Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

• vaggos664
  • Επισκέπτης
  • Επισκέπτης
31/12/2012 15:26 #5519 από vaggos664
Απαντήθηκε από vaggos664 στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Βέβαια στη φωτο 3 έκανες edit,προσφιλής και πάγια τακτική.Μόλις έβαλε ο geo το printscreen(λύτρα αίματος....)φόρεσες πάμπερς.
Ιδού το γνήσιο....
Συνημμένα:

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

• dR_wH0
  • Το Άβαταρ του/της dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
31/12/2012 15:29 - 31/12/2012 15:39 #5520 από dR_wH0
Απαντήθηκε από dR_wH0 στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Καλά εδω γίνεται της Πόπης! Έχουμε μπερδέψει τα μπούτια μας όμως!

Και επειδή έχουν γίνει πολλές αναφορές για την έκθεση, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα :

1. Ο Γιωργος (ακμακας) σε αυτήν την έκθεση, δεν είχε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ κουβέντα στο οργανωτικό κομμάτι. ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν προσπάθησε βέβαια. Και ήταν και απο τους λόγους που αρπαχτήκαμε στα μέσα της οργάνωσης! Επειδή ΠΑΛΙ προσπαθούσε (κατα την άποψη μου/νικου/νικου) να αναλάβει όλα τα πράγματα ΑΥΤΟΣ!...

2. Ο Λεωνίδας Γυμνόπουλος είναι Τμηματάρχης Εκθέσεων & Ανάπτυξης Περιεχομένου στο ΝΟΕΣΙΣ και μας παρουσίασε πως νομιζει ΑΥΤΟΣ οτι θα έπρεπε να κάνουμε την ΕΚΘΕΣΗ. Και αυτό κάναμε! Τον ακολουθήσαμε ΠΙΣΤΑ. Σαν στήσιμο, σαν χώρος, σαν φωτισμος, ποσα μηχανηματα θα βάλουμε, αν θα είναι αναμενα, ΠΟΙΑ θα είναι αναμενα, κτλ κτλ κτλ.

Δυστυχώς για τον Γιώργο, ο οποίος προσπάθησε ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, να διπλασιάσει τα μηχανήματα που θα βάζαμε και να τα είχαμε και ολα ΑΝΑΜΕΝΑ (κάτι το οποιο ΔΕΝ το θέλαμε οι υπόλοιποι....) δεν έγινε αυτό που ήθελε.

Οποτε Darth, να ξέρεις οτι οταν τα γράφεις ολα αυτα, στην ουσία προσβάλεις ΟΛΑ τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την έκθεση + φυσικά έναν άνθρωπο που στην τελική είναι δουλειά του να....στήνει εκθέσεις (Για τον Λεωνίδα αναφέρομαι)!

*Εδιτ*

Η διαφωνία βέβαια για την 3η συνέχεια της έκθεσης, το όνομα κτλ, είναι φυσικά κατανοητή έτσι! Απλά ας μη παίρνει η μπάλα άτομα που δεν είχαν σχέση με το αν θα συνεχιστεί η 3η έκθεση, αν θα είναι η 1η , αν θα λέγεται ρετροσυστεμ κτλ...Αυτά ήταν καθαρα επιλογη του ΓΙΩΡΓΟΥ και σε αυτον θα πρέπει να κατευθύνονται τα οποιαδήποτα παράπονα...

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• amiga500fan
  • Το Άβαταρ του/της amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/12/2012 15:39 #5523 από amiga500fan
Απαντήθηκε από amiga500fan στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Γιατρέ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Νικόλα τρώγεσαι με τα ρούχα σου όπως πάντα αν δεν γουστάρεις την παρέα μας εντάξει όπως θέλεις.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
31/12/2012 15:45 #5526 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

amiga500fan έγραψε: Γιατρέ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.

Νικόλα τρώγεσαι με τα ρούχα σου όπως πάντα αν δεν γουστάρεις την παρέα μας εντάξει όπως θέλεις.

