Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 17:52 #5387 από dR_wH0
Απαντήθηκε από dR_wH0 στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Χαλοου και πάλι! Μετα τα λεγόμενα του Μάνου + ενα τηλέφωνο που είχα απο τον φίλο Ultra, απέσυρα το αίτημα μου να σβηστούν τα ποστ/σκαναρισματα/κτλ απο το ρετροβιζιονς. Αν μη τι άλλο, μου υπενθύμισαν οτι είναι προσφορά στην κοινότητατου forum, η οποία στην τελική είναι αμέτοχη των διαμαχών μου με τον akmaka.

Δωρεά όπως πολύ σωστά λέει και ο Μάνος.

Για το θέμα των PC Master/Έκθεσης πραγματικά είχα και εγώ αυτήν την εντύπωση! Οτι λογω της διαμάχης του akmaka με τα παιδιά απο την Αθήνα, το PC Master/Μανος δεν ασχολούνται καθόλου ούτε με τα σκαναρίασματα μας ουτε με την έκθεση. Κάτι το οποίο φυσικά καταρίφθηκε οταν μίλησα με τον Kuv και μου ξεκαθάρισε πολύ απλά οτι δεν ειχαν ΙΔΕΑ για την έκθεση μας στην Θεσσαλονίκη και οτι φυσικά θα μπορούσαν να την είχαν καλύψει.

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
30/12/2012 18:19 - 30/12/2012 18:20 #5389 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Ναι Χρόνη, έτσι είναι, καμία σχέση με εμάς. Ο Μάνος εξάλλου ήταν πάντα ουδέτερος και στη στήλη του έγραφε για ότι έπεφτε στην αντίληψη του για ρετρό από όποιο site και να ήταν.

Και φυσικά το ότι είχαμε και εμείς σαν και εσάς μια Α εμπειρία με τον ακμακα, δεν θα λέγαμε ποτέ να μην γράψει ο Μάνος κάτι στη στήλη του, ούτε είμαστε τέτοιοι αλλά εξάλλου δεν είναι και στο χέρι μας, ο Μάνος αποφάσιζε τι θα γράψει στη στήλη του και μόνο. Και το ότι ήταν σωστός και έγραφε για όλους αυτό εννοείται πως είναι προς τιμή του. :cheer:

• modelakias
  • Το Άβαταρ του/της modelakias
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 19:04 #5390 από modelakias
Απαντήθηκε από modelakias στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
δηλαδή είστε δω όλοι της Αθήνας ? γιαυτό του έφυγαν όλοι ?

• modelakias
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 19:06 #5391 από modelakias
λέω και εγώ....συνάντησής μόνο Θεσσαλονίκη....και Αθήνα τίποτα....

• akmakas
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
30/12/2012 19:10 - 30/12/2012 19:20 #5392 από akmakas
Απαντήθηκε από akmakas στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Πω πω πω πω..Τι γίνεται εδώ...Βράζει ο τόπος ρε παιδιά πολυ ζέστη έπεσε..Έγινε και άρση του ban βλέπω...
Φυσικά και δεν μπήκα να δικαιολογηθώ με μια ομάδα τόσο θερμόαιμη..

Μιλάμε διαβάζω τόνους από ποστ!!
Αν τον ρωτήσετε τον Νίκο θα σας πει γιατί θύμωσε τόσο πολύ και κρατάει μούτρα...Θα σας πει πως θύμωσε επειδή έκανα ορθογραφικά λάθη στο δελτίο τύπου της έκθεσης.Θα σας πει ότι ξέχασα 2 φορές και αντί να τον πω Νίκο τον είπα Δημήτρη..Θα σας πει ότι και άλλα τέτοια αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η αγραμματοσύνη μου και η αφηρημάδα μου με τα 20 μηνύματα που έστειλε στο site..

Λέτε λέτε λέτε διάφορα εδώ μέσα αλλά η ουσία δεν βλέπω..Ποια είναι η ουσία τελικά?
Θα σας πω εγώ και ας είμαι αγράμματος..Πως όλοι μαζί και εμού είμαστε εγωιστές...Αυτό είναι το πρόβλημα μας.Είμαστε εγωιστές..Και εγώ και ο Νίκος και όλοι όσοι χορεύουν εδώ μέσα..Γιαυτό δεν καταλαβαίνει ο ένας τον άλλο.

Μίλησα ξεκάθαρα και φυσικά λόγο ίσως και εγωισμού δεν πρόκειται να δεχτώ ότι λέτε εδώ μέσα τέλος πάντων.Πάντως σε ευχαριστώ Φώτη για την άρση.

Θα πω πως ο Νίκος είχε μπροστά του όσο αφορά αυτά που λέει μια ομάδα που είπε ομόφωνα πως δεν έχει καθόλου δίκιο..Στην συνάντηση έλειπαν ο Χρόνης και ο Nicked.H αφορμή δηλαδή όλου αυτού του σκηνικού είναι για χαζούς και ασήμαντους λόγους..Αν θέλετε ρωτήστε τα παιδιά να σας πουν δεν γράφουν εδώ τώρα τι να κάνουμε..

Τωρα επειδή τα πήρε στο κρανίο τον καλώ σήμερα για καφέ να έρθει άμα θέλει στον λόφο να μιλήσουμε.Τώρα όσο αφορά τα περιοδικά που θέλει δεν είναι επι του παρόντος να μιλήσουμε δεν αφορά την κοινότητα αυτό το πράμα είναι ένα άλλο θέμα που πάλι αφορά εμένα και αυτόν..

Ξαναλέω πως εγώ ποτέ δεν αδίκησα κανένα..Πάντα ήθελα να είμαι δίκαιος..Εξου και η συνάντηση της compupress που μπορούσα να πάρω το τρενάκι και να παρευρεθώ..Εξού και η συνέντευξη στην retrosystem που μπορούσα να χώσω την μουτσούδα μου να πω κάτι και εγώ..Δεν το έκανα άφησα τα παιδιά να παίξουν μπάλα γιατί μου αρέσει να συμμετέχουν όλοι σε μια ομάδα..Ο ορισμός της ομάδας για εμένα όμως έχει περιορισμούς..Εξαιρούνται αυτοί που θέλουν να μου ρίχνουν ευθύνες για ασήμαντους λόγους επειδή κάτι δεν τους αρέσει σε εμένα..

Αυτό που συμβαίνει εδώ μέσα συμβαίνει σε όλο τον κόσμο..Εκεί τουλάχιστον παίζονται χρήματα εδώ τι παίζει?

Άσχετο!!!Τώρα είδα πως έχω Καρμα -80!!!Holy Crap!!!!

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
30/12/2012 19:37 #5394 από Fotis_KFOR
Γιώργο (akmaka), μην απορείς για το εν λόγω thread. Απλά η ιστορία επαναλαμβάνεται και θυμηθήκαμε και εμείς τις παλιές καλές εποχές που κάναμε μαζί τις εκθέσεις.

Όταν συνεργαζόμασταν μαζί και κάναμε τις εκθέσεις στην Αθήνα υπήρξαν κάποια παράπονα από όλους μας για τη συμπεριφορά σου και πήρε την τροπή που πήρε.

Τώρα έκανες έκθεση και με τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη και πάλι η ιστορία επαναλαμβάνεται με παράπονα από το καινούργιο team και εσύ λες πως δεν δέχεσαι κλασικά αυτά που σου λένε και λες πως όλοι είμαστε εγωιστές.

Κάτσε λίγο και σκέψου το λογικά... είναι δυνατόν πρώτα εμείς γύρω στα 10 άτομα να έχουμε όλοι άδικο και εσύ δίκιο? Και τώρα πάλι με νέα ομάδα και πάλι να έχουν και αυτοί παράπονα με τη συμπεριφορά σου και πάλι εσύ να είσαι σωστός? Στα έχουμε πει και δυστυχώς από όσο φαίνεται δεν σκέφτεσαι τίποτα και απλά κοιτάς να δικαιολογηθείς ότι είσαι πάντα ΟΚ από τη μεριά σου.

