PC Master CDrom images archive?

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
06/02/2021 17:52 - 06/02/2021 17:53 #47082 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα PC Master CDrom images archive?

konc έγραψε:

nkary έγραψε:

Πιθανότατα είναι download managers που κατεβάζουν ταυτόχρονα 2-3-5 chunks από το ίδιο αρχείο αλλά το mediafire τα χρεώνει ως ξεχωριστά, δεν βλέπω άλλο λογικό λόγο να γίνεται αυτό

(έλεος τι editor είναι αυτός...)

Δυστυχως ειναι κάποιοι που το κατέχουν το άθλημα και χρησιμοποιούν scriptακια. Μαι φορά έστειλα email σε έναν να μου πει με πιο τρόπο καταβάζει και γινετε αυτό και μου απάντησε έτσι. Αλλά το αποτέλεσμα με όποιο τρόπο και να γινετε είναι ότι τσάμπα μου τρώνε το bandwidth. Ο κάθε mediafire φυσικά και θα σου χρεώσει όσες φορες γινει download ενα αρχείο.

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
06/02/2021 17:56 #47083 από nkary

Fotis_KFOR έγραψε:

nkary έγραψε: Το 161 μονο του το εχεις κάπου ή μονο μαζι με το unreal?

Όχι, στα τεύχη που έδιναν 2 cd μαζί, τα έβγαζα σε μία φωτογραφία, κάντο crop και θα είναι μια χαρά

Είναι ήδη θολή η φώτο αμα κάνω και κροπ κλαιν μετά

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
06/02/2021 17:59 - 06/02/2021 18:00 #47084 από nkary

Fotis_KFOR έγραψε:

konc έγραψε: (έλεος τι editor είναι αυτός...)

Χαχαχα, το έχει αναφέρει και ο nkary να τον αλλάξω Κώστα, με την νέα έκδοση στο φόρουμ άλλαξαν τον editor και δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος editor για να μπορώ να διαλέξω ποιον να έχω, μιας και εγώ προσωπικά προτιμώ λόγω συνήθειας τον παλιό editor.
Ο νέος editor ξεκινάει στην προεσκόπηση και πρέπει να πατήσεις το "Source" πάνω αριστερά για να μπεις σε απλό κείμενο ώστε να κάνεις αλλαγές κτλ πιο εύκολά όπως ήταν πριν την αναβάθμιση.

Έχω δει στο φόρουμ του κατασκευαστή ότι αρκετοί ζητάνε τον παλιό editor, οπότε ελπίζω σε νεότερο update να προσθέσον επιλογή να γυρνάς στον παλιό ή να τροποποιήσουν λιγο αυτόν έστω να είναι όπως είχαμε συνηθίσει με τον προηγούμενο για ευκολία.

Είναι γτπ οι τυποι, ο εδιτορ ειναι το βασικότερο σε ένα φόρουμ και καταφεραν και τον εσκισαν. Μόνο για μια απλη παράθεση πρέπει να κάνεις κλικ ακριβείας αλλιως σε βγάζει αλλου να γράψεις

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
06/02/2021 19:02 #47085 από foo_jam2002
Απαντήθηκε από foo_jam2002 στο θέμα PC Master CDrom images archive?
Το mediafire δεν το έχω ψάξει πολύ, ίσως χρειαστεί να το δω όταν τελειώσει ο free χώρος στο mega. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πληρώσω το mega γιατί πολλά dl/ul κολλάνε, ειδικά σε μεγάλα αρχεία.

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
06/02/2021 19:28 #47086 από nkary

paramythis_13 έγραψε: Το mediafire δεν το έχω ψάξει πολύ, ίσως χρειαστεί να το δω όταν τελειώσει ο free χώρος στο mega. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν θα πληρώσω το mega γιατί πολλά dl/ul κολλάνε, ειδικά σε μεγάλα αρχεία.

