- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- PC Master CDrom images archive?
PC Master CDrom images archive?
- foo_jam2002
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 9
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
paramythis_13 έγραψε: Καλησπέρα Φώτη, καταλαβαίνω από υποχρεώσεις, καθημερινότητα, αστάθμητους παράγοντες κλπ. Ακόμα κι αν δεν μπορέσεις, δεν πειράζει. Σε ευχαριστώ πολύ που απάντησες. Συνέχισε την καλή δουλειά εδώ με το site
Για να το βάλω μπρος αλλά και για να μην γίνει κάποιο μπέρδεμα και ανεβάσω κάτι διαφορετικό από αυτά τα 2 που θέλεις, τσέκαρε λίγο αν είναι τα παρακάτω αυτά που ψάχνεις (πατώντας στην κάθε φωτογραφία την εμφανίζει σε μεγαλύτερο μέγεθος) :
Τεύχος 146 :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...r/pc-master-166-6178
Συνοδευτικό cd τεύχους 146 :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...ster/extras-146-6396
Τεύχος 161 :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...r/pc-master-181-6193
Συνοδευτικό cd τεύχους 161 :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...ster/extras-161-6411
Είμαστε σωστά?
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- foo_jam2002
- Retro Starter
-
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Οπότε όποιος θέλει μπορεί να τα κατεβάσει στα παρακάτω links, τα ανέβασα στο Onedrive και θα τα αφήσω για αρκετό καιρό εκεί ώστε να τα κατεβάσει όποιος θέλει :
Συνοδευτικό cd τεύχους 146 :
1drv.ms/u/s!AqjQgBIJPPeFgZoBSO7P9H9jlDEbVw?e=zBBQvq
Συνοδευτικό cd τεύχους 161 :
1drv.ms/u/s!AqjQgBIJPPeFgZoAzyZKSZN4PnyA-w?e=GAqSqb
Enjoy
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- Getta Robo
-
- Retro Starter
-
- Ειμαι ο Γκεττα. Το σουπερ Ρομποτ.
Εχω μια απορια πανω στο διαμοιρασμο τους, ενω στις πρωτες σελιδες υπηρξε η αναφορα διαμοιρασμου τους στο archives.org μετεπειτα χρησιμοποιηθηκαν τριτες σελιδες οπου αποδεδειγμενα αφαιρουν το περιεχομενο μετα απο καποιο διαστημα.
Γιατι δεν συνεχιζετε να χρησιμοποιειτε το archives.org εναντι αυτων;
So much for the laws of physics!
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
nkary έγραψε: Παίζει οι φώτος των cd να ειναι σε μεγαλύτερα ανάλυση να τα ανεβάσω στο δικο μου σιτε?
Ναι Νίκο, υπάρχουν σε μεγαλύτερο μέγεθος, είναι στη gallery που έχω φωτογραφήσει και έχω ανεβάσει τα πάντα από τη συλλογή μου (μηχανήματα - περιοδικά κτλ).
Σε αυτό το thread λίγο παραπάνω που ρωτάω το Χρήστο αν είναι τα σωστά, σε αυτές τις φωτογραφίες αν πατήσεις στη δισκετα (κάτω από τη φωτογραφία) κατεβαίνει το αρχείο σε μεγάλη ανάλυση, στα βάζω και κατευθείαν εδώ :
Ανέβασε τα να υπάρχουν και στο site σου, από εμένα έχεις το ελεύθερο
Γενικά η συλλογή με τα περιοδικά είναι εδώ αν τυχόν θες να κατεβάσεις και άλλες φωτογραφίες από εξώφυλλα ή συνοδευτικά :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-magazines-collection
και επί την ευκαιρία μιας και μιλάμε για το PC Master, βρίσκεται εδώ (μετά τα εξώφυλλά αν κατέβεις πιο κάτω στη σελίδα εχω φωτογραφήσει και όλα τα συνοδευτικά π.χ. Cds, δισκέτες κτλ) :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...collection/pc-master
KEEP RETRO
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Getta Robo έγραψε: Συγχαρητηρια για την απαντηση ολων, τα CDs εχουν πολυ μεγαλο και χαμενο θησαυρο απο το internet και ευτυχως πλεον ειναι διαθεσιμα.
