Απόψεις Retroκοινότητας Νο2
- vaggos664
- Επισκέπτης
-
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
Και επειδή έχουν γίνει πολλές αναφορές για την έκθεση, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα :
1. Ο Γιωργος (ακμακας) σε αυτήν την έκθεση, δεν είχε την ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ κουβέντα στο οργανωτικό κομμάτι. ΚΑΜΙΑ ΟΜΩΣ. Αυτο δεν σημαίνει οτι δεν προσπάθησε βέβαια. Και ήταν και απο τους λόγους που αρπαχτήκαμε στα μέσα της οργάνωσης! Επειδή ΠΑΛΙ προσπαθούσε (κατα την άποψη μου/νικου/νικου) να αναλάβει όλα τα πράγματα ΑΥΤΟΣ!...
2. Ο Λεωνίδας Γυμνόπουλος είναι Τμηματάρχης Εκθέσεων & Ανάπτυξης Περιεχομένου στο ΝΟΕΣΙΣ και μας παρουσίασε πως νομιζει ΑΥΤΟΣ οτι θα έπρεπε να κάνουμε την ΕΚΘΕΣΗ. Και αυτό κάναμε! Τον ακολουθήσαμε ΠΙΣΤΑ. Σαν στήσιμο, σαν χώρος, σαν φωτισμος, ποσα μηχανηματα θα βάλουμε, αν θα είναι αναμενα, ΠΟΙΑ θα είναι αναμενα, κτλ κτλ κτλ.
Δυστυχώς για τον Γιώργο, ο οποίος προσπάθησε ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, να διπλασιάσει τα μηχανήματα που θα βάζαμε και να τα είχαμε και ολα ΑΝΑΜΕΝΑ (κάτι το οποιο ΔΕΝ το θέλαμε οι υπόλοιποι....) δεν έγινε αυτό που ήθελε.
Οποτε Darth, να ξέρεις οτι οταν τα γράφεις ολα αυτα, στην ουσία προσβάλεις ΟΛΑ τα παιδιά που ασχολήθηκαν με την έκθεση + φυσικά έναν άνθρωπο που στην τελική είναι δουλειά του να....στήνει εκθέσεις (Για τον Λεωνίδα αναφέρομαι)!
*Εδιτ*
Η διαφωνία βέβαια για την 3η συνέχεια της έκθεσης, το όνομα κτλ, είναι φυσικά κατανοητή έτσι! Απλά ας μη παίρνει η μπάλα άτομα που δεν είχαν σχέση με το αν θα συνεχιστεί η 3η έκθεση, αν θα είναι η 1η , αν θα λέγεται ρετροσυστεμ κτλ...Αυτά ήταν καθαρα επιλογη του ΓΙΩΡΓΟΥ και σε αυτον θα πρέπει να κατευθύνονται τα οποιαδήποτα παράπονα...
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Νικόλα τρώγεσαι με τα ρούχα σου όπως πάντα αν δεν γουστάρεις την παρέα μας εντάξει όπως θέλεις.
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
Εσύ μετά από όλα αυτά αυτό κατάλαβες. Μάστορα εγώ αν θυμάσαι ήμουν στην συνάντηση που είδαμε τον χώρο. Ο ακμακας έλειπε. Και μην μου πεις και εσύ ότι δεν ήρθα στην τελευταία συνάντηση, γιατί σας είχα ενημερώσει όλους που είσασταν εκείνη την μέρα ότι θα έφευγα. Και στην τελική ήδη αν πρόσεξες στον retroclub έχω σβήσει τα περισσότερα και το όνομα μου από την λίστα. Οπότε μην ασχολησε άλλο με την πάρτη μου και πες τον φίλο σου να κατεβάσει τα δικά μου. Μπορείς να το κάνεις ή φοβάσαι μην σε μιλήσει άσχημα ο ακμακας?amiga500fan έγραψε: Γιατρέ θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Νικόλα τρώγεσαι με τα ρούχα σου όπως πάντα αν δεν γουστάρεις την παρέα μας εντάξει όπως θέλεις.
