Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Ειλικρινά μπορεί να έχετε χίλια δύο θέματα με τον Akmaka επειδή γνωρίζεστε αρκετά χρόνια, εγώ είμαι σχετικά καινούργιος στον χώρο αυτό και σαν απλός συμμετέχοντας σε forum με πείραξε το ότι ειπώθηκαν πράγματα για την έκθεση της Θεσσαλονίκης σε αυτό to thread. Δεν έχω τίποτα με εσάς παιδιά, ειλικρινά έχουμε την ίδια αγάπη, οι διαφορές σας με τον Αkmaka είναι δικές σας διαφορές και όχι του απλού αναγνώστη αναφέρομαι και για τον nkary.
Δεν έχω δικαίωμα να σχολιάσω την έκθεση κανενός,και δεν ήταν η έκθεση του Akmaka αλλά ρετρόφιλων και ατόμων που έχουν ήδη γράψει κάποιοι σε αυτο το post από Θεσσαλονίκη, "το αν ήταν ανοιχτά 5 ή 20 μηχανήματα ή αν ήταν μουσείο" όπως αναφέρεται παραπάνω δεν με ενδιαφέρει αυτά είναι πράγματα τα οποία θα τα κρίνει ο κόσμος που τις επισκέφτηκε γιατί να διαχωρίζονται τα πάντα εμείς οι Αθηναίοι εμείς οι Θεσσαλονικείς, το να λακίζουμε απο το κάθε φόρουμ γιατί τσακωθήκαμε με τον administrator και να γράφουμε τις κακίες μας σε άλλο το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι να είναι θεατές του παραλόγου? τι χρωστάμε?, αυτά βέβαια παντού υπάρχουν δυστυχώς για να κρατήσει κάτι δεμένο είναι αδύνατο πλέον, εγω συμμετείχα στην έκθεση για την παρέα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και ειλικρινά πέρασα καλά δεν με ενδιαφέρει η δόξα, η προβολή και οτιδήποτε άλλο είμαι ένας ΑΠΛΟΣ ρετρόφιλος .Και στην Αθήνα να ήμουν θα ερχόμουν στην έκθεση σας η οποία ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη και με περισσότερη ποικιλία, γιατί πως να το κάνουμε αν έχεις λόξα με το παλιό δεν τα χάνεις αυτά και αν συμμετέχεις κιόλας σε κάτι τέτοιο η χαρά και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλη.
Μακάρι να γίνονται τέτοιες εκθέσεις παντού στην Ελλάδα να γνωρίσει ο κόσμος ειδικότερα οι νέοι τα μηχανήματα αυτά.
Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συνεργαστήκαμε μαζί στην έκθεση και περάσαμε πραγματικά καλά αν και με στεναχώρεσαν κάποιοι και δεν λένε να καταλάβουν ότι ακόμη με ενοχλεί, είμαι ένας απλός θεατής δεν θα πάρω το μέρος ΚΑΝΕΝΟΣ και με το post αυτό δεν θέλω να προσβάλω κανέναν, είμαι ένα απλο άτομο με τα ίδια ενδιαφέροντα και hobby σαν εσάς.
Ευχαριστώ.
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
ομως απο οτι ειδα εγραψες "καποιοι πρεπει να ντρεπονται χρονιαρες μερες με αυτα που γραφουν" στο chatbox του retrovisions, θα σου πω το εξης:
οταν λεμε "δεν παιρνω θεση" θεωρησα οτι κυριολεκτουσες. αλλα να λεμε εδω και αλλα αλλου, αυτο ειναι ντροπη.
και κλεινω.
επειδη προφανως δεν καταλαβες τι ειπωθηκε εδω μεσα, θα προσπαθησω να σε βοηθησω.
δεν θιγεται εδω το θεμα της εκθεσης ...
θιγονται θεματα συμπεριφορων.
και μονον.
το ιδιο ρετρο-φιλοι ειμαστε ολοι μας ειτε εδω στο retrocomputers, ειτε στο retrovisions ειτε στο iamretro κτλ.
εκθεσεις, φορουμς και συναντησεις κανουμε επειδη κι εμεις το αγαπαμε, πραγματικά.
θα διαπιστωσεις ομως δυστυχως οτι δεν ειναι ολοι ετσι, και αυτο.... αυτο ενοχλει.
I think I've shot 2 ducks in my entire gaming life! That was when playing "Kane" on my Amstrad CPC 464!
www.retroshowcase.com
www.dialtech.gr
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Μάλιστα ευχήθηκαν και αρκετοί από εμάς καλή επιτυχία στο φορουμ του ακμακα για την έκθεση που κάνατε και αυτός μας την είπε και από πάνω για τον Brandon που κάτι είχε γράψει παλαιότερα - και μόλις του απάντησε ο Geo1977 κλασικά το έσβησε το ποστ (κάτι που κάνει πολύ συχνά σε όσα δεν τον συμφέρουν).
Βάλε τον εαυτό σου στη θέση κάποιου από εμάς που έκανε 2 εκθέσεις στον ακμακα και διάβασε και τα 2 αυτά threads στο πως μας φέρθηκε. Πιστεύω πως θα εκνευριστείς πολύ, επειδή όπως είπα δεν έχει να κάνει με την αγάπη για το χόμπυ μας (αυτό το έχουμε και θα το έχουμε για πάντα), αλλά με το φέρσιμο ενός ανθρώπου που αυτός δεν σέβεται το χόμπυ αυτό επειδή θέλει απλά την αυτοπροβολή και να φάει κάποιους άλλους και τίποτε παραπάνω.