Εχω μια απορια πανω στο διαμοιρασμο τους, ενω στις πρωτες σελιδες υπηρξε η αναφορα διαμοιρασμου τους στο archives.org μετεπειτα χρησιμοποιηθηκαν τριτες σελιδες οπου αποδεδειγμενα αφαιρουν το περιεχομενο μετα απο καποιο διαστημα.
Να είσαι καλά Νίκο
Για το archive.org είχα γράψει σε αυτό το thread ότι δεν έχω λογαριασμό αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με τέτοιου είδους project λόγω έλλειψης χρόνου, λόγω γραμμής (απλή adsl) κτλ. Αν κάτι αλλάξει θα το δω βέβαια.
KEEP RETRO
Εννοείς mediafire, onedrive κτλ?Getta Robo έγραψε: Συγχαρητηρια για την απαντηση ολων, τα CDs εχουν πολυ μεγαλο και χαμενο θησαυρο απο το internet και ευτυχως πλεον ειναι διαθεσιμα.
Αν το πληρώνεις όπως εγω δεν το αφαιρούν ποτέ
Επιπλεόν ειναι πιο ευχρηστα (τουλαχιστον στη δικη μου περίπτωση) από οτι το archives
Το 161 μονο του το εχεις κάπου ή μονο μαζι με το unreal?Fotis_KFOR έγραψε:
nkary έγραψε: Παίζει οι φώτος των cd να ειναι σε μεγαλύτερα ανάλυση να τα ανεβάσω στο δικο μου σιτε?
Ναι Νίκο, υπάρχουν σε μεγαλύτερο μέγεθος, είναι στη gallery που έχω φωτογραφήσει και έχω ανεβάσει τα πάντα από τη συλλογή μου (μηχανήματα - περιοδικά κτλ).
Σε αυτό το thread λίγο παραπάνω που ρωτάω το Χρήστο αν είναι τα σωστά, σε αυτές τις φωτογραφίες αν πατήσεις στη δισκετα (κάτω από τη φωτογραφία) κατεβαίνει το αρχείο σε μεγάλη ανάλυση, στα βάζω και κατευθείαν εδώ :
Ανέβασε τα να υπάρχουν και στο site σου, από εμένα έχεις το ελεύθερο
Γενικά η συλλογή με τα περιοδικά είναι εδώ αν τυχόν θες να κατεβάσεις και άλλες φωτογραφίες από εξώφυλλα ή συνοδευτικά :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-magazines-collection
και επί την ευκαιρία μιας και μιλάμε για το PC Master, βρίσκεται εδώ (μετά τα εξώφυλλά αν κατέβεις πιο κάτω στη σελίδα εχω φωτογραφήσει και όλα τα συνοδευτικά π.χ. Cds, δισκέτες κτλ) :
www.retrocomputers.gr/collection/retro-m...collection/pc-master
- foo_jam2002
- Retro Starter
-
Με την ευκαιρία, να αναφερθώ κι εγώ στο archives.org, ήδη χθες ανέβασα το cd του τεύχους 151 και θα συνεχίσω σαν project με όλα τα υπόλοιπα, από το 146 και μετά που τα έχω όλα (πλην 147,148 και 149), θα αναφέρω τη συνεισφορά σου στα cd των τευχών 146 και 161, αν είσαι οκ με αυτό. Σαν ευχρηστία καλό μου φάνηκε σαν site, πιο σταθερό από το mega που έχω free account.
Θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή να βρίσκονται όλα εκεί, εκτός από τα dvd που περιέχουν copyright βέβαια. Όποιο άλλο παιδί ενδιαφέρεται να ανεβάσει ας το γράψει εδώ για να μην ανέβει κάτι 2 φορές. Μέσα στο ΣΚ εκτός απροόπτου θα ανεβάσω το 153. Στο σημείο που άρχισε το dvd υπάρχει το πρόβλημα του copyright αλλά κάτι θα γίνει, νόμιμο εννοώ
Και πάλι ευχαριστώ Φώτη και μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα και να τα πούμε από κοντά σε μια ρετροέκθεση!