Χρόνια πολλά !!!

• geo1977
  • Το Άβαταρ του/της geo1977
  • Elite Member
  • Elite Member
Περισσότερα
30/12/2012 19:56 - 30/12/2012 20:20 #5395 από geo1977
Απαντήθηκε από geo1977 στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
@Ακμακα η άρση έγινε για να σου δοθεί η ευκαιρία να γράψεις και εσύ την άποψη σου εν γνώση των moderator
είδες ο Φώτης το βλέπει λίγο διαφορετικά και ας έχει - έχουμε παράπονο μαζί σου....

ΥΓ. συνεργαστήκαμε με τον Φώτη η ομάδα μας δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ παράπονο μαζί του γιατί βλέπαμε
το ζούσε μαζί μας στο τέλος της έκθεσης μας ξερεις τι έκανε μας μάζεψε ολους και μας ρώτησε
αν είχαμε κάποιο πρόβλημα (οικονομικό- συμπεριφοράς η κάτι άλλο) πραγμα που εσύ δεν
το έκανες την μια δεν ησουν παρον (ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ)... την δέυτερη
απλά δεν ησουν παρόν έλειπες μια ολοκληρη μέρα και μην μου πεις οτι ήρθες τι να το κάνω ....
αυτές η ασύμαντες λεπτομέρειες για σένα κρατάνε μια ομαδα ενωμένη

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
30/12/2012 20:21 #5399 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Παρακολουθώ την όλη κατάσταση και προσπαθώ να καταλάβω που θα καταλήξει.

:dry:

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
30/12/2012 20:26 - 30/12/2012 20:33 #5400 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

Αν τον ρωτήσετε τον Νίκο θα σας πει γιατί θύμωσε τόσο πολύ και κρατάει μούτρα...Θα σας πει πως θύμωσε επειδή έκανα ορθογραφικά λάθη στο δελτίο τύπου της έκθεσης.Θα σας πει ότι ξέχασα 2 φορές και αντί να τον πω Νίκο τον είπα Δημήτρη..Θα σας πει ότι και άλλα τέτοια αλλά αυτό που δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η αγραμματοσύνη μου και η αφηρημάδα μου με τα 20 μηνύματα που έστειλε στο site..

Εσύ τα είπες όχι εγώ. Κλασικός όπως πάντα. Σταθερή αξία δικέ μου. Φταίνε οι άλλοι που δεν μπορούν να σε φτάσουν έτσι? Και σε φθονούν. :whistle:
Λοιπόν άντε γιατί τους πρήξαμε τους ανθρώπους. Κράτα ότι θες στο blog σου και ο καθένας στο χώρο του από δω και πέρα. οκ?

Τωρα επειδή τα πήρε στο κρανίο τον καλώ σήμερα για καφέ να έρθει άμα θέλει στον λόφο να μιλήσουμε

Καλά ρε άπαικτε. Δεν σου είπα ήδη στο iamretro ότι είμαι Μυτιλήνη? Σε σένα έδωσαν άδεια οπλοφορίας?

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
30/12/2012 20:30 #5401 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

glaros έγραψε: Παρακολουθώ την όλη κατάσταση και προσπαθώ να καταλάβω που θα καταλήξει.

Το θέμα καταλήγει στο να κρατήσει ο ακμακας τον κόπο άλλων στο blog του με φθηνές όπως πάντα δικαιολογίες. Δυστυχώς για όσους δεν συνεργάστηκαν μαζί του δεν το καταλαβαίνουν αλλά εδώ είμαστε. Δεν θα χαθούμε.

Μοντελάκια τα βρήκες τα χαμένα μέλη της Αθήνας. :)

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
30/12/2012 21:00 - 30/12/2012 21:27 #5405 από Fotis_KFOR

glaros έγραψε: Παρακολουθώ την όλη κατάσταση και προσπαθώ να καταλάβω που θα καταλήξει.