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
amiga500fan έγραψε: δεν ήταν η έκθεση του Akmaka αλλά ρετρόφιλων και ατόμων που έχουν ήδη γράψει κάποιοι σε αυτο το post από Θεσσαλονίκη, "το αν ήταν ανοιχτά 5 ή 20 μηχανήματα ή αν ήταν μουσείο" όπως αναφέρεται παραπάνω δεν με ενδιαφέρει αυτά είναι πράγματα τα οποία θα τα κρίνει ο κόσμος που τις επισκέφτηκε γιατί να διαχωρίζονται τα πάντα εμείς οι Αθηναίοι εμείς οι Θεσσαλονικείς, το να λακίζουμε απο το κάθε φόρουμ γιατί τσακωθήκαμε με τον administrator και να γράφουμε τις κακίες μας σε άλλο το θεωρώ μεγάλη χαζομάρα, γιατί όλοι οι υπόλοιποι να είναι θεατές του παραλόγου? τι χρωστάμε?, αυτά βέβαια παντού υπάρχουν δυστυχώς για να κρατήσει κάτι δεμένο είναι αδύνατο πλέον, εγω συμμετείχα στην έκθεση για την παρέα ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ και ειλικρινά πέρασα καλά δεν με ενδιαφέρει η δόξα, η προβολή και οτιδήποτε άλλο είμαι ένας ΑΠΛΟΣ ρετρόφιλος .Και στην Αθήνα να ήμουν θα ερχόμουν στην έκθεση σας η οποία ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη και με περισσότερη ποικιλία, γιατί πως να το κάνουμε αν έχεις λόξα με το παλιό δεν τα χάνεις αυτά και αν συμμετέχεις κιόλας σε κάτι τέτοιο η χαρά και ο ενθουσιασμός είναι μεγάλη.
Δεν παίρνεις θέση αλλά παίρνεις....
Πρώτα καλά θα κάνεις να διαβάζεις αυτά που γράφονται γιατί πουθενά δεν ανέφερα το εσείς οι Θεσσαλονικείς και εμείς οι Αθηναίοι, το θεωρώ το λιγότερο βλακεία να πω κάτι τέτοιο.
Μία ιδέα η οποία ξεκίνησε από τον Σοφοκλή και υποστηρίχθηκε από εμένα και άλλα άτομα της κοινότητας και έφτασε στη τρίτη διοργάνωση της, όπως και να το κάνουμε δε γίνετε δύο χρόνια τώρα να έχουμε τουλάχιστον τα ποιο γνωστά μηχανήματα του 80 να παίζουν όλη μέρα ώστε να έρχεται σε επαφή ο κόσμος και ο Ακμακας και κάνει του κεφαλιού του και να φτιάχνει μουσείο λέγοντας μάλιστα και τρίτη έκθεση!!!
Ας κάνει τα δικά του και ας το πει και 100ο Μουσείο!!! Site και forum και διοργανώσεις με ξένα κόλλυβα δεν γίνονται!!!
Δεν ήταν αναμμένοι ούτε Spectrum ούτε CPC ούτε commodore 64!!!! Είναι ποτέ δυνατόν?
(και μη μου αναφέρει κανείς το C-64 που είχε ο Αλέξης για να δείχνει τον ploter του...)
Δεν είναι λοιπόν κακία είναι αντίδραση στη προσπάθεια καταστροφής αυτό που δύο χρόνια παλεύουμε για να φτιάξουμε λόγο της βλακείας ενός ατόμου!!!
Και αφού δεν ήταν η έκθεση του Ακμακα τότε γιατί έγιναν όλα όπως έγιναν βιαστικά και με τον ακμακα να λέει για
θριάμβους μέσα από τις ανακοινώσεις του???
Εσείς οι εκθέτες - διοργανωτές είχατε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Άνετα του λέγατε άμα θες παίρνεις μέρος, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που νομίζουμε καλύτερο. Αλλά δεν... Άρα ήταν η έκθεση του Ακμακα και χορέψατε στο ρυθμό που ήθελε!!!
Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι απλά για την παρέα πάμε απλά και σε μια συνάντηση και την αράζουμε με τη φραπεδιά μας.
Δεν είναι απαραίτητο να τρέχουμε για 3-4 ώρες έξι ημέρες συνέχεια συν το κουβάλημα!!!
Αν δεν ήταν έκθεση του Ακμακα θα είχατε τουλάχιστον συνεννοηθεί με την υπόλοιπη κοινότητα ώστε να γίνουν ταυτόχρονα εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να δείξουμε ότι σα κοινότητα εδώ στη Ελλάδα υπάρχουμε και είμαστε δυνατοί θέλουμε να βγούμε έξω στον κόσμο και να γνωρίσει το χόμπι μας, δεν καθόμαστε απλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να σαχλαμαρίζουμε στα όποια φόρα...
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- akmakas
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Δεν είναι πως εγώ ήθελα να κερδίσω κάτι απλά δεν γίνεται σε όποιο site μεταφέρεσαι εσύ να μαζεύεις και τις δουλειές όλων λέγοντας 5η 6 7η κλπ κλπ κλπ..Μπορείς αύριο να λέγεσαι Κώστας gathering τι σημαίνει αυτό..Αυτό σου είπα..Φυσικά ποσώς με ενδιαφέρει αν θα βάλεις τελικά το 10 η 20 η 40 νούμερο στην έκθεσή σου.Εγώ απλά σου είπα το σκεπτικό μου και περίμενα μια γνώμη σου.να κάναμε μια συζήτηση.Κακός που σε ρώτησα ίσως έπρεπε να ρωτήσω πρώτα τον Γιώργο..Και εσύ τι έκανες?Βγήκες δημόσια για να μας πεις ότι καπηλευτήκαμε κιόλας την δουλειά σου σιγά τα ωά!
Σε όλες τις εκδηλώσεις πρώτη μούρη ήσουν εσύ,ο Γιώργος και όχι εγώ..Εγώ πάλι σε όλα τα θέματα και τις εργασίες που κάναμε στο RV έβαζα μπροστά σχεδόν πάντα τους φίλους μου και όχι εμένα κοίταξε λίγο τις φωτογραφίες πάλι να τις θυμηθείς παντού φαίνεστε εσείς γιαυτό λοιπόν σταμάτα τις εξυπνάδες του τύπου καπηλεύτηκα έκανα έρανα..Και σε παρακαλώ μην μου λες πως η ιδέα ξεκίνησε από τον Σοφοκλή και υποστηρίχθηκε από εσένα..δηλαδή εντάξει λίγο πάτα φρένο...Η ιδέα ξεκίνησε από το Amigathering πριν 12 χρόνια το πέταξε στο τραπέζι το GRM το 2009 και έγινε η ιδέα πρόπερσι.Φυσικά και αναγνωρίζουμε την μεγάλη συμμετοχή του Σοφοκλή (λίτρα αίματος) και προσπάθεια αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση αλλά έτσι όπως το λες τώρα βγάζεις εκτός όλους τους άλλους.
