωση βασισμένη από τα λίγα που έχω μάθει μέχρι τώρα από τη ζωή.
Το χρήμα είναι ο ένοχος και κρύβεται πίσω από τέτοιες συμπεριφορές.

@glaros

Ναι έχεις δίκιο.
Σε όσα forum παρακολουθώ, καλωσορίζω πάντα τα νέα μέλη και απαντώ στις απορίες τους αν ξέρω την απάντηση.
Αλλά μέχρι εκεί.

Το χρήμα, οι γκόμενες και η δόξα
:tease2:

• spyros.s
  • Το Άβαταρ του/της spyros.s
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
03/11/2014 09:18 #24144 από spyros.s
Απαντήθηκε από spyros.s στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
Όταν στο παλιότερο σχετικό τοπικό βάλλατε όλοι εναντίον του akmaka, είχα τοποθετηθεί ουδέτερα περί ενωμένης ρετροκοινότητας με κάθε κόστος και έγραψα ότι θα στήριζα και την δράση στο δικό του φόρουμ. Είχα τοποθετηθεί έτσι διότι προσπαθούσα να δώσω ελαφρυντικά στο Γιώργο για όσα του προσάπτατε, συνεπικουρούμενος από το γεγονός ότι δεν μου είχε δημιουργήσει προσωπικά πρόβλημα άρα και δεν είχα λόγο να τον σχολιάσω!
Στη φάση όμως με το Νίκο και τα user ο Νίκος έχει δίκιο αφού το παρακολούθησα το θέμα εξαρχής σιωπηλά. Είχα δει το σκαναρισμα/ανέβασμα του user89 στο retrovisions την μέρα που τα ζητούσε ο Νίκος με σκοπό να πικάρει το iamretro, είχα δει την σχετική ανάρτηση-ειρωνεία του Γιώργου στο δικό του φόρουμ και έβγαλα τα συμπεράσματα μου. Δεν είναι δυνατόν να είναι και πάλι σύμπτωση! Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν είναι πια σύμπτωση και λυπάμαι για την στάση του Γιώργου ο οποίος θεωρούσα και θεωρώ ότι μπορεί να προσφέρει στο χώρο αν καταλάβει ότι δεν έχει νόημα ο ανταγωνισμός και η προσωπική επιβράβευση!
Τον δικαιολογώ μόνο για την φράση iamχεστρο αφού απλά ανταπέδωσε την ειρωνεία που ΚΑΚΩΣ κατ' εμέ του είχαν κάνει τα παιδιά του iamretro. Η διαφορά όμως είναι ότι τα παιδιά παραδέχτηκαν ότι έκαναν προσβλητικό σχόλιο ενώ ο Γιώργος όχι. Εκεί είναι η διαφορά akmaka. Να παραδέχεται κανείς τα λάθη του...έτσι γίνεται κανείς καλύτερος.
Δεν είναι δυνατόν όλοι αυτά τα πρόσωπα να έχουν άδικο κατά καιρούς και μόνο ένας δίκιο μόνιμα! Λυπάμαι που παίρνω θέση Γιώργο ακμακα αλλά έτσι είναι...
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": nkary, GeoAnas, dR_wH0

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 10:15 #24147 από nkary

Είχα τοποθετηθεί έτσι διότι προσπαθούσα να δώσω ελαφρυντικά στο Γιώργο για όσα του προσάπτατε, συνεπικουρούμενος από το γεγονός ότι δεν μου είχε δημιουργήσει προσωπικά πρόβλημα άρα και δεν είχα λόγο να τον σχολιάσω!

