Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
Δε σε ενοχλούσε βέβαια γιατί αν προσέφεραν κάποιοι έστω καμιά συμμετοχή και κανένα μηχάνημα δε θα μαμιόντουσαν άλλοι,δηλ εμείς τόσο στα κουβαλήματα,στησίματα,ξεστησίματα κ κάποιοι περισσότερο εξ ημών που έφεραν 15 κ 20 μηχανήματα.
Αν δεν σε ενοχλούσαν γιατί άρχισες και έκανες limited όλους τους πωλητές...sepultura,kostas the cat,seaside,atari.. και δε θυμάμαι ποιους άλλους.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- akmakas
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Καλό η κακό δεν ξέρω μπόρεί και να μην έπρεπε να τα πω αλλά το θεώρησα άδικο απλά...Limited δεν έκανα κανένα αν θέλεις να ξέρεις...Προφανώς δεν τα ξέρεις και εσύ καλά τα πράγματα χαλάρωσε λίγο.
Βρε Φωτη μιλήσαμε πόσες φορές έχω και άλλα πράγματα να κάνω όπως 25 ημερών baby sitting..
Στο ένα χέρι το μπουκάλι και στο άλλο το ρέψιμο..ήμαρτον αντε και έχουμε και άλλα πράγματα να κάνουμε..
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Από εκεί και πέρα... ούτε κάποιο μίσος υπάρχει όυτε τίποτα, απλά δεν μπορεί τόσα άτομα να έχουν πρόβλημα για τη συμπεριφορά σου και από την Αθήνα και από την Θεσσαλονίκη και εσύ να προσπαθείς να τα πεις με το δικό σου τρόπο ότι όλοι είναι λάθος!
Anyway, εγώ σταματάω εδώ, καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους!
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
Εγώ είδα ότι τα ψάχνουν κι αυτά και το πίξελ.Εγώ τι πρόβλημα να έχω,έσύ πρέπει να το ξεκαθαρίσεις.Εσύ έχεις να δώσεις απαντήσεις...akmakas έγραψε: EDIT
Βαγγέλη..Τα μηχανήματα αυτά είναι δικά μου απλά επειδή μου τα χάρισαν τα ποστάρω στην επίσημη σελίδα της έκθεσης..Είναι και άλλα από δωρεές τα οποία θα τα βάλω στην σελίδα..Είναι από το 2005 υπάρχει κανένα πρόβλημα?
Το σταματάω κι εγώ εδώ λόγω μωρού,άνθρωποι είμαστε...
Καλή χρονιά!
- akmakas
- Junior Member
-
Βαγγέλη επειδή δεν ξέρεις τι γράφεις σταμάτα και εσύ εδώ..Μην προτρέχεις.Δεν έχω πουθενά να δώσω απαντήσεις για πράγματα που δεν σε αφορούν.Ότι μου χάρισαν εμένα μένουν σε εμένα..Ότι δανείστηκα από φίλο (1 Pixel) είναι ενημερωμένος θα γυρίσει πίσω στον ιδιοκτήτη του,ότι πήγε στην έκθεση από δωρεές θα μείνει στην έκθεση.Απλά πράγματα.
Υπάρχουν ποιο σοβαρά πράγματα να κάνουμε στην τελική όλοι μας έχουμε τα θέματά μας ο κάθε ένας ας βάλει τις προτεραιότητές του και τα φορουμς blogs δεν ξέρω τι άλλο καλό υπάρχουν για άλλους λόγους..
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
Καλη χρονιά και πάλι σε σένα και στην οικογένεια σου!
- geo1977
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 129
Γιώργο και εγώ απο την ανθρώπινη πλευρά για την καινούργια ζωή
που έφερες στον κόσμο σου έυχομαι οτι καλύτερο να σου ζήσει.....
καλή χρονιά για σένα και την οικογένεια......
ΥΓ. το ξέρω σου φαίνεται οξύμορο αφού σε στολίσαμε
αλλα πέρα απο τις όποιες διαφορές είμαστε πρώτα
απο όλα άνθρωποι.......
- akmakas
- Junior Member
-
Γιώργο όσο και αν μου επιτέθηκες (από την πλευρά σου μπορεί να πιστεύεις ότι θέλεις εγώ πάντα θα σε εκτιμάω αφάνταστα γιατί έτυχε να σε γνωρίσω και να συνεργαστώ μαζί σου..Ήσουν Α.Ψ.Ο.Γ.Ο.Σ αυτό πιστεύω για εσένα και για κάποιους άλλους ακόμη..
- chriskgnr
-
- Retro Elite
-
- Well, i got one chance left in a nine live cat.
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1472
akmakas έγραψε: ...επομένως δεν έχουν νόημα αυτά που γράφουμε...
bad karma akmakas, bad karma...
21st century breakdown...
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
akmakas έγραψε: Πήρα τηλέφωνο τον Νίκο και ζήτησα τον λογαριασμό του για να καταθέσω χρήματα αλλά ο Νίκος αρνήθηκε λέγοντας πως πέρασε ο χρόνος από τότε..Μπορώ να στείλω όμως των υπολοίπων δεν μου είναι πρόβλημα..