- glaros
-
- Team RC
-
- Play it Loud
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 3798
- Fotis_KFOR
-
- Site Owner / Admin
-
- PC / Sinclair ZX Spectrum+3
Απλά έχουν γίνει και κάποια πράγματα που δεν ξέρετε, όπως για παράδειγμα πολλά ΡΜ με ένα σωρό λ@λ@κιες που έγραφε ο ακμακας στον Κώστα για την έκθεση, το όνομα κτλ. Πιστεύω γι'αυτό να είναι λίγο επιθετικός ο Κώστας ο οποίος βάζω το χέρι μου στη φωτιά πως με τα παιδιά που έκαναν την έκθεση στη Θεσσαλονίκη δεν έχει κάτι και μάλιστα συζητούσαμε ότι τα παιδιά πάνω τρέχουν να προσφέρουν για να κάνουν μια έκθεση και μάλιστα λίγο παραπάνω στο ποστ του Βαγγέλη θα δείτε (πριν το σβήσει ο ακμακας βέβαια) πως ο Geo1977 πέρα από την καλή επιτυχία - γράφει πως τα παιδιά από τη Θεσσαλονικη αξίζουν πολλά!
Αν θέλεις Κώστα πες τι σου έγραφε στα ΡΜ.... να καταλάβουν πόσο πρήξιμο και τι λ@λ@κίες σου έλεγε....
My Collection / Projects / Various :
Computers , Consoles-Pongs , Various , Not-working , Handhelds-Tabletops , Intel p4004 (First CPU) , Old Hardware Parts , Magazines ,
Retro Computer Project , M.A.M.E. Cabinets , My Retro Computers & Consoles Room
UP THE IRONS!!! - My Iron Maiden Collection
My Wish List : www.retrocomputers.gr/collection/my-wish-list ;)
KEEP RETRO
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Δεν κάνατε την τρίτη έκθεση αλλά μία έκθεση δική εντελώς δική σας και το 3η θα πρέπει άμεσα να κατέβει γιατί δεν έχει καμία σχέση με την αρχική ιδέα και την υλοποίηση της!!!
Εμείς όταν ξεκινήσαμε είχαμε στο μυαλό μας ένα εντελώς διαφορετικό project και αυτό υλοποιήσαμε.
Εαν εσείς θέλετε να κάνετε το κέφι του Νεοσις ή οποιαδήποτε άλλη ιδέα κακός το διαφημίζετε ως συνέχεια αυτού που γίνετε από εμάς τα δύο τελευταία χρόνια αλλά και φέτος!!!
Κάνε κάτι δικό σου και στιρηξε το, όχι στήριξη δια μέσου καπήλευσης ξένων εργασιών!!!
Και μόνο που κάνατε την έκθεση μουσείο και το θεωρείται συνέχεια των δύο προηγούμενων εμένα με προσβάλλει αφού πάει όλη την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα πίσω!!!
Όσο για τον επαγγελματία που αναφέρετε καλά θα κάνει να δει ανάλογες εκδηλώσεις και στο εξωτερικό και εδώ για να μάθει και πέντε πράγματα!!!
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- akmakas
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 0
Ξαναλέω : Μην εμπλέκεις άτομα που ΔΕΝ ευθύνονται για το οτι ο Γιώργος, πέρασε την έκθεση σαν 3η, σαν Ρετροσυστεμ η οτιδηποτε αλλο. Αυτο.
No Rest For The Wicked!
www.iamretro.gr
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- nkary
-
Συντάκτης θέματος
- Retro Elite
-
12 επιστρέφω. 13 πίνουμε καφέ.amiga500fan έγραψε: Νικολά δεν παρακαλάω κανέναν και το "πες τον φίλο σου μην το λές" συνέχεια μου την σπάει, και δεν φοβάμαι ούτε ακμακα ουτε κανέναν στο τι θα πω και στο κάτω κάτω να πάνε όλα στο διάολο ειλικρινά μπορούμε να λύσουμε το θέμα μας από κοντά όποτε θέλεις είμαι ανοιχτός.
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
- Darth_Cotsos
-
- Platinum Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 676
Δεν θα πω κάτι άλλο για άλλους λόγους.
Don't underestimate the power of the 8bit side!
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος: