- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- PC Master CDrom images archive?
PC Master CDrom images archive?
- ioannis
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Φώτη ελπίζω όλα καλά! Αν μπορέσεις να βρεις λίγο χρονο για εκείνο το ISO που αναζητώ θα το εκτιμούσα πολύ.
Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Έφτιαξα σε ISO το CD του τεύχους 100 και το ανέβασα. Μπορείτε να το κατεβάσετε στο παρακάτω link :
1drv.ms/u/s!AqjQgBIJPPeFgZUS_9X7IzMxMI1FQw?e=zsuxVj
Επειδή είναι σε wetransfer και σε 1 βδομάδα θα διαγράψουν το αρχείο και δεν θα ισχύει το link, καλό είναι να ανέβει στο archive.org, οπότε nkary / nuclear ή όποιος από εδώ έχει account στο archive.org ας κάνει ένα κόπο να το ανεβάσει για να είναι συγκεντρωτικά εκεί με όλα τα άλλα.
EDIT : Ανανεώθηκε το link του wetransfer με νέο επειδή ανέβηκε ξανά το αρχείο για να μείνει περισσότερο
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
Συνημμένα:
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
nkary έγραψε: Στο site μου να το βάλω ευχαρίστως, στο άλλο δεν έχω ιδέα
OK, μια χαρά
KEEP RETRO
υγ αν μπορείς στείλε μου σε όσο μεγαλύτερη ανάλυση και το cd και το φακελάκι
- ioannis
- Retro Starter
-
Αν δε το εκανε κανεις το ανεβάζω και εγώ στο archive.org
Να'σαι καλά! Ήθελα πάρα πολυ τα demo της Γενναδείου που ειναι μέσα. (Ακόμα πιο πολύ τα full games αλλα πολλά ζητάω)
- ioannis
- Retro Starter
-
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε από το παραπάνω ποστ όσοι δεν προλάβατε στο ανανεωμένο link , πληροφοριακά το νέο link θα μείνει για πολύ καιρό ενεργό.
KEEP RETRO
- ifollowrivers
- Retro Starter
-
- foo_jam2002
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
- manos426f
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 110
ifollowrivers έγραψε: Κρίμα που το περιοδικό είχε ξεπέσει τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Κατά τύχη είχε πέσει ένα από τα τελευταία τεύχη του περιοδικού και το κυρίως άρθρο ήταν με ποια gaming ηρωίδα... τον έπαιζαν όταν ήταν μικροί! Είχα πάθει σοκ, δεν ήξερα αν εγώ γέρασα πολύ ή το περιοδικό είχε πιάσει πάτο. Ας το θυμόμαστε λοιπόν όλοι όπως ήταν τότε, κι όχι όπως είχε καταντήσει...
Τι ανακρίβειες είναι αυτές που γράφεις ρε φίλε; Πώς πετάς τέτοια λάσπη, με τόσο χαρακτηριστική ευκολία;
Μπορεί να μην υπήρξα μέλος της τελευταίας ομάδας του PC Master, αλλά της προηγούμενης, εκείνης δηλαδή που η τελευταία κλήθηκε να αντικαταστήσει, εντούτοις δε μου αρέσει να βλέπω να γράφονται ανακρίβειες, σε οποιαδήποτε χρονική περίοδο κι αν αναφέρονται αυτές. Κι επειδή τυχαίνει να μη συχνάζει εδώ κάποιο μέλος εκείνης της ομάδας, σου απαντώ εγώ λοιπόν, έστω και με σημαντική χροική καθυστέρηση, μια και τώρα είδα το -ατυχέστατο αυτό- post σου.
Το άρθρο που επικαλείσαι ήταν στο τεύχος 295 (όντως λίγο πριν το τέλος του περιοδικού, το οποίο ήρθε στο τεύχος 303), ονομαζόταν Female Gaming, ήταν γραμμένο από συντάκτρια και όχι συντάκτη και ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν είχε να κάνει με το "με ποια gaming ηρωίδα... τον έπαιζαν όταν ήταν μικροί", αλλά αφ' ενός με είδη γυναικών που θα συναντήσεις στα διάφορα chat rooms, αφ' ετέρου με διάσημες γοητευτικές gaming ηρωίδες.
Θες να πούμε ότι, κατά τη δική σου γνώμη, δεν ήταν καλογραμμένο; Δεκτό. Ότι δε σου έλεγε απολύτως τίποτα σαν θέμα; Δεκτό και πάλι. Αλλά από τα παραπάνω μέχρι να φτάνεις να λες ότι γράφτηκε άρθρο σχετικά με το "με ποια gaming ηρωίδα... τον έπαιζαν όταν ήταν μικροί" υπάρχει ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη απόσταση!
Καλό θα ήταν λοιπόν να είμαστε, καμιά φορά, λιγάκι πιο προσεκτικοί στο τι λέμε και γράφουμε, γιατί μπορεί, άθελά μας, να δημιουργήσουμε τελείως λανθασμένες εντυπώσεις. Και το PC Master, όντας το ιστορικότερο και μακροβιότερο computer gaming περιοδικό, αν μη τι άλλο, δεν αξίζει τέτοιας, τουλάχιστον απρόσεκτης, συμπεριφοράς....
Ballywood - Αίθουσα ψυχαγωγίας στη Νέα Χαλκηδόνα με Darts, Billiards και Ping Pong!
Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς.
Δεν υπάρχει μεγαλύτερο adventure game από την ίδια μας τη ζωή.
- JIANOS
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 167
Εάν έχω ένα παράπονο για το pc Master είναι ότι τελείωσε την πορεία του τόσο απότομα.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
paramythis_13 έγραψε: Γεια σε όλους και καλή χρονιά, είμαι νέος εδώ και βρίσκω το site πολύ καλό, νιώθω ότι με συνδέει με τις πιο αθώες εποχές του παρελθόντος.Ήμουν φανατικός αναγνώστης του pc master και έχω όλα τα τεύχη από το 150 και μετά συν το 146. Αντίστοιχα, έχω κι όλα τα συνοδευτικά cd ή dvd εκτός από αυτά των τευχών 146 και 161. Τα είχα δανείσει σε φίλους αλλά δεν τα πήρα ποτέ πίσω.Θα μπορούσε κάποιος να τα ανεβάσει κάπου σε μορφή iso ή κάτι τέτοιο; Θα μπορούσα κι εγώ να εξυπηρετήσω με τον ίδιο τρόπο όποιον θέλει κάτι, έχω χώρο σε hosting site.
Καλησπέρα, ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
Τα cd τα έχω μεν, απλά δεν μου είναι εύκολο αυτή τη στιγμή λόγω υποχρεώσεων και κάποιων άλλων λόγων να ψάξω να τα βρω για να τα ανεβάσω.
Αν μπορέσω κάποια στιγμή θα ψάξω να τα βρω και θα ενημερώσω στο ποστ εδώ, θα το προσπαθήσω σύντομα.
KEEP RETRO
- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- PC Master CDrom images archive?