Τέλος οφείλεις και ένα ευχαριστώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης DAT και εμού που κατέβηκε Αθήνα να στηρίξει μια έκθεση στην οποία τώρα από ότι βλέπω εσύ κατακρίνεις..Τι διαβάζω..Κλειστά μηχανήματα? Δεν δούλευαν? Και τι σε σκάει αυτό εσένα.Σε νοιάζει αν δούλευαν η όχι?Εμείς περάσαμε καλά?Μου φαίνεται τελικά πως άλλοι χορεύουν σε ρυθμούς Darth και δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.
Στην πραγματικότητα τι κάνουμε τώρα?Παρερμηνεύουμε λέξεις προτάσεις,μεγαλώνουμε αντιπάθειες τρολάρουμε τα ίδια κάθε φορά και προς τι όλα αυτά? Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο?Μήπως να κοιτάξουμε τι μας αρέσει και να το κάνουμε πράξη?Τι είναι καλύτερο να πάμε μπροστά αφήνοντάς τα όλα πίσω, η να την πέφτουν όλοι τώρα σε ένα η δυο άτομα που τολμούν να πουν μια κουβέντα εδώ μέσα για να τα φάνε αν τολμήσουν και πουν την άποψή τους.
Κανένας δεν εμποδίζει κανένα να κάνει ότι έκθεση θέλει ρε παιδιά είναι πολύ απλό το πράμα..Κάντε όσες εκθέσεις θέλετε καλό κάνει στον χώρο μας και εμείς κάθε φορά θα σας ευχόμαστε καλή επιτυχία όπως και το κάναμε φέτος.Καλό είναι όμως κάποια στιγμή να το κάνετε και εσείς βάζοντας στην άκρη εγωισμούς κλπ.
Στην τελική ένα ασήμαντο πρόβλημα του nkary ο οποίος βγήκε για να κανει θεμα εδω εξελήχθηκε παλι με την εκθεση...Ολοι ειμαστε εκτος θεματος.
- zx_jim
-
- Platinum Member
-
- R Tape loading error, 0:1
akmakas έγραψε: Όπα Κωστάκη πήρες φόρα πάλι..Το έχω πει χίλιες φορές ουδέποτε καπηλεύτηκα και ουδέποτε το έπαιξα αρχηγός...
Το έχεις πει 1000 φορές, τι έχεις κάνει όμως? Ακριβώς το αντίθετο κατά 100% !!!
Διαγράφεις και κάνεις edit τα post, έμμεσα υποδεικνύεις και τι θα λέμε!
Ακόμα λες ότι δεν κατάλαβες γιατί έφυγα από το sillogomania, πότε κατάλαβες κάτι που δεν σε συμφέρει?
akmakas έγραψε: ...Δεν είναι πως εγώ ήθελα να κερδίσω κάτι απλά δεν γίνεται σε όποιο site μεταφέρεσαι εσύ να μαζεύεις και τις δουλειές όλων λέγοντας 5η 6 7η κλπ κλπ κλπ...
Δεν είναι μόνο ο Κώστας, είναι όλη η ομάδα των διοργανωτών, εσύ και ο Αλέξης υπήρξατε στη δεύτερη ως εκθέτες!
akmakas έγραψε: ...Σε όλες τις εκδηλώσεις πρώτη μούρη ήσουν εσύ,ο Γιώργος και όχι εγώ..
Μα φυσικά, αφού εσύ δεν έκανες τίποτα! Aλλα ξέχασα.... εσύ είσαι ο admin....
- ultra
- Retro Starter
-
Είμαι ο ultra απο το retrovisions.gr καί άλλα φόρουμ του χώρου.
Χαίρομαι που εισήλθα στην παρέα σας αλλά και λυπάμαι γιατι αφορμή για αυτήν την πρώτη ανάρτηση είναι το παρακάτω απόσμασμα του darth_kotsos:
Τώρα για την διοργάνωση στο νόεσις απλά οι αριθμοί μιλάνε μόνοι τους. Εδώ για τρία χρόνια είχαμε κρατήσει για ένα Σαββατοκύριακο κάθε χρόνο ανοικτή την έκθεση για το κοινό για 22 ώρες συνολικά.
Στο νοεσις για 6 μέρες η "έκθεση" ήταν ανοικτή συνολικά για το κοινό 32 ώρες. Που είναι λοιπόν οι 6 μέρες???
Από το σύνολο των μηχανημάτων που έλαβαν μέρος ήταν ανοικτά μόνο 5 ή 6 μηχανήματα!!! Το βλέπαμε καθημερινά μέσα από την κάμερα και μη πει κανένας καμία άλλη παπαριά!!!
Μόνο στη θέα των καναλιών άνοιξαν άλλα 5!!!
Έκθεση κάνετε δεν είναι μουσείο με αμφορείς του 5πχ αιώνα!!! Ο κόσμος θα πρέπει να έχει επαφή με τα μηχανήματα όχι να διαβάζει ταμπελάκια και περιεχόμενο μηδέν!!!
Αντιγραφή στο ότι έγινε εδώ στα τέλη Νοεμβρίου μέχρι εκεί που δεν παίρνει. Ταμπελάκια για το πέτο του κάθε εκθέτη, διαγωνισμός με έπαθλα της τελευταίας στιγμής με τους διοργανωτές και εκθέτες να δηλώνουν συμμετοχή και άλλα πολλά ευτράπελα!!!
Κατά τα άλλα όπως είπε και ο ίδιος έχουμε να μάθουμε πολλά... Τι δηλαδή να μάθουμε??? Πως να κλέβουμε ιδέες και να τις παρουσιάζουμε ως δικές μας, πως να οικειοποιηθούμε τον κόπο των άλλων? Πώς να πάρουμε μια επιτυχημένη έκθεση και να την καταντήσουμε Μουσείο???