Εσύ μετά από όλα αυτά αυτό κατάλαβες. Μάστορα εγώ αν θυμάσαι ήμουν στην συνάντηση που είδαμε τον χώρο. Ο ακμακας έλειπε. Και μην μου πεις και εσύ ότι δεν ήρθα στην τελευταία συνάντηση, γιατί σας είχα ενημερώσει όλους που είσασταν εκείνη την μέρα ότι θα έφευγα. Και στην τελική ήδη αν πρόσεξες στον retroclub έχω σβήσει τα περισσότερα και το όνομα μου από την λίστα. Οπότε μην ασχολησε άλλο με την πάρτη μου και πες τον φίλο σου να κατεβάσει τα δικά μου. Μπορείς να το κάνεις ή φοβάσαι μην σε μιλήσει άσχημα ο ακμακας?

• glaros
  • Το Άβαταρ του/της glaros
  • Team RC
  • Team RC
  • Play it Loud
Περισσότερα
31/12/2012 15:46 #5527 από glaros
Απαντήθηκε από glaros στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
"Καλά μυαλά" μήπως και σταματήσει όλο αυτό το σούσουρο σήμερα που αφήνουμε το παλιό χρόνο πίσω το οποίο είναι αρνητικό για όλη την ρετροκοινότητα"

• Fotis_KFOR
  • Το Άβαταρ του/της Fotis_KFOR
  • Site Owner / Admin
  • Site Owner / Admin
  • PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Περισσότερα
31/12/2012 15:47 #5528 από Fotis_KFOR
Απαντήθηκε από Fotis_KFOR στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του Κώστα, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν θέλει να προσβάλει κανένα από τα παιδιά από τη Θεσσαλονίκη, ούτε από καμία άλλη έκθεση.

Απλά έχουν γίνει και κάποια πράγματα που δεν ξέρετε, όπως για παράδειγμα πολλά ΡΜ με ένα σωρό λ@λ@κιες που έγραφε ο ακμακας στον Κώστα για την έκθεση, το όνομα κτλ. Πιστεύω γι'αυτό να είναι λίγο επιθετικός ο Κώστας ο οποίος βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως με τα παιδιά που έκαναν την έκθεση στη Θεσσαλονίκη δεν έχει κάτι και μάλιστα συζητούσαμε ότι τα παιδιά πάνω τρέχουν να προσφέρουν για να κάνουν μια έκθεση και μάλιστα λίγο παραπάνω στο ποστ του Βαγγέλη θα δείτε (πριν το σβήσει ο ακμακας βέβαια) πως ο Geo1977 πέρα από την καλή επιτυχία - γράφει πως τα παιδιά από τη Θεσσαλονικη αξίζουν πολλά!

Αν θέλεις Κώστα πες τι σου έγραφε στα ΡΜ.... να καταλάβουν πόσο πρήξιμο και τι λ@λ@κίες σου έλεγε....

• dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
31/12/2012 15:52 #5529 από dR_wH0
Ναι φυσικά και το ξέρω αυτό, γιαυτό και έκανα το ποστ για να καταλάβουν και τα παιδιά απο την Θεσσαλονίκη οτι δεν τίθεται τέτοιο θέμα με τον Darth! Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του ΑΠΟΛΥΤΑ!

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
31/12/2012 15:52 #5530 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Τότε και εσείς προσβάλλετε με αυτό που παρουσιάσατε όλη την εργασία που έχουμε κάνει εδώ και δύο χρόνια!!!
Δεν κάνατε την τρίτη έκθεση αλλά μία έκθεση δική εντελώς δική σας και το 3η θα πρέπει άμεσα να κατέβει γιατί δεν έχει καμία σχέση με την αρχική ιδέα και την υλοποίηση της!!!

Εμείς όταν ξεκινήσαμε είχαμε στο μυαλό μας ένα εντελώς διαφορετικό project και αυτό υλοποιήσαμε.
Εαν εσείς θέλετε να κάνετε το κέφι του Νεοσις ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα κακός το διαφημίζετε ως συνέχεια αυτού που γίνετε από εμάς τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και φέτος!!!

Κάνε κάτι δικό σου και στιρηξε το, όχι στήριξη δια μέσου καπήλευσης ξένων εργασιών!!!

Και μόνο που κάνατε την έκθεση μουσείο και το θεωρείται συνέχεια των δύο προηγούμενων εμένα με προσβάλλει αφού πάει όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα πίσω!!!
Όσο για τον επαγγελματία που αναφέρετε καλά θα κάνει να δει ανάλογες εκδηλώσεις και στο εξωτερικό και εδώ για να μάθει και πέντε πράγματα!!!