Εγώ δεν ήθελα όταν πατάς ένα κουμπι για download να φευγεις από το σιτε και να πηγαίνεις σ αυτο που ειναι το αρχείο. Από οσο το εψαξα μονο το mediafire, όχι free λογαριασμος, σου παρέχει τετοια links, λέγονται direct files links. Και αλλές hosting υπηρεσίες λενε ότι δίνουν αλλά όσες δοκιμασα καμια δε δουλευε. Αν εσένα δε σου χρειάζεται αυτό που περιγράφω πιο πάνω μια χαρά ειναι και το mega απλά δίνει μικρό free χώρο, μόνο 15GB όταν τελειώσει ο χρόνος από τα επιπλεόν 35GB που δινει κατά την εγγραφη (σύνολο 50GB). 

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
06/02/2021 20:15 #47087 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα PC Master CDrom images archive?

nkary έγραψε: Είναι ήδη θολή η φώτο αμα κάνω και κροπ κλαιν μετά

Τώρα τα μάζεψα και τα πήγα πίσω στο ρετρό-μπουντρούμι, δεν ξανα-ανακατεύω πάλι το χώρο για να τα βγάλω :P :P :P

• konc
  • Το Άβαταρ του/της konc
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
06/02/2021 23:33 #47089 από konc
Απαντήθηκε από konc στο θέμα PC Master CDrom images archive?

Fotis_KFOR έγραψε: Ο νέος editor ξεκινάει στην προεσκόπηση και πρέπει να πατήσεις το "Source" πάνω αριστερά για να μπεις σε απλό κείμενο ώστε να κάνεις αλλαγές κτλ πιο εύκολά όπως ήταν πριν την αναβάθμιση.

Αααα τέλεια! Τουλάχιστον έτσι κάνεις δουλειά, πολύ χρήσιμη πληροφορία, δεν θα το είχα πατήσει ποτέ από μόνος μου

Fotis_KFOR έγραψε: Έχω δει στο φόρουμ του κατασκευαστή ότι αρκετοί ζητάνε τον παλιό editor, οπότε ελπίζω σε νεότερο update να προσθέσον επιλογή να γυρνάς στον παλιό ή να τροποποιήσουν λιγο αυτόν έστω να είναι όπως είχαμε συνηθίσει με τον προηγούμενο για ευκολία.

Ε τότε μάλλον θα το κάνουν λογικά. Μα τι σκεφτόντουσαν!

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
08/02/2021 17:38 #47091 από foo_jam2002
Νίκο, από όσο θυμάμαι, από την αρχή 50 GB μου έδινε το mega, αλλά για σένα που τρέχεις σάητ, σίγουρα, το mediafire με τα direct links είναι πιο χρήσιμο. Αν σου φτιάξει το site μια ελληνική εταιρεία web design δε σου δίνει και χώρο; Ρωτάω γιατί με ενδιαφέρει να κάνω κάτι και είχα κοιτάξει δωρεάν λύσεις αλλά καμία δε με κάλυψε. Προς το παρόν το σχέδιο είναι στον πάγο.

• nkary
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
08/02/2021 20:25 - 08/02/2021 20:29 #47092 από nkary
Πλεον τα 35GB ειναι μονο για ένα μηνα, μετα πέφτεις στα 15GB
Το web hosting σου δινει χώρο αλλα ειναι πολύ μικρός, με 5GB που εχω εγω δεν κάνεις τίποτα, μονο το site και αντε να σου μενει 1-1,5 GB
Βέβαια έχει και μεγαλύτερα πακέτα, λεφτά να έχεις να δίνεις
Αλλά τόσα GB που χρειαζομαι εγω δεν νομιζω να δινει κανεις πακέτο με το hosting του site, ειμαι ήδη πάνω από 250GB
υγ
το site το εφτιαξα μόνος, δεν ξέρω τι παίζει αν πας σε μια εταιρεια και τους πεις θέλω πακέτο, δεν το εψαξα ποτε έτσι

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
06/03/2021 00:37 #47180 από foo_jam2002
Όποιος ενδιαφέρεται ας έχει υπόψιν πως έχω ανεβάσει στο archive.org τα cd των τευχών 151, 153 και 155 με τα εξώφυλλα που παρέχει ο Φώτης, φυσικά του έδωσα credit. Θα συνεχίσω με τα υπόλοιπα στον ελεύθερο χρόνο μου.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR

• johnretro
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
13/03/2021 14:08 #47260 από johnretro
Απαντήθηκε από johnretro στο θέμα PC Master CDrom images archive?
Μπράβο σε όλα τα παιδιά!
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": foo_jam2002

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
08/04/2021 18:48 #47338 από foo_jam2002
Φώτη ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες από τα εξώφυλλα των τευχών PC Master, δεν αντιστοιχούν στα σωστά τεύχη, για παράδειγμα, το 150 το εμφανίζει ως 170. Δεν ξέρω αν φαίνεται έτσι μόνο από κινητό, πάντως από τηλέφωνο το παρατήρησα. Ίσως έχει να κάνει με κάποιες εργασίες που έγιναν στο σάητ πρόσφατα.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
08/04/2021 19:36 - 08/04/2021 19:38 #47339 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα PC Master CDrom images archive?

Φώτη ήθελα να σε ενημερώσω ότι οι φωτογραφίες από τα εξώφυλλα των τευχών PC Master, δεν αντιστοιχούν στα σωστά τεύχη, για παράδειγμα, το 150 το εμφανίζει ως 170. Δεν ξέρω αν φαίνεται έτσι μόνο από κινητό, πάντως από τηλέφωνο το παρατήρησα. Ίσως έχει να κάνει με κάποιες εργασίες που έγιναν στο σάητ πρόσφατα.

Ευχαριστώ για την ενημέρωση, αλλά γενικά στη gallery ανεβάζω αποκλειστικά φωτογραφίες της συλλογής μου (μηχανημάτων , περιοδικών κτλ) και οι αριθμοί στο όνομα του κάθε αρχείου φωτογραφίας δεν είναι οι αριθμοί των τευχών αλλά αντιπροσωπεύουν την αύξουσα σειρά που ανέβηκαν τα τεύχη στην gallery από αυτά που είχα στην κατοχή μου τη συγκεκριμένη στιγμή που τα ανέβασα - και μελλοντικά ανεβάζω όσα επιπλέον αγοράζω και ανεβαίνει η αύξουσα σειρά κατά 1 από εκεί που βρίσκεται ο αριθμός εκείνη τη στιγμή.

Ειδικότερα για το PC Master, η αύξουσα σειρά "χάλασε" και για άλλον ένα επιπλέον λόγο, επειδή κάποτε κυκλοφορούσε σε δυο κομμάτια μαζί (χωρισμένο ως PC Master και ως PC Games) και όταν τα ανέβασα οι αριθμοί πήραν αύξουσα σειρά δύο φορές (μία για το PC Master και άλλη μία για το PC Games και ας ήταν του ίδιου μήνα αφού αναγκαστικά ήταν 2 έντυπα οπότε δύο φωτογραφίες / αρχεία).

Ευχαριστώ πάντως που με ενημέρωσες στην περίπτωση που είχα όντως κάνει λάθος για να το διόρθωνα.

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
08/04/2021 21:20 #47340 από foo_jam2002
Κανένα πρόβλημα, αλοίμονο! Χαίρομαι που είναι σωστή η αρίθμηση, γενικά μου αρέσει η τάξη :)

• foo_jam2002
  • Retro Starter
  • Retro Starter
Περισσότερα
27/05/2021 12:51 - 27/05/2021 13:06 #47449 από foo_jam2002
Το ανέβασμα των cd roms συνεχίζεται, το archive.org φιλοξενεί πλέον και το συνοδευτικό του τεύχους 181! Η αρχή έγινε με το 151 ενώ υπάρχουν και κάποια παλιότερα από άλλους χρήστες. Σε λίγο αρχίζουν τα dvd roms, οπότε ο ρυθμός θα ανακοπεί αλλά θα προσπαθήσω να συνεχίσω. Απλώς τα προβλήματα με το archive είναι τα λανθασμένα στατιστικά που άλλοτε διορθώνονται ενώ κάποια αρχεία δεν τα δείχνει στη λίστα μου σε android, ενώ υπάρχουν κανονικά στο site. Κι αυτό ομως το διορθώνουν εκ των υστέρων.
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": Fotis_KFOR, nkary

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.439 δευτερόλεπτα