Φίλε Νεκτάριε, καταλαβαίνω πως σε τέτοιου είδους θέματα σίγουρα κάποιοι θα απορρήσουν και θα σκεφτούν γιατί γίνονται. Μετά από σκέψη, το άφησα επειδή γίνανε πολλά γεγονότα στα 3 τελευταία χρόνια και αρκετός κόσμος δεν ήξερε κάποια πράγματα. Κάποιοι δεν ξέρανε καν ότι υπήρχαμε και απλά φύγαμε και εξαφανιστήκαμε (επειδή έσβησε όπως είπα το ποστ που έφτιαξα το site μου ο akmakas στο δικό του φορουμ), κάποιοι νομίζαν πως άλλοι έκαναν τις εκθέσεις, κάποιοι αδικήθηκαν και δεν είχαν τρόπο να εκφράσουν τα παράπονά τους και διάφορα άλλα.

Οπότε κάντε λίγο ακόμα υπομονή να πουν όσοι εμπλέκονται τη γνώμη τους και το θέμα θα λήξει, πιο δημοκρατικά δεν γίνεται, ο καθένας θα πει τι συνέβει από τη μεριά του και θα σταματήσει.

Απλά στο πρώτο " ΑΠΟΨΕΙΣ ΡΕΤΡΟΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ " απλά να σου πω τι είχε γράψει ο φίλος nkary (κάτι παρόμοιο με το δικό σου αλλά λίγο πιο ... "επιθετικός") - είμαι σίγουρος πως θα γελάσει τώρα :P :P :P ;) :

nkary έγραψε: Θα το συνεχίσετε πολύ αυτό το θέμα? Του ρετρό ξεκατινιάσματος? :angry:
Δεν καταλαβαίνετε όλοι σας ότι κάνετε κακό στην κοινότητα?
Τι πράματα είναι αυτά? Πόσο είστε?15χρονά? Έχω αηδιάσει με την όλη κατάσταση εδώ και 2 μέρες.
Αφού ο ένας δεν γουστάρει τους άλλους και αντίστροφά τελειώστε το και μην επανέρχεστε.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΜΠΟΥΧΤΙΣΑΜΕ.

αλλά τώρα όπως ήρθαν τα πράγματα αφού συνεργάστηκε και αυτός με τον ακμακα και γενικά τα παιδιά είδαν και αυτοί τι εστι ακμακας, αυτή τη στιγμή άνοιξε ο ίδιος thread με τα νέα θεματάκια που προέκυψαν στα παιδιά αυτά.... υπάρχουν θέματα που πρέπει για εμένα να ειπωθούν και να πει ο καθένας τη γνώμη του για να ξέρει και η μικρή ρετροκοινότητα της Ελλάδας τι γίνεται - όποιος έχει δίκιο εξάλλου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ή να αδικηθεί.

• modelakias
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 21:27 #5408 από modelakias
αααα ωραία άντε μετά την αλλαγή του χρόνου να κόψουμε και καμιά πίτα....έτσι ?

• Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
Περισσότερα
30/12/2012 21:29 #5409 από Fotis_KFOR

modelakias έγραψε: αααα ωραία άντε μετά την αλλαγή του χρόνου να κόψουμε και καμιά πίτα....έτσι ?

Είναι ήδη στα σχέδια.... ;)

• modelakias
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 21:32 #5410 από modelakias
εγώ λέω Φώτη ότι υποθηξαν υποθηκαν ...καλό είναι να τελειώνει εδώ αφού καθαρίστηκε το θέμα με τον nkary...

• modelakias
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
30/12/2012 21:38 #5413 από modelakias
άντε επιτέλους!!1....λέω και εγώ....από Αθήνα καμιά συνάντηση.....και μου έλεγε ο......"σιγά σιγά θα τους μαζέψω"...

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.464 δευτερόλεπτα