Τι ακριβώς έχουμε να μάθουμε???
και μετά ο ίδιος φίλος γράφει:
Δεν παίρνεις θέση αλλά παίρνεις....
Πρώτα καλά θα κάνεις να διαβάζεις αυτά που γράφονται γιατί πουθενά δεν ανέφερα το εσείς οι Θεσσαλονικείς και εμείς οι Αθηναίοι, το θεωρώ το λιγότερο βλακεία να πω κάτι τέτοιο.
Μία ιδέα η οποία ξεκίνησε από τον Σοφοκλή και υποστηρίχθηκε από εμένα και άλλα άτομα της κοινότητας και έφτασε στη τρίτη διοργάνωση της, όπως και να το κάνουμε δε γίνετε δύο χρόνια τώρα να έχουμε τουλάχιστον τα ποιο γνωστά μηχανήματα του 80 να παίζουν όλη μέρα ώστε να έρχεται σε επαφή ο κόσμος και ο Ακμακας και κάνει του κεφαλιού του και να φτιάχνει μουσείο λέγοντας μάλιστα και τρίτη έκθεση!!!
Ας κάνει τα δικά του και ας το πει και 100ο Μουσείο!!! Site και forum και διοργανώσεις με ξένα κόλλυβα δεν γίνονται!!!
Δεν ήταν αναμμένοι ούτε Spectrum ούτε CPC ούτε commodore 64!!!! Είναι ποτέ δυνατόν?
(και μη μου αναφέρει κανείς το C-64 που είχε ο Αλέξης για να δείχνει τον ploter του...)
Δεν είναι λοιπόν κακία είναι αντίδραση στη προσπάθεια καταστροφής αυτό που δύο χρόνια παλεύουμε για να φτιάξουμε λόγο της βλακείας ενός ατόμου!!!
Και αφού δεν ήταν η έκθεση του Ακμακα τότε γιατί έγιναν όλα όπως έγιναν βιαστικά και με τον ακμακα να λέει για
θριάμβους μέσα από τις ανακοινώσεις του???
Εσείς οι εκθέτες - διοργανωτές είχατε και το μαχαίρι και το πεπόνι. Άνετα του λέγατε άμα θες παίρνεις μέρος, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που νομίζουμε καλύτερο. Αλλά δεν... Άρα ήταν η έκθεση του Ακμακα και χορέψατε στο ρυθμό που ήθελε!!!
Αν θέλουμε να κάνουμε κάτι απλά για την παρέα πάμε απλά και σε μια συνάντηση και την αράζουμε με τη φραπεδιά μας.
Δεν είναι απαραίτητο να τρέχουμε για 3-4 ώρες έξι ημέρες συνέχεια συν το κουβάλημα!!!
Αν δεν ήταν έκθεση του Ακμακα θα είχατε τουλάχιστον συνεννοηθεί με την υπόλοιπη κοινότητα ώστε να γίνουν ταυτόχρονα εκθέσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να δείξουμε ότι σα κοινότητα εδώ στη Ελλάδα υπάρχουμε και είμαστε δυνατοί θέλουμε να βγούμε έξω στον κόσμο και να γνωρίσει το χόμπι μας, δεν καθόμαστε απλά πίσω από ένα πληκτρολόγιο και να σαχλαμαρίζουμε στα όποια φόρα...
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσω οτι είμαι ενοχλημένος για την κριτική που ασκείς στην έκθεση.
Δικαιολογώ το γεγονός οτι η (προφανός βαθιά) αντιπάθεια που τρέφεις για τον Ακμακα οδηγεί το χέρι σου να γράψεις τις παραπάνω γραμμες, αλλά θα πρέπει να δείξεις σεβασμό στον κόπο που έκαναν κάποιοι "άγνωστοι" σε εσένα όπως είμαι εγώ και άλλα άτομα που συμμετείχαν.
Δεν υπάρχει κάποιο διεθνές πρότυπο που να ορίζει πως πρεπει να γίνονται οι εκθέσεις με ρετρο υπολογιστες και τα συναφή, οπότε σε παρακαλώ να αφήσεις στην άκρη τα ειρωνικά σχόλια σου όσον αφορα την έκθεση και το πόσα μηχανήματα δούλευαν, πόσες ώρες ήμασταν εκεί, το αν θέλαμε να στήσουμε τουρνουά κ.τ.λ.
Και αυτό διότι με τον δικό μας κόπο και αγαπή δεν μπορείς να παίζεις ούτε εσύ ούτε κάνείς που απλά προτίμησε την εύκολη οδό της αρνητικής κριτικής.
Και σίγουρα να σου αναφέρω οτι κανείς απο εμάς (σε όλη την Ελλάδα) δεν έχει πάρει κάποιο χρίσμα να "σώσει την καταστροφή του retro κοσμου απο την βλακεία ενός ατόμου". Ο καθένας μας πορεύεται σύμφωνα με αυτό που θεωρεί ορθό και σωστό.
Αν διαφωνείς με στάσεις και συμπεριφορές μπορείς να το εκφράσεις κόσμια και όμορφα και αυτό είναι σεβαστό.
Ξεκαθαρίζω οτι έχω διαβάσει όλο το θέμα που έχουν γραψει εσύ και τα υπόλοιπα παιδια τις διαφορές τους με τον Ακμακα και δεν προτίθεμαι επι του παρόντος να υποστηρίξω κάποια πλευρά σε θέματα/προβλήματα που δεν ήμουν παρών ώστε να έχω κάποια ορθή άποψη.
Ολοι εκφράζουν αυτό που νιώθουν αλλά ήσουν ο μόνος που χλεύασες την έκθεση που κάναμε και αυτό δεν σε τιμάει την στιγμή που λίγες γραμμές πιο κάτω μιλάς για ενότητα.
Πέρα απο αυτό που υποθέτω το έγραψες εν θερμω δεν έχω κάποιο άλλο θέμα μαζί σου.
Καλές γιορτές να έχεις και εσύ και οι λοιποί φίλοι εδω μέσα, με υγεία πάνω απο όλα!
Φιλικά, Άγγελος.
- spyros.s
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 406
Επειδή είναι χρονιάρες μέρες και ΟΛΟΙ μας φέτος περάσαμε φτωχότερα σε σχέση με το παρελθόν δίχως να νιώσουμε τίποτα από την μαγεία των ημερών ελέω κρίσης, προτείνω μια μίνι ανακωχή λίγων ημερών...ας ανταλλάξουμε ευχές, ας μιλήσουμε για την κοπή πίτας ή για μία συνάντηση που θέλω επιτέλους να έρθω, ας θυμηθούμε ρετρό εποχές παραμονής πρωτοχρονιάς!
Ας αποβάλλουμε τις αντιπάθειες και τις αντιπαλότητες για λίγες μέρες...μετά ξαναρχίζουμε!!!
Καλή χρονιά ρετροκοινότητα!!!Υγεία σε όλους μας!!!
- chdlee
-
- Team RC
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 1953
spyros.s έγραψε: Ας αποβάλλουμε τις αντιπάθειες και τις αντιπαλότητες για λίγες μέρες...μετά ξαναρχίζουμε!!!
Καλή χρονιά ρετροκοινότητα!!!Υγεία σε όλους μας!!!
Μα εκεί είναι το θέμα, φίλε Σπύρο, ότι δε θα έπρεπε να υπάρχει ούτε ανταγωνισμός ούτε αντιπαλότητα, αφού το κάνουμε μόνο για την ευχαρίστησή μας, τη δική μας και γενικά της παρέας!!!
Καλή Χρονιά σε όλους!!!
80s resurrection
- geo1977
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 129
akmakas έγραψε: Όπα Κωστάκη πήρες φόρα πάλι..Το έχω πει χίλιες φορές ουδέποτε καπηλεύτηκα και ουδέποτε το έπαιξα αρχηγός..Η έκθεση που έγινε πέρυσι και πρόπερσι αφορούσε μια κοινότητα στην οποία γνωριστήκατε και συνενωθήκαμε όλοι μαζί να κάνουμε κάτι..Η διοργάνωση έγινε μέσω ενός φόρουμ..Φέτος κάνατε διοργάνωση μέσο άλλου φόρουμ (τι λέει η αφίσα σας?).Σχετικά με την έκθεση σας απλά σου είπα ότι το σωστό ήταν να ξεκινούσαμε όλοι από το 0....Δεν είπα κάτι κακό κάτι λογικό είπα.Δεν είπα να βάλουμε εμείς τρίτη διοργάνωση και εσείς να ξεκινήσετε από το 0.
Δεν είναι πως εγώ ήθελα να κερδίσω κάτι απλά δεν γίνεται σε όποιο site μεταφέρεσαι εσύ να μαζεύεις και τις δουλειές όλων λέγοντας 5η 6 7η κλπ κλπ κλπ..Μπορείς αύριο να λέγεσαι Κώστας gathering τι σημαίνει αυτό..Αυτό σου είπα..Φυσικά ποσώς με ενδιαφέρει αν θα βάλεις τελικά το 10 η 20 η 40 νούμερο στην έκθεσή σου.Εγώ απλά σου είπα το σκεπτικό μου και περίμενα μια γνώμη σου.να κάναμε μια συζήτηση.Κακός που σε ρώτησα ίσως έπρεπε να ρωτήσω πρώτα τον Γιώργο..Και εσύ τι έκανες?Βγήκες δημόσια για να μας πεις ότι καπηλευτήκαμε κιόλας την δουλειά σου σιγά τα ωά!
Σε όλες τις εκδηλώσεις πρώτη μούρη ήσουν εσύ,ο Γιώργος και όχι εγώ..Εγώ πάλι σε όλα τα θέματα και τις εργασίες που κάναμε στο RV έβαζα μπροστά σχεδόν πάντα τους φίλους μου και όχι εμένα κοίταξε λίγο τις φωτογραφίες πάλι να τις θυμηθείς παντού φαίνεστε εσείς γιαυτό λοιπόν σταμάτα τις εξυπνάδες του τύπου καπηλεύτηκα έκανα έρανα..Και σε παρακαλώ μην μου λες πως η ιδέα ξεκίνησε από τον Σοφοκλή και υποστηρίχθηκε από εσένα..δηλαδή εντάξει λίγο πάτα φρένο...Η ιδέα ξεκίνησε από το Amigathering πριν 12 χρόνια το πέταξε στο τραπέζι το GRM το 2009 και έγινε η ιδέα πρόπερσι.Φυσικά και αναγνωρίζουμε την μεγάλη συμμετοχή του Σοφοκλή (λίτρα αίματος) και προσπάθεια αυτό δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση αλλά έτσι όπως το λες τώρα βγάζεις εκτός όλους τους άλλους.
Τέλος οφείλεις και ένα ευχαριστώ στην ομάδα της Θεσσαλονίκης DAT και εμού που κατέβηκε Αθήνα να στηρίξει μια έκθεση στην οποία τώρα από ότι βλέπω εσύ κατακρίνεις..Τι διαβάζω..Κλειστά μηχανήματα? Δεν δούλευαν? Και τι σε σκάει αυτό εσένα.Σε νοιάζει αν δούλευαν η όχι?Εμείς περάσαμε καλά?Μου φαίνεται τελικά πως άλλοι χορεύουν σε ρυθμούς Darth και δεν το έχουν καταλάβει ακόμη.
Στην πραγματικότητα τι κάνουμε τώρα?Παρερμηνεύουμε λέξεις προτάσεις,μεγαλώνουμε αντιπάθειες τρολάρουμε τα ίδια κάθε φορά και προς τι όλα αυτά? Μήπως να χαλαρώσουμε λίγο?Μήπως να κοιτάξουμε τι μας αρέσει και να το κάνουμε πράξη?Τι είναι καλύτερο να πάμε μπροστά αφήνοντάς τα όλα πίσω, η να την πέφτουν όλοι τώρα σε ένα η δυο άτομα που τολμούν να πουν μια κουβέντα εδώ μέσα για να τα φάνε αν τολμήσουν και πουν την άποψή τους.