Don't underestimate the power of the 8bit side!

• akmakas
  • Junior Member
  • Junior Member
Περισσότερα
31/12/2012 15:57 - 31/12/2012 16:01 #5531 από akmakas
Απαντήθηκε από akmakas στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Δεν αφορά εσένα το πως θα στήσουμε την έκθεση μας Κώτσο..Ούτε άδεια θα πάρουμε από κανένα..Έβαλες ταμπέλες Μουσείο νούμερα..Καλά κάνεις αλλά έως εκεί..Το πως θα αποφασίσεις εσύ να στήσεις την έκθεση σου είναι καθαρά δικό σου θέμα.Το πως θα κάνουμε εμείς τον σχεδιασμό από εδώ και πέρα αφορά αυτούς που συμμετέχουν στην έκθεση μας..

• dR_wH0
  • Premium Member
  • Premium Member
Περισσότερα
31/12/2012 15:58 #5532 από dR_wH0
Κώστα θα σε παρακαλέσω να ξαναδιαβάσεις αυτά που έγραψα. Απο εκεί και πέρα δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο ούτε θέλω να έρθω σε κάποια περεταίρω αντιπαράθεση. Έχεις την άποψη σου και είναι σεβαστή.

Ξαναλέω : Μην εμπλέκεις άτομα που ΔΕΝ ευθύνονται για το οτι ο Γιώργος, πέρασε την έκθεση σαν 3η, σαν Ρετροσυστεμ η οτιδηποτε αλλο. Αυτο.

No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/12/2012 16:00 - 31/12/2012 16:05 #5533 από amiga500fan
Νικολά δεν παρακαλάω κανέναν και το "πες τον φίλο σου μην το λές" συνέχεια μου την σπάει, και δεν φοβάμαι ούτε ακμακα ουτε κανέναν στο τι θα πω και στο κάτω κάτω να πάνε όλα στο διάολο ειλικρινά μπορούμε να λύσουμε το θέμα μας από κοντά όποτε θέλεις είμαι ανοιχτός.Να μαζευτούμε όμως γιατι τα προσωπικά μας είναι καλό να τα λύνουμε μόνοι μας και όχι δημόσια ετσι δεν είναι.

Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS

• nkary
  • Το Άβαταρ του/της nkary Συντάκτης θέματος
  • Retro Elite
  • Retro Elite
Περισσότερα
31/12/2012 16:05 #5534 από nkary
Απαντήθηκε από nkary στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2

amiga500fan έγραψε: Νικολά δεν παρακαλάω κανέναν και το "πες τον φίλο σου μην το λές" συνέχεια μου την σπάει, και δεν φοβάμαι ούτε ακμακα ουτε κανέναν στο τι θα πω και στο κάτω κάτω να πάνε όλα στο διάολο ειλικρινά μπορούμε να λύσουμε το θέμα μας από κοντά όποτε θέλεις είμαι ανοιχτός.

12 επιστρέφω. 13 πίνουμε καφέ. ;)
Οι ακόλουθοι χρήστες είπαν "Σε Ευχαριστώ": amiga500fan

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/12/2012 16:07 #5536 από amiga500fan
Μόνοι μας όμως έτσι.

Περήφανος κάτοχος:

• Darth_Cotsos
  • Το Άβαταρ του/της Darth_Cotsos
  • Platinum Member
  • Platinum Member
Περισσότερα
31/12/2012 16:07 #5537 από Darth_Cotsos
Απαντήθηκε από Darth_Cotsos στο θέμα Απ: Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
Τα διάβασα και τα κατανόησα ωστόσο η άποψη μου δε βλέπω να γίνετε σεβαστή και αυτό με ενοχλεί.
Δεν θα πω κάτι άλλο για άλλους λόγους.

Don't underestimate the power of the 8bit side!

• amiga500fan
  • Retro Freak
  • Retro Freak
Περισσότερα
31/12/2012 16:10 - 31/12/2012 16:25 #5539 από amiga500fan
:) δεν θέλω να συμμετάσχω στο παρόλογο αστείο άλλο θα τα λέμε πλέον στα όμορφα θέματα που υπάρχουν σε αυτό το φόρουμ.

Περήφανος κάτοχος:

Χρόνος δημιουργίας σελίδας: 0.517 δευτερόλεπτα