Καλημέρα Σπύρο :)
Ξέρεις τι γίνετε? Όσο είσαι απλό μέλος στο βλοκ όλα είναι καλά. Γράφεις κάτι, παίζει να στο κάνει edit ή να στο σβήσει, παίζει και μια φήμη ότι διαβάζει τα πμ μελών αλλά οκ. Λες δικό του είναι ότι θέλει κάνει στο βλοκ του. Από την στιγμή όμως που συνεργάζεσαι μαζί του, όπως εγώ για τα scans ή για την έκθεση του 2012 στο Νόησις, βλέπεις έναν διαφορετικό akmakaka. Έναν άνθρωπο δύστροπο, μη συνεργάσιμο, αργό σε όλα του που θέλει να γίνετε το δικό του έστω και αν είναι πολύ λάθος. Και φυσικά με ένα ΕΓΩ μέχρι τον ουρανό. Εκεί τα έσπασα για πρώτη φορά μαζί του στην έκθεση του 2012, γιατί δεν ήθελα οι βλακείες που κάνει να έχουν από κάτω και το δικό μου όνομα. Υπενθυμίζω εκείνο το σούργελο κείμενο που είχε ανεβάσει και στο insomnia και μας έκανε ρεζίλι πανελλαδικός. Και έγιναν πολλά και διάφορα τα οποία δεν τα γνωρίζουν όσοι δεν ήταν στην ομάδα του 2012.

• arislab
  • Το Άβαταρ του/της arislab
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
03/11/2014 13:02 - 03/11/2014 15:52 #24152 από arislab
Απαντήθηκε από arislab στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
Ειναι στη φύση του Έλληνα όταν έχει μια μεγάλη επιτυχία κάποιοι να τον φθονούν.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο Νίκος (nkary) και η υπόλοιπη ομάδα (dr_Wh0 κλπ.) ολοκλήρωσαν με επιτυχία το σκανάρισμα του περιοδικού USER, κάτι με το οποίο θα τους θυμόμαστε για την προσφορά τους στο ρετροχώρο και αυτή ειναι η επιβράβευσή τους.
Καποιοι όμως (retrovisions-akmakas) "ζήλεψαν" αυτη την προσπάθεια-επιτυχία των παιδιών, ισως γιατι πιστεύουν οτι το σκανάρισμα ρετρο περιοδικών είναι δικό τους "χωράφι". Όμως σημασία εχει Νίκο οτι τα ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ παρά τις όποιες "τρικλοποδίες" σας εβαλαν κάποιοι..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!συνεχίστε απτόητοι! :thumbup: :thumbup: :thumbup:
..πάντως, ευτυχώς που το ανέφερες το γεγονός για να γνωρίζουμε τι επικρατει στην ρετροκοινότητα..(και τα άδικα μπαναρίματα!) ;)

• akmakas
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
03/11/2014 13:33 - 03/11/2014 13:45 #24153 από akmakas
Απαντήθηκε από akmakas στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
Πραγματικά λυπάμαι για την κατάντια μερικών..και ιδικά για κάποιους που κάποτε πίναμε καφέ μαζί.

Δεν ασχολούμε με κανένα άλλο site πλην του δικού μου αλλά επιδή πάλι με πληροφώρισαν τα κουτσομπολιά σας θα σας πω ποιος μου πουλησε το user Νο 89 για να πάψετε να κάνετε ικασίες στο μυαλό σας και να λέτε αυτές τις μπούρδες που λέτε..

Το περιοδικό μου το πούλησε ο Themis86 από το retrovisions.gr.Το είδα στην αγγελία που ανάρτησε και το αγόρασα..Με την σειρά μου το έδωσα αλλού σε παλιό φίλο.Το οτι το εψαχναν κάποιοι εγώ δεν γνώριζα τίποτα απολύτως μετά το έμαθα.Έχω και τα pm για τους δίσπιστους με τις ημερομηνίες που δίχνουν ότι η συναλαγή των PM έγινε στις 22 September 2014 - 07:54 PM.

Από εκεί και πέρα το πότε και αν θα το ανεβάσω είναι δική μου υπόθεση νομίζω οτι αυτό είναι κατανοητό.

Κάποιοι έμαθαν να κρύβωνται πίσω από τους υπολογιστές τους και να κρίνουν με αυτά που ακούν..Το θλιβερό είναι ότι τα πιστεύουν κιόλας.Όποιος θέλεις να μου μιλήσει ευχαρίστως στο retrovisions να του λύσω όλες τις απορείες του με PM..

Καλή συνέχεια στα κατηνίστικα....