Κανένας δεν εμποδίζει κανένα να κάνει ότι έκθεση θέλει ρε παιδιά είναι πολύ απλό το πράμα..Κάντε όσες εκθέσεις θέλετε καλό κάνει στον χώρο μας και εμείς κάθε φορά θα σας ευχόμαστε καλή επιτυχία όπως και το κάναμε φέτος.Καλό είναι όμως κάποια στιγμή να το κάνετε και εσείς βάζοντας στην άκρη εγωισμούς κλπ.
Στην τελική ένα ασήμαντο πρόβλημα του nkary ο οποίος βγήκε για να κανει θεμα εδω εξελήχθηκε παλι με την εκθεση...Ολοι ειμαστε εκτος θεματος.
Γιώργο(Ακμακα) και μένα να ρωτούσες την ίδια απαντήση με τον Κώστα θα έπαιρνες δεν παραχωρούμε σε κανέναν την δουλεία μας και μην ξεχνάς δεν είμαι μόνο εγώ και ο Κώστας είμαστε μια ομάδα απο την αρχη
και εχουμε μαζί μας και αλλους δες λίγο καλύτερα της φωτογραφίες ειναι πολλοί που συναντιόμαστε-συζηταμε-αποφασίζουμε απο κοινού....
εσύ φρόντισες να επιτεθείς στον Φώτη και Σοφοκλή δυο μέλη που προσφέρουν και είναι στην ομάδα μας
σου είχα ζητησει με pm να τα βρείς με τα παιδιά με διαλακτικό τρόπο να συζητήσεις μαζί τους
δεν το έκανες γιατί το έβλεπες εγωιστικά τους θεώρησες ασήμαντους αυτούς και το πρόβλημα τους
οπως τωρα με τον Νkary τον dR_wHo... Nicked όμως σε ενα φόρουμ επειδή ύπαρχουν
διαφορετικοί χαρακτήρες και προσωπικότητες θα πρέπει να είσαι διαλακτικός και να συζητάς
δεν είναι έυκολο να είσαι admin αλλά ο admin σε FORUM δεν είναι λοχίας αυτά στα έχει πει και ο Κώστας αλλά εσύ πάντα δεν άκουγες γι αυτό με βρήκες αντίθετο μαζί σου
πήγες να μας χαλάσεις την ομορφη παρέα και ομάδα που κάναμε δραστηριότητες κάτι που εμένα προσωπικά με γεμίζει μου δίνει νόημα στο χόμπι μου απο το να κάθομαι να γράφω
post ολα τα παιδιά στην 3η έκθεση είμασταν ένα γι αυτους είμαι διατεθειμένος να τρέξω να
βοηθήσω αγόγγιστα να προστατέψω οσο μπορώ την ομάδα μας-παρέα....γιατι την έκθεση δεν την κάνουν μόνο οι γνωριμίες ...αλλα ολοι μαζί
ΥΓ. η ομάδα μας μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο ενώ εσύ χάνεις σημαντικά μέλη γιατί δεν φροντίζεις
να αποδεκτείς κάποιες ίδεες τους-προτάσεις και να ακούσεις τυχόν προβλήματα τους....
- pooky
-
- Elite Member
-
- What is it? Dragons?
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 54
Maddog έγραψε: Τι κάθεστε και σκάτε για αναμενόμενες συμπεριφορές;
Το "χωριό" του retro στην Ελλάδα είναι μικρό.
Έχουμε άποψη λίγο-πολύ όλοι για όλους και στο τέλος θα φανεί έμπρακτα ποιοί αξίζουν να είναι μέλη μιας σοβαρής και αρμονικής ρετροκοινότητας. Αυτή θα υπάρχει πάντα, ανεξαρτήτως αν μερικοί αποπειραθούν να την οικειοποιηθούν. Στο τέλος απλά θα καταντήσουν περίγελος.
Απόλυτα σύμφωνος με τα λεγόμενα του Γιατρού, τα οποία έχουν εν μέρη ή εν πολλάκις επαληθευτεί.
Προσθέτω μόνο ότι στη Καλαμάτα είχαμε έλειψη φούντας γιορτινές μέρες. Κατάλαβα καλά ποιός την αγόρασε μαζικά και έκαψε και τα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που του απέμειναν.
Δια νόμου (από το δικηγόρο του μαγαζιού που βγάζει Αθώο τον χίτλερ άμα γουστάρει) τα posts σε κάθε φόρουμ ανήκουν στο εκάστοτε μέλλος που γράφει και ΟΧΙ στο εκάστοτε φόρουμ. Αν εγώ θέλω να κατέβουν τα posts μου από το Α' φόρουμ και οι διαχειριστές δεν το κάνουν προβαίνω σε μήνυση για οικειοποίηση προσωπικών δεδομένων (διότι υπογραφή σε χαρτί δεν έχει πέσει για παραχώριση και το "ΣΥΜΦΩΝΩ" στο κάθε registration δεν έχει καμία αξία) και τους παίρνω τα μαλιοκέφαλα σαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, οπότε όποιος γουστάρει να ζητήσει να κατέβουν τα ποστ του μπορεί να το κάνει.
Μη κοιτατε που ΑΚΟΜΑ είμαι καλό παιδί, χαλάω ώρα με την ώρα και η απουσία μου το τελευταίο καιρό μόνο δείγμα καλής συμπεριφοράς δεν είναι.
Αει σιχτιρ με το κάθε κομπλεξικό πια που μας τα κάνει τούμπανα με την ματαιοδοξία του και το μήκος του πουλιού του. Είμαστε στη κοινότητα για τη κ@ύλα μας και για το χόμπυ μας στα τσακίδια ο κάθε "αρχηγός" και μαμάω που θέλει προβολή με τη δικιά μας τρέλα.
