Gotek Floppy Emulator
- dimfil
-
- Retro Starter
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 8
glaros έγραψε: Λίγο-πολύ το κόστος είναι παρόμοιο (New condition: PAYPAL payment only as Gift mode please : the buyer pay the fees! ) και το ρίσκο το ίδιο ( without tracked/insured (economic mode): you're warned that I wouldn't be responsible for the loss of your parcel )
Ένα θετικό του ebay είναι ότι αν δεν εμφανιστεί το αντικείμενο,υπάρχει αποζημίωση με επιστροφή χρημάτων ή αποστολή του αντικειμένου.
Η διαφορά είναι περίπου 10 ευρώ ενώ περιλαμβάνεται και συμβατό ttl (ένας άπειρος χρήστης ενδεχομένως θα δυσκολευτεί να βρει ποια είναι συμβατά και ποια όχι). Κατανοητό ότι για κάποιον μπορεί να είναι σημαντικά τα 10 ευρώ, ενώ για κάποιον άλλο όχι.
Το ρίσκο που αναφέρω έχει να κάνει με το ίδιο το gotek και όχι με την αποστολή του. Ξέρουμε όλοι τι ιδιοτροπίες έχει. Από το συγκεκριμένο πωλητή που αναφέρω έχουν αγοράσει τις συσκευές τους πάρα πολλοί και όλοι είναι ευχαριστημένοι.
Δεν τον γνωρίζω προσωπικά ούτε και έχω κανένα όφελος να τον διαφημίσω. Την εμπειρία μου αναφέρω, η οποία είναι ιδιαίτερα θετική όπως ίδια είναι και όσων προτίμησαν τη συγκεκριμένη αγορά.
Η απόφαση ασφαλώς βαρύνει τον ίδιο τον αγοραστή.
Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.
- ikonsgr
-
- Junior Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 27
glaros έγραψε: Υπάρχει mod για PC Floppy να το προσαρμόσουμε σε A500 ?
[/color]
Ναι υπάρχει:
www.ianstedman.co.uk/Amiga/designs/Flopp...oppy_adaptor_v2.html
Υπάρχει κάποιος που τα δίνει και στο ebay. Εγώ πάλι, φτιάχνω ένα καλώδιο-adapter για να συνδέεις εξωτερικά σε amiga, pc floppy drive ταυτόχρονα με gotek!
- kerkyra2007
-
- Premium Member
-
- Άπορος AmigaFun
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
Αυτό σημαίνει ότι απλά αλλάζοντας το .cfg αρχείο στο usb flash drive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για AMIGA (.adf compatible) Atari ST / Amstrad CPC χωρίς καμμία άλλη αλλαγή.
AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
Το έχεις δοκιμάσει σε CPC?Αυτό σημαίνει ότι απλά αλλάζοντας το .cfg αρχείο στο usb flash drive μπορεί να χρησιμοποιηθεί για AMIGA (.adf compatible) Atari ST / Amstrad CPC χωρίς καμμία άλλη αλλαγή.
" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! "
- Pluto63
-
- Platinum Member
-
- Heil Clive
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 767
Ότι δεν σκοτώνει παχαινει.
Το blog μου pluto63.weebly.com/
Πάλι σε έξοδα με βλέπω να μπαίνω!
" Έχω σε 46άρα κασέτα όλα τα τραγούδια των Metallica! "
- mastersly
-
- Senior Member
-
- Commodore computers fanatic
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 147
Του Gotek ή του HxC ;
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το ότι το firmware του HxC μπήκε στο gotek .
Και κάτι τελευταίο .
Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά το gotek κάνει ότι και ο HxC floppy emulator ; και ρωτάω και από άποψη δυνατοτήτων ,menu, αλλά και από άποψη συμβατότητας με κάποια παιχνίδια ή προγράμματα ( το gotek είχε κάποιες αδυναμίες και δεν φόρτωνε κάποια .) επίσης κάποια στικάκια δεν ήταν συμβατά .
Υπάρχει βελτίωση ;
Υπάρχει διαφορά στην τιμή μεταξύ των δυο μηχανημάτων οπότε αν το gotek τα πάει μια χαρά με το firmware του hxc τότε συμφέρει .
Commodore 64C , Amiga 2000 , Commodore 128 , Atari 2600 , Nintendo 64 , Sega Megadrive II , Playstation 1 , Playstation 2 , Xbox 360+Kinect , Spectrum 128 +2
- VincentGR
-
- Platinum Member
-
- To blit, or not to blit?
mastersly έγραψε: Ποιό είναι καλύτερο firmware παιδιά ;
Του Gotek ή του HxC ;
Πάρα πολύ ενδιαφέρον το ότι το firmware του HxC μπήκε στο gotek .