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 13:48 - 03/11/2014 14:00 #24154 από nkary
Άρα θες να μας πεις ότι ο Lomos που γράφει στα πμ ότι τα πούλησε στον διαχειριστή του ρετροβίζονς λέει ψέματα? Μ αρέσει που ρε ακμακάκα αφήνεις πάντα το δάσος και πιάνεις το δέντρο. Και ποιος σε ρώτησε ρε που βρήκες το 89? Στα άλλα έχεις να πεις κάτι ή το πουλάκι τσίου :dance2:

Καλή συνέχεια στα κατηνίστικα....

Είπε η αρχαιότερη κατίνα της ρετροκοινότητας
Είσαι για λύπηση ρε :wave:
Τουλάχιστον το κατινίστικα θα έπρεπε να ξέρεις πως γράφεται. Είναι το σήμα κατατεθέν σου

Δεν ασχολούμε με κανένα άλλο site πλην του δικού μου

Αυτό είναι σίγουρο? Γιατί βλέπω είσαι συνεχώς ένα βήμα πίσω από το iamretro ;)

Κάποιοι έμαθαν να κρύβωνται πίσω από τους υπολογιστές τους και να κρίνουν με αυτά που ακούν..Το θλιβερό είναι ότι τα πιστεύουν κιόλας.Όποιος θέλεις να μου μιλήσει ευχαρίστως στο retrovisions να του λύσω όλες τις απορείες του με PM..

Εσύ μόνο με πμ μπορείς να μιλήσεις. Ξέρεις. Μετά edit, delete και έτσι. Μετά από 2 χρόνια και παραμένεις ο ίδιος ακμακάκας ρε.
:laugh4: :laugh4: :laugh4:
Να μου σβήσεις το account ακμακάκα από το σούπερβλόκ σου. Ακους?

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
03/11/2014 14:23 #24155 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3

nkary έγραψε: ...Να μου σβήσεις το account ακμακάκα από το σούπερβλόκ σου. Ακους?

Σε περίπτωση που διαγραφεί εντελώς ο λογαριασμος ενος μελους, τα ποσταρίσματά του θα συνεχίσουν να ειναι ανηρτημένα? :dry:

21st century breakdown...

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 14:31 #24156 από nkary
Δεν έχω ιδέα Χρήστο
Εγώ θέλω να μου σβήσει τον λογαριασμό που έγινε στο βλοκ που πάει να φτιάξει. Όσο για το δήθεν φόρουμ του, ας τον κρατήσει να με βλέπει banned και να φτιάχνεται χαχαχαχαχα

• chriskgnr
  • Το Άβαταρ του/της chriskgnr
  • Retro Elite
  • Retro Elite
  • Well, i got one chance left in a nine live cat.
Περισσότερα
03/11/2014 14:37 #24157 από chriskgnr
Απαντήθηκε από chriskgnr στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
Αν ισχύει όμως κάτι τετοιο, δηλαδη να χανονται τα posts με την πληρη διαγραφη του μελους, τοτε εξηγειται γιατι ο ακμακας δεν διαγραφει τα πρωην μελη. Γιατι, τα 10-15 πρωην μελη που ζητησαν διαγραφη μπορει να εχουν και 15000 posts συνολο, οποτε... :huh:

21st century breakdown...

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 14:45 - 03/11/2014 21:13 #24158 από nkary
Καλά σώθηκες τώρα :tease:
Εγώ όταν έφυγα από εκεί μέσα του ζήτησα να σβήσει όχι τα ποστ μου αλλά τα περιοδικά-βιβλία-κόμικ που είχα σκανάρει. Αυτός μου είχε απαντήσει ότι αν σβήσει τα ποστ μου θα χάλαγε η δομή του φόρουμ του. Άλλο του είχα ζητήσει άλλο κατάλαβε αλλά οκ κλασικό γι αυτόν. Καλά να είναι τα παιδιά του retroclub που στο τέλος σε ένα καφέ του είπαν αφού θέλει έτσι ο Νίκος σβήστα να τελειώνεις. Αλλιώς ακόμα θα τα είχε και θα καμάρωνε ;)
Τυχερός είναι που ο γιατρός του άφησε τα δικά του