Χρόνια Πολλά και θα επανέλθω με ένα καλό projectάκι για να αλλάξουμε φάση, ο Geonas ξέρει τι είναι!!!!!!
Better lie a Free Man in my grave, than live like a puppet or a slave.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
Παιδιά, πρέπει να καταλάβετε πως το thread αυτό δεν είναι ένα τυχαίο thread που απλά "τσακώνονται" κάποιοι και ρίχνουν χαμηλά το επίπεδο. Αλλά είναι ένα thread που έχει βγει μετά από μια συνεργασία 3 χρόνια με επιβεβαιωμένα λάθη - πολλές αποδεδειγμένες κατατάσεις και μεγάλη αχαριστία από ένα άτομο.
Πιστέψτε με, δεν είμαι κάποιος κάγκουρας να έχω τόσο χαμηλό επίπεδο να τσακώνωμαι σαν κάποιους άλλους που κοροιδεύω, αλλά συγκεκριμένα ο ακμακας συνεχώς εκμεταλεύεται άτομα να του κάνουν δουλειές για να φαίνεται μάγκας αυτός, γράφει πράγματα που μετά επειδή δεν τον συμφέρουν τα σβήνει, γράφει μόνο για να κανει trolling εδώ πέρα από την αρχή (μόνο για ανακατωσούρα) και πραγματικά δεν προσφέρει τίποτα στο χώρο του ρετρό, αλλοι του τα κάνουν μια ζωή αλλά ο τύπος (του το παραδέχομαι αυτό) πως έχει τρομερό ταλέντο να φάινεται με τις πλάτες άλλων και να νομίζει ο κόσμος πως κάποιος είναι. Μιλάμε για τρομερό ταλέντο σε αυτό !!!! Και κάπου να τα κάνει χάλια και να φύγουν όλοι, θα βρει κάποιον που θα έχει κάποιες γνωριμίες, θα βρεθούν άτομα που θα νομίζουν ότι έπειδή έχει ένα φόρουμ είναι όντως "αληθινός" και του προσφέρουν και ξαναγίνεται ο κύκλος μέχρι να αηδιάσουν και αυτοί από τη συμπεριφορά του και να φύγουν (αλλά είπαμε - έχει ταλέντο, κάποιος άλλος καλόκαρδος θα βρεθεί πάλι που θα νομίζει ότι προσφέρει στην κοινότητα και θα τον βοηθήσει μέχρι να φύγει και αυτός αργότερα).
Πραγματικά ή το παίζεις τρελός ή είσαι πραγματικά! Εσύ δεν μου είχες στείλει ΡΜ ότι δεν είμαι τίμιος που γράφω 3η έκθεση και ότι εσύ έκανες τις 2 προηγούμενες εκθέσεις??? (LOL) Και σου απάντησε και ο Κώστας μετά στα άλλα τρελά που του έγραφες? Αντί να πεις και ευχαριστώ που σε κάναμε τσάμπα μάγκα από το πουθενά και μας φέρθηκες και με αχαριστία, δεν έχεις την αξιοπρέπεια να το παραδεχτείς αλλά αντιθέτως έχεις και το θράσος να απαιτείς κιόλας ότι είναι δικές σου και να λες και μια αράδα ψέματα. Αφού "πάτησες κάτω" τους "άλλους" όπως είπες μετά το τέλος της έκθεσης (επειδή γι'αυτό το έκανες, έκατσες θεατής, εμείς σου κάναμε την έκθεση και εσύ ήσουν στον κόσμο σου με την κόντρα σου με το retromaniax - ευτυχώς πραγματικά που ξεκόψαμε από εσένα)akmakas έγραψε: Δεν είπα κάτι κακό κάτι λογικό είπα.Δεν είπα να βάλουμε εμείς τρίτη διοργάνωση και εσείς να ξεκινήσετε από το 0.
Όσο για τον Σοφοκλή που λες, πραγματικά αν δεν έριχνε αυτός την ιδέα της έκθεσης, εσύ ποτέ δεν θα είχες κάνει έκθεση. Ούτε ήσουν ποτέ συλλέκτης ή είχες αναφέρει κάτι για έκθεση, και απλά συντηρούσες το forum σου για να διατηρείς την κόντρα με το retromaniax σκαναροντας κατερίνα και μπλεηκ (μαλλον και αυτά ακόμα άλλοι στα σκανάρανε).
Όσο για αυτά που είπε ο Κώστας (για να απαντήσω και στον φίλο Ultra που καταλαβαίνω ότι έτσι όπως διαβάζει το ποστ του Κώστα το βλέπει σαν επίθεση σε έκθεση επειδή δεν ξέρει κάποιες καταστάσεις), σε καμία περίπτωση δεν θα μιλούσε ή θα το έβλεπε ανταγωνιστικά για οποιαδήποτε έκθεση. Απλά επειδή την έκανε ο ακμακας με τον τρόπο που ήθελε και πάντα παρουσίαζε την έκθεση ανταγωνιστικά (δες το ποστ του geo1977 που όταν του ευχήθηκαν μέλη μας "Καλή επιτυχία" για την έκθεσή σας, αυτός επειδή τα μυαλά του είχαν πάρει αέρα και προφανώς θα νόμιζε ότι εμείς ζηλέυουμε κτλ (ευτυχώς δεν είμαστε στο επίπεδό του), έγραψε για το Σοφοκλή μια μπηχτή και μας είπε και καλά να "παρουμε μαθήματα". Το θράσος στο μέγιστο!!! Να έχεις πάρει από το χεράκι 2 χρόνια με το ζόρι να κάνεις μάγκα κάποιον χωρις να το αξίζει και ξαφνικά να στη λέει και από πάνω να πάρουμε μαθήματα!!! Δώσε αέρα στο χωριάτη να σου ανέβει στο κεβάτι!!! Ακριβώς γι'αυτό ο Κώστας υποθέτω έγραψε για τα κλειστα΄μηχανήματα κτλ - δεν μπορεί να έχουμε 3 εκθέσεις στην πλάτη μας, να είχαμε πάνω από 150 μηχανηματα και τα περισσότερα ανοιχτά και τις 2 μέρες, και να εμφανίζεται ο ΑΚΥΡΟΣ με το αντικείμενο που τον κάναμε μάγκα να μας λέει για ΜΑΘΗΜΑΤΑ.