Και κάτι τελευταίο .
Αυτό σημαίνει πως ουσιαστικά το gotek κάνει ότι και ο HxC floppy emulator ; και ρωτάω και από άποψη δυνατοτήτων ,menu, αλλά και από άποψη συμβατότητας με κάποια παιχνίδια ή προγράμματα ( το gotek είχε κάποιες αδυναμίες και δεν φόρτωνε κάποια .) επίσης κάποια στικάκια δεν ήταν συμβατά .
Υπάρχει βελτίωση ;
Υπάρχει διαφορά στην τιμή μεταξύ των δυο μηχανημάτων οπότε αν το gotek τα πάει μια χαρά με το firmware του hxc τότε συμφέρει .
Μάλλον όποιος το κατέχει πρέπει να κάνει ένα review
loaderror.eu/
partsfromthepast.blogspot.gr/ (A1200 Black Project)
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 533
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
Γιαννη (amiga500fan) δεν ποστάρεις το link, γιατι το ψάχνω και εγω??
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
Περήφανος κάτοχος:
Sega Game Gear, Sega Master System I,II,III(Tec toys),WII,Xbox,XBOX+(Coinopz),Sega mega drive I and II, Sega Saturn, Sega Dreamcast,Sega Mega CD,Playstation 2 slim (3 editions),PS 2 fat,Gameboy classic,Gameboy pocket,Game Boy color, CD,Αtari 2600 jr (3 editions),Atari 2600 WOODY,Αtari 2600"Darth Vader", PSone, PS1 (2 editions),PS2 FAT, Game Boy Advance.Advance SP,Nintendo DS,DS lite & Dsi,NES,Ν64, N64 Pikatchu,Snes,Gamecube,XBOX 360 fat,Amstrad 6128,Pong Consoles x 8 (ΤΕΛΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΑ),Amiga 500 1.3 REV 6 - 1 mb,
Commodore Amiga 1200+Blizzard 1230mkiv 32mb,Amiga Technologies 1200 magic pack NOS
- amiga500fan
-
- Retro Freak
-
www.vogons.org/viewtopic.php?f=46&t=43416
Περήφανος κάτοχος:
- kerkyra2007
-
- Premium Member
-
- Άπορος AmigaFun
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 136
amiga500fan έγραψε: Παιδιά το ΗxC φαίνεται καλύτερο απο το το παλιο firmwire και ανυπομονώ να το δοκιμάσω και σε amstrad. Kάπου πρόσεξα ότι πρέπει να πληρώσεις 10 ευρώ στον κατασκευαστη του ισχύει?
Ναί ισχύει.
Εγώ το ανακάλυψα εδώ
Δυστυχώς παιδιά δεν έχω το φλασαρισμένο Gotek μόνο για την amiga, πάρα μόνο αυτό που σας έγραψα.
Δεν μπορώ να κάνω σύγκριση αλλά μου φάνηκε πολύ εύκολο στην χρήση του.
Το μόνο που μου συνέβηκε και δεν ξέρω αν φταίω εγώ είναι ότι δύο φορές που το παίδευα κατάφερα να χαλάσω το στικάκι και να πρέπει να ταο ξαναγράψω.
Επίσης δεν κατάφερα να βάλω ένα παιχνίδι των δύο δισκεττών στο slot 1 A+B και να τρέξει.
Έπρεπε να το βάλω disk1 SLOT1/A , disk2 SLOT2/A.
Ακόμη φαίνεται να έχει μόνο 15 SLOTS.
Δεν έχω καταφέρει να διαβάσω το Manual και ίσως δεν τα λέω καλά.
Όταν το βάλω και στον atari ste θα είμαι πιό ενήμερος και επιφυλάσομαι
AMIGA 1200 3.1 /BLIZZARD 1230/50/32 MB IDE/CF/HD/CD/LS120/ZIP100 / INDIVISION AGA MK2CR / COMMODORE MONITOR 1084 S / AMIGA MULTISCAN MONITOR / ATARI 520 STE 4MB TOS 1.06 /ICD ASCI2SCSI HD 6GBX2 /COSMOSEX-MICROCOSMOS/ COMMODORE 128D JIFFYDOS /COMMODORE 64C / 1541 ULTIMATE / ZX SPECTRUM 48+ DIVIDE+KEMPSTON/ ATARI 800XL / SIO2SD/ ORIC ATMOS Soon with Floppy interface
- arislab
-
- Elite Member
-
- Ληφθείσες Ευχαριστίες 657
amiga500fan έγραψε: Διαφωτιστικό Αρη το παρακάτω Link το βρήκα χτες
www.vogons.org/viewtopic.php?f=46&t=43416
Σ'έυχαριστώ Γιάννη!!!