Κάνε ένα κόπο πάλι λοιπόν ξέρεις εσύ τον λογαριασμό σε PM να τελειώσουμε το θέμα..
Έχεις ΠΜ, τα περιμένουμε σύντομα!!!!
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- FarCry
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 72
1) επιτελους αναψαν τα αιματα!
2) εβαλα -1 στον ακμακα λογω του trend (αισιως -127, its a new world record!) (δεν εχω κατι μαζι του
3) το ακμακας βγαινει απο το μακακας?
αυτα τελος. ας καπνισουμε τωρα την πιπα της ειρηνης
- Maddog
-
- Premium Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 139
- Nemo
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 758
FarCry έγραψε: παιδια εγω δεν παιρνω θεση γιατι ειμαι εξω απο το χορο και βαριεμαι να διαβασω ολα τα σεντονια αλλα εχω να κανω μερικες παρατηρησεις
1) επιτελους αναψαν τα αιματα!![]()
2) εβαλα -1 στον ακμακα λογω του trend (αισιως -127, its a new world record!) (δεν εχω κατι μαζι του)
3) το ακμακας βγαινει απο το μακακας?![]()
![]()
(δε μπορουσα να αντισταθω!)
αυτα τελος. ας καπνισουμε τωρα την πιπα της ειρηνης
Οταν ειναι καποιος τοσο πεσμενος κατω -οσο δικαιολογημενα (ή και αδικαιολογητα κατα τον ιδιον )- δεν ειναι ουτε ωραιο,κι ουτε ιδιαιτερα ΄"αντρικιο", να του "δινεις" ακομη μια ,ειδικα οπως στην συγκεκριμμενη περιπτωση απλα "ειδες φως και μπηκες"(εξω απο το χωρο) οπως ειπες κι ιδιος..
Τα 2(δυο) cents καποιου "εξω απο το χωρο οσο κι εσυ "
Y.Γ. -Update-
Kαμια φορα η διαθεση για πλακα-χιουμορ και η αντιστοιχη χαλαροτητα που συνοδευει αυτην την διαθεση -και το λεω απο προσωπικη πειρα αυτο- μας κανει απροσεκτους σε καποια σχολια μας ,χωρις να υπαρχει κακη προθεση κατα τ'αλλα.
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1952
FarCry έγραψε: 3) το ακμακας βγαινει απο το μακακας?
![]()
![]()
(δε μπορουσα να αντισταθω!)
Nemo έγραψε: Y.Γ. -Update-
Kαμια φορα η διαθεση για πλακα-χιουμορ και η αντιστοιχη χαλαροτητα που συνοδευει αυτην την διαθεση -και το λεω απο προσωπικη πειρα αυτο- μας κανει απροσεκτους σε καποια σχολια μας ,χωρις να υπαρχει κακη προθεση κατα τ'αλλα.
Για να μην πω "μην κρίνετε για να μην κριθείτε", όπως Είπε ο Χριστός και με πουν κάποιοι γραφικό, έβαλα κι εγώ -1, αλλά αυτή τη φορά στον FarCry!!!
Έπρεπε να αντισταθείς, FarCry γιατί το θέμα είναι σοβαρό και όλα τα παιδιά εδώ μέσα το αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο τρόπο και όχι με το να γελοιοποιούν nicknames...!
80s resurrection
- FarCry
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 72
Nemo έγραψε: Οταν ειναι καποιος τοσο πεσμενος κατω -οσο δικαιολογημενα (ή και αδικαιολογητα κατα τον ιδιον )- δεν ειναι ουτε ωραιο,κι ουτε ιδιαιτερα ΄"αντρικιο", να του "δινεις" ακομη μια ,ειδικα οπως στην συγκεκριμμενη περιπτωση απλα "ειδες φως και μπηκες"(εξω απο το χωρο) οπως ειπες κι ιδιος..
Τα 2(δυο) cents καποιου "εξω απο το χωρο οσο κι εσυ
ειναι αντρικιο γιατι βγηκα και το ειπα αλλιως τωρα θα ειχα -1 οχι -2
(οχι οτι με νοιαζουν τα - και τα +)
chdlee έγραψε: Έπρεπε να αντισταθείς, FarCry γιατί το θέμα είναι σοβαρό και όλα τα παιδιά εδώ μέσα το αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο τρόπο και όχι με το να γελοιοποιούν nicknames...!
δεν εχει σχεση με το θεμα το συγκεκριμενο. απο την πρωτη στιγμη που ειδα το nick του μου ηρθε στο μυαλο απλα τωρα που μπηκε το ανεφερα
δε τον εκρινα για κατι αφου ειμαι εξω απο το χορο οπως προειπα.
δηλαδή αν εγώ είχα nick τσαπου και με ρωτούσες θα σου έλεγα ότι μου γελοιοποιείς το nick μου;