Αν έβλεπες το ποστ ultra θα καταλάβαινες, ο τύπος είναι ένα troll, ανακατέυει τα πράγματα και δημιουργεί προβλήματα. Όπου και να πεις τη λέξη ακμακας κουνάνε όλοι το κεφάλι τους. Μόνο εκμεταλεύεται άτομα για την αυτοπροβολή του, τρανό παράδειγμα ο sepultura που μας τον έκραζε στο τέλος της δεύτερης έκθεσης ότι μόνο αγγελίες βάζει αλλά για την έκθεση δεν ήρθε να προσφέρει και θα κάνει limited αρκετους που μόνο αγγελίες έβαζαν (έκανε και limited κάποιους και τον έκραζαν) και στην έκθεση σας επειδή δεν είχε κόσμο που φύγαμε εμείς που τον είχαμε καταλάβει τι τύπος είναι, ξαφνικά έκανε moderator τον sepultura!!!
Πάρτε το επιτέλους χαμπάρι παιδιά, διαβάστε τι έχει συμβεί και κρίνετε!!!!!!
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
KEEP RETRO
- akmakas
- Junior Member
-
Διάβασε το παραπάνω 100 φορές μήπως καταλάβεις τι θέλω να πω..
Τώρα που μου λες για τον Τόλη τι σχέση έχει ο Τόλης με όλο αυτό το θέμα..Μήπως τώρα εσυ τρολάρεις ευγενικά μπας και πάρεις μερικά ακόμη άτομα στο site σου?Τα παιδιά που σου δίνουν δύναμη εδώ μέσα και εσύ τρίβεις τα χέρια σου μου είπαν να βγάλω τα εμπορικά μαγαζάκια από το site..Τελικά ναι προτιμώ να έχω παιδιά που ανεβάζουν αγγελίες γούστο μου και καπέλο μου και εσύ κουμάντο στο δικό σου site...Στην πρώτη έκθεση είχαμε άτομα ως διοργανωτές όπως ο Michael (Μήπως ήταν εκθέτης?)lol που από την μία τον κράζατε και από την άλλη τον είχατε στην έκθεση..
Εμ πάση περιπτώσει να πω κάτι τελευταίο.Χρήματα δεν παίρνουμε κόπο ρίχνουμε δεν το αφήνουμε το θέμα έτσι όμορφα? Ρόδα είναι και γυρίζει..Και το σωστό είναι να αφήσουμε τις εκθέσεις καταραμέρως είναι κρίμα να συνεχίζετε αυτό το πράμα.Απλά πράγματα..ο Κώστας έπεσε στην παγίδα που έπεσα και εγώ..Ο θυμός του τον έκανε να λέει άλλα περίεργα και να εκτροχιάζεται..Φυσικά όλη η οικογένεια θα τον καλύψει εδώ και πάει λέγοντας..
Ντροπής πράματα.
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
ΝΑΙ, όταν μια ομάδα αποφασίζει να κάνει εκθέσεις και ξεκινάει και τις κάνει σαν ομάδα, θα είναι η πρώτη, η δεύτερη, τρίτη, η δέκατη κτλ. Το ότι αλλάξαμε domain ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ, θα γράφουμε ότι κάνουμε την πρώτη μας έκθεση και κάθε φορά θα είναι η πρώτη μας ???
Εσύ πρέπει να ντρέπεσαι που πήγες να κάνεις "δικές σου" τις εκθέσεις με κόπο άλλων και κατηγορείς για πράγματα που τα κάνεις εσύ ο ίδιος.
Γιατί δεν απαντάς για αυτό που σου λέμε για τον sepultura?
Γιατί δεν απαντάς για το ΡΜ που μου έστειλες που σου λέω παραπάνω?
Γιατί δεν απαντάς που έγραψες στα παιδιά που σου ευχηθήκανε για την έκθεση σου καλοπροέραιτα και εσύ την είδες και έγραψες ότι παραδίδεις μαθήματα και μετά το έσβησες (ευτυχώς το έσωσε ο Γιώργος πριν το σβήσεις μιας και σε ξέρουμε τι κάνεις πάντα για να μην μας βγάζεις τρελούς πάλι)?
Άντε τώρα, είμαι σίγουρος πως με το ταλέντο που έχεις στο να βρίσκεις άτομα να κάνουν πράγματα για εσένα, όλο και κάποιοι άλλοι που δεν σε ξέρουν ακόμα θα βρεθούν να κάνεις κάτι για να λες μετά ότι παραδίδεις μαθήματα ή ότι πάτησες κάτω κάποιους άλλους !!!!!
Ευτυχώς σε κατάλαβαν τουλάχιστον οι περισσότεροι τι είσαι και πραγματικά λυπάμαι πολύ για λογαριασμό σου...
χαίρομαι που δεν είμαστε και δεν σκεφτόμαστε σαν και εσένα (Θεός φυλάξει) και κοιτάμε απλά το χόμπυ μας αγνά και για να προσφέρουμε και όχι το εγώ μας ή για να την μπούμε σε κάποιο άλλο site για να μας ζηλέψει....
Και μην ξεχνάς... αν κάνεις έκθεση να αναλωθείς πάλι από τις 1000 λέξεις της περιγραφής της έκθεσης, οι 950 λέξεις να αναλώνονται στην περιγραφή του χώρου όπως έκανες με την έκθεση στο ΝΟΗΣΙΣ 95% περιγραφή για φουαγιέ, χωνευτά φώτα, τετραγωνικά κτλ και 5% λέξεις να αναφέρεις για την έκθεση.
Και μην ξεχάσω, να βάλεις και καμιά αποκλειστικότητα πάλι, αφού ότι κάνεις και όπου και να το κάνεις θα είσαι πάντα ο πρώτος που το κάνει πανελλαδικά και δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στην χώρα (για να μην πω παγκόσμια)!
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά !!!
KEEP RETRO