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
03/11/2014 20:56 #24161 από dR_wH0
Απαντήθηκε από dR_wH0 στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3
Είναι επιλογή του διαχειριστή το τι θα γίνουν τα ποστ του μέλους που θα διαγραφεί. Εγώ δεν ήθελα να σβηστούν τα δικά μου - ούτε νομίζω οτι με έχει μπαναρισμένο ο Γιώργος, αλλά απο τότε που *χωρίσαμε* τα τσανάκια μας δεν μπαίνω καθόλου. Ήθελα όταν γράφεται ενα νέο μέλος εκεί να μπορεί να βοηθηθεί και απο τα δικά μου θέματα, αυτά που άφησα - όσα είναι. Κάτι για το οποίο μου είχε τονίσει τότε ο Άγγελος (ultra) οτι ειναι και το πιο σωστό.

Το συνήθες τώρα, είναι να διαγράφεται το όνομα του μέλους αλλά τα πόστ να παραμένουν με όνομα "Guest" ή το όνομα που είχε το μέλος. Απλά φαίνεται οτι πλέον δεν είναι *μέλος*. Αυτό που λέει ο Γιώργος οτι θα χαλάσει η *λογική* συνέχεια του φορουμ, η δομή και άλλες τέτοιες @@ριες δεν ισχύουν. Απλά θα φαίνονται ΠΟΛΛΑ ποστ, απο άτομα που ΔΕΝ υπάρχουν πλέον..

Στα διαταυτα τώρα, ειλικρινά δεν περίμενα κάποια καλύτερη απάντηση απο τον Γιώργο - τι να πεί κανείς.

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
03/11/2014 21:18 - 03/11/2014 21:19 #24162 από nkary

Κάτι για το οποίο μου είχε τονίσει τότε ο Άγγελος (ultra) οτι ειναι και το πιο σωστό

Και εμένα μου το είχαν πει αυτό κάποιοι αλλά τους είχα πει ότι θα τα ανεβάσω όλα στο iamretro. Μιλάω πάντα για τις ψηφιοποιήσεις έτσι. Άρα όποιος θέλει μπαίνει iamretro και κατεβάζει. Η λεγόμενη ρετροκοινότητα δεν έχασε κάτι επειδή εγώ επέμενα τότε να τα κατεβάσει από το βλοκ του ;)

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
04/11/2014 19:04 #24179 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Απόψεις ρετροκοινότητας Νο3

nkary έγραψε: ...εκείνο το...κείμενο που είχε ανεβάσει και στο insomnia...

Για δώσε φως...
:shake:

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
04/11/2014 19:47 #24181 από nkary
Ρώτα τα παιδιά εδώ μέσα να σου πούνε. Μιλάμε για ένα κείμενο μέσα στα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη, γεμάτο φανφάρες που μόνο ένας φαντασμένος γράφει όπως το "γυρνώ την πλάτη μου στο μάλλον" wtf :bow: Μέχρι και το "Θεσσαλονικοίς" λάθος το είχε γράψει και του το τονίσανε και 2-3 άτομα, μέσα στο Insomnia, ότι είναι κρίμα Θεσσαλονικιός να το γράφει λάθος. Εγώ τότε του είχα πει ότι καλό είναι πριν βγάλει τέτοια πράματα να το έστελνε και σε 2-3 άτομα της ομάδας να πουνε την γνώμη τους για τυχόν λάθη, αλλαγές κτλ. Αλλά ο akmakakas δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του. Στο τέλος του είπα οκ ρε μαν το έγραψες που το έγραψες δεν μπορούσες να το περάσεις από έλεγχο στο Word. Και η απάντηση του akmakaka: δεν χρησιμοποιώ MS Word :laugh4: :laugh4: :laugh4:
Ρώτα τα παιδιά εδώ μέσα και τον drwho να σου πούνε ιστορίες απείρου κάλλους για την έκθεση του 2011 :dance2:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.374 δευτερόλεπτα