Η μοναδική (από όσο γνωρίζω) hosting files υπηρεσία που σου παρέχει direct links των αρχείων σου και μπορείς να τα βάλεις πίσω από ενα link χωρίς να φεύγει κάποιος από το site σου (το greekrcm στην περιπτωση μου) ειναι η mediafire. Γι αυτό αναφέρω την ευχρηστίαparamythis_13 έγραψε: Μετά από τουλάχιστον 15 χρόνια, τα κενά στη συλλογή μου συμπληρώθηκαν! Να είσαι καλά Φώτη, δεν περίμενα ότι θα τα έβρισκα ποτέ. Ήδη τα κατέβασα και θα τα κάψω εκτυπώνοντας τα εξώφυλλα. Δεν έχουν μόνο ιστορική αξία, δε μου θυμίζουν μόνο πιο ανέμελες μέρες, έχουν και χρήσιμο περιεχόμενο.
Με την ευκαιρία, να αναφερθώ κι εγώ στο archives.org, ήδη χθες ανέβασα το cd του τεύχους 151 και θα συνεχίσω σαν project με όλα τα υπόλοιπα, από το 146 και μετά που τα έχω όλα (πλην 147,148 και 149), θα αναφέρω τη συνεισφορά σου στα cd των τευχών 146 και 161, αν είσαι οκ με αυτό. Σαν ευχρηστία καλό μου φάνηκε σαν site, πιο σταθερό από το mega που έχω free account.
Θα ήταν ωραίο κάποια στιγμή να βρίσκονται όλα εκεί, εκτός από τα dvd που περιέχουν copyright βέβαια. Όποιο άλλο παιδί ενδιαφέρεται να ανεβάσει ας το γράψει εδώ για να μην ανέβει κάτι 2 φορές. Μέσα στο ΣΚ εκτός απροόπτου θα ανεβάσω το 153. Στο σημείο που άρχισε το dvd υπάρχει το πρόβλημα του copyright αλλά κάτι θα γίνει, νόμιμο εννοώ
Και πάλι ευχαριστώ Φώτη και μακάρι να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα και να τα πούμε από κοντά σε μια ρετροέκθεση!
Αλλά πριν μερικές ημέρες αλλαξα τα λινκς των iso's σε onedrive γιατί κάποιοι επιμένουν να χρησιμοποιούν "μυστήριες" μεθόδους κατεβάσματος από το site μου κατεβάζοντας πχ 10 φορές το ίδιο αρχείο, δηλαδή από ενα iso και μονο μου τρώνε 4-5-6GB bandwidth, το οποίο όμως εγώ το πληρώνω, δεν έχω απεριοριστό.
- konc
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 431
nkary έγραψε:
Πιθανότατα είναι download managers που κατεβάζουν ταυτόχρονα 2-3-5 chunks από το ίδιο αρχείο αλλά το mediafire τα χρεώνει ως ξεχωριστά, δεν βλέπω άλλο λογικό λόγο να γίνεται αυτό
(έλεος τι editor είναι αυτός...)
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
konc έγραψε: (έλεος τι editor είναι αυτός...)
Χαχαχα, το έχει αναφέρει και ο nkary να τον αλλάξω Κώστα, με την νέα έκδοση στο φόρουμ άλλαξαν τον editor και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος editor για να μπορώ να διαλέξω ποιον να έχω, μιας και εγώ προσωπικά προτιμώ λόγω συνήθειας τον παλιό editor.
Ο νέος editor ξεκινάει στην προεσκόπηση και πρέπει να πατήσεις το "Source" πάνω αριστερά για να μπεις σε απλό κείμενο ώστε να κάνεις αλλαγές κτλ πιο εύκολά όπως ήταν πριν την αναβάθμιση.
Έχω δει στο φόρουμ του κατασκευαστή ότι αρκετοί ζητάνε τον παλιό editor, οπότε ελπίζω σε νεότερο update να προσθέσον επιλογή να γυρνάς στον παλιό ή να τροποποιήσουν λιγο αυτόν έστω να είναι όπως είχαμε συνηθίσει με τον προηγούμενο για ευκολία.
KEEP RETRO
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
nkary έγραψε: Το 161 μονο του το εχεις κάπου ή μονο μαζι με το unreal?
Όχι, στα τεύχη που έδιναν 2 cd μαζί, τα έβγαζα σε μία φωτογραφία, κάντο crop και θα είναι μια χαρά.
KEEP RETRO
- Forum
- Διάφορα
- Περιοδικά - Έντυπα
- Περιοδικά ρετρό υπολογιστών - κονσολών
- PC Master
- PC Master